Polygon verwachting

Beste sites om MATIC te kopen

Polygon (MATIC) koers

Rank: #15

$0,80 (-0,13%)

 

Polygon Kopen / Polygon Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Polygon prijs en Polygon koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,80 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,82. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,13%. Polygon kopen kan bij Bitvavo en Finst Op deze pagina delen wij het laatste  MATIC nieuws en geven wij tips voor het Polygon kopen. Ook vind je hier de laatste Polygon koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Polygon koers verwachting.

Polygon (MATIC) koers

Rank: #15

$0,80 (-0,13%)

 

Polygon Kopen / Polygon Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Polygon Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,32% -0,13% +4,94% +19,67% -15,80%
USD -0,32% -0,13% +4,33% +21,56% -13,01%
ETH -0,20% -2,54% +0,59% +1,76% -48,74%

Polygon verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Polygon kopen? Ga naar Bitvavo

Polygon koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2019 $0,02 $0,05 $0,00 $19,6 mln $37,3 mln 1,2 mld 174%
2020 $0,02 $0,03 $0,01 $40,6 mln $19,1 mln 2,2 mld 161%
2021 $0,76 $2,58 $0,02 $1,7 mld $691,1 mln 2,2 mld 158%
Polygon prijs $0,80 Marktkapitaal dominantie 0,48%
Markt cap rang 15 All time high $2,92
Circulerend aanbod 9.275.203.002 All time low $0,003
Totaal aanbod 10.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 72,32%
Maximaal aanbod 10.000.000.000
Marktkapitaal $7.460.266.011
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Polygon koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Polygon 2024? Wat is de Polygon verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Polygon koers

De koers Polygon heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Polygon (MATIC) inmiddels op positie 15 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Polygon beschikt over een marktwaarde van ruim $7.460.266.011. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 15 is het nog relatief klein. De marketcap van Polygon in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,48%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 10.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 9.275.203.002 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Finst, en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele MATIC koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Polygon kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Polygon prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Polygon nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Polygon zodat je een beter idee hebt van de verwachting (MATIC) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Polygon wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Polygon prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Polygon koers zien. Volg het Polygon nieuws vandaag: het crypto nieuws Polygon is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Polygon

Veel gestelde vragen Polygon

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Polygon wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Polygon’s op te slaan, welke Polygon wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Polygon hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Polygon software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Polygon wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Polygon?

De hoogste prijs ooit gemeten van Polygon bedraagt $2,92.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Polygon?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Polygon kopen?

Polygon kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Finst, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Polygon verkopen?

Polygon verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Finst,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Polygon kopen?

Wanneer je Polygon moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Polygon koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Polygon koers laag staat en wanneer de Polygon koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Polygon koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Polygon kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Polygon koopt.

Wat is de huidige Polygon verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Polygon koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Polygon koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Polygon koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Polygon koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Polygon koers verwachting.