Pundi X verwachting

Beste sites om PUNDIX te kopen

Pundi X (PUNDIX) koers

Rank: #277

$0,51 (-1,06%)

 

Pundi X Kopen / Pundi X Verkopen?

Benieuwd naar de actuele Pundi X prijs en Pundi X koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,50 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,53. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,06%. Pundi X kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  PUNDIX nieuws en geven wij tips voor het Pundi X kopen. Ook vind je hier de laatste Pundi X koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Pundi X koers verwachting.

Pundi X (PUNDIX) koers

Rank: #277

$0,51 (-1,06%)

 

Pundi X Kopen / Pundi X Verkopen?

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Pundi X Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,22% -1,06% -0,37% +1,96% +23,55%
USD -0,22% -1,06% -0,94% +3,36% +27,64%
ETH -0,02% -3,26% -5,96% -13,11% -24,76%

Pundi X verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Pundi X prijs $0,51 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 277 All time high $10,07
Circulerend aanbod 258.422.692 All time low $0,30
Totaal aanbod 258.422.692 Prijs tegenover all time high daling van 94,98%
Maximaal aanbod 258.422.692
Marktkapitaal $130.772.910
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Pundi X is een van de nieuwste altcoin-projecten in de crypto wereld. Menig crypto kenner vindt het project veelbelovend, omdat het doel van Pundi X is om -naar eigen zeggen- crypto valuta transacties net zo eenvoudig te maken als het kopen van een flesje water. In dit artikel lees je hoe Pundi X dit doel wil bereiken en of het een interessante investering is.

Wat is Pundi X?

Pundi X is een van de nieuwere crypto’s op de markt. Het is een gedecentraliseerd platform met als doel crypto transacties voor gebruikers te vereenvoudigen zodat ze makkelijker goederen en diensten te kopen met crypto. De meeste cryptovaluta zijn complexe stukjes technologie en begrippen als ‘blockchain, ‘privé sleutels’ en ‘knooppunten’ zijn lastig te begrijpen als je niet de tijd neemt om je echt te verdiepen in de technische details. Pundi X wil crypto’s toegankelijker te maken zonder dat de gebruikers hoeven te begrijpen hoe ze onder de motorkap werken, net zoals je een smartphone kunt gebruiken zonder eerst een technische handleiding te moeten bestuderen.

Een ander probleem wat Pundi X wil aanpakken is dat het nog steeds niet mogelijk is om crypto’s te gebruiken als betaalmiddel voor alledaagse producten. In hun whitepaper zegt het bedrijf daarom dat ze ernaar streven de Walmart van blockchains te zijn. Het zou mogelijk moeten zijn om met een crypto wallet naar een winkel te gaan en alles te kopen wat je wilt, net zoals je zou kunnen met een bankpas of een creditcard. Om het doel te bereiken is Pundi X van plan om honderden slimme Point-of Sale ofwel betaalapparaten onder retailers te distribueren. De winkeliers kunnen dan betaling in de vorm van de Pundi X-tokens accepteren. Dit hele systeem biedt de winkeliers bovendien ook lagere transactiekosten.

Hoe werkt Pundi X?

Het doel om crypto transacties zo gemakkelijk mogelijk te maken wordt gezien als de ‘heilige graal’ van de crypto-industrie. Er zijn veel andere blockchain-gebaseerde startups die ook proberen crypto betalingen te integreren in bestaande betalingsnetwerken, maar Pundi X heeft op dit moment een van de meest vergevorderde ecosystemen met mobiele- en hardware projecten die op een slimme manier met elkaar verbonden zijn.

Het bekendste product uit de Pundi X-wereld is het PoS-apparaat (Point of Sale) genaamd de XPOS. XPOS is een apparaat waarmee je op verschillende manieren kunt betalen. Het slimme van XPOS is dat dit het gebruik van crypto voor betalingen niet afdwingt. Met XPOS kunt je ervoor kiezen om met fiat-valuta’s te betalen, maar als je wilt kun je met hetzelfde apparaat ook met crypto betalen. Als een klant met crypto betaald wordt ook de handelaar beschermd tegen de prijsvolatiliteit van de cryptovaluta. Handelaren kunnen de betaling automatisch ontvangen in de vorm van stablecoin of een fiat betaling. Naast XPOS heeft Pundi X ook xWallet: een mobiele wallet-app met bijbehorende betaalkaart de xPass. De xWallet kun je gebruiken als een normale crypto-wallet en de xPass kun je gebruiken om betalingen te doen op het XPOS-apparaat.

Het uiteindelijke doel van het Pundi X-team is om zijn eigen blockchain te ontwikkelen, de functie X. Zodra het hoofdnet van functie X is gestart, is het de bedoeling om allerlei soorten gegevens, applicaties en zelfs afbeeldingen op internet te decentraliseren. Ze zijn ook van plan om hun op blockchain gebaseerde telefoon BOB (Blok on Blok) te lanceren, die voorheen de xPhone heette. Met projecten als de XPOS, Xwallet en Function X is de hoop dat Pundi X een enorm ecosysteem kan creëren dat de ‘brug’ kan worden tussen crypto en meer traditionele betalingsnetwerken.

Het native token van Pundi X is de NPXS. Ontwikkelaars die hun eigen applicaties in de Pundi XPOS-app store willen publiceren moeten daarvoor het NPXS-token gebruiken. NPXS wordt ook gebruikt als het standaard verrekeningstoken. Ook wordt de NPXS gebruikt als een soort loyaliteitsprogramma doordat je het kunt aftrekken van transactiekosten. Met deze stimulans hoopt Pundi X dat handelaren NPXS gaan gebruiken om hun inkomsten te verhogen.

De voor- en nadelen van Pundi X

Door de optie te bieden ‘eenvoudig te schakelen’ tussen crypto en fiat valuta in hun producten, willen ze mensen stimuleren om betalingen met crypto uit te proberen nadat ze tevreden zijn met fiat betalingen op Pundi X-producten. Het verbinden van fiat- en crypto-gebruikers in één betalingsecosysteem heeft ongetwijfeld enorm veel potentieel. Pundi X kan steeds populairder worden als ze met succes meer handelaren kunnen overtuigen om hun XPOS-apparaten en xWallet-app te gebruiken.

Er zijn echter ook mogelijke wegversperringen. Allereerst is hun meest populaire product, de XPOS, niet erg uniek. Hoewel het de ‘betalen met crypto’ -optie introduceerde, is XPOS in feite nog steeds een PoS-apparaat voor fiat betalingen. Als je de crypto-betalingsoptie weghaalt, is het apparaat niet meer zo uniek, en is het heel goed mogelijk dat in de nabije toekomst andere PoS-apparaten ook crypto betalingen gaan integreren. In dat scenario zou XPOS plotseling te maken krijgen met veel concurrentie en zijn belangrijkste verkoopargument verliezen.

En hetzelfde kun je ook zeggen voor zowel xPass als xWallet. Wanneer grotere bedrijven of startups het idee van Pundi X kopiëren en deze ideeën in hun eigen ecosysteem introduceren, zou de concurrentie meteen moordend zijn. Het ecosysteem van Pundi X is misschien groot, maar niet zo omvangrijk als je het vergelijkt met meer reguliere bedrijven.

Pundi X koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Pundi X 2024? Wat is de Pundi X verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Pundi X koers

De koers Pundi X heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Pundi X (PUNDIX) inmiddels op positie 277 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Pundi X beschikt over een marktwaarde van ruim $130.772.910. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 277 is het nog relatief klein. De marketcap van Pundi X in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 258.422.692

Er zijn op het moment van schrijven 258.422.692 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele PUNDIX koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Pundi X kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Pundi X prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Pundi X nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Pundi X zodat je een beter idee hebt van de verwachting (PUNDIX) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Pundi X wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Pundi X prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Pundi X koers zien. Volg het Pundi X nieuws vandaag: het crypto nieuws Pundi X is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Pundi X

Veel gestelde vragen Pundi X

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Pundi X wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Pundi X’s op te slaan, welke Pundi X wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Pundi X hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Pundi X software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Pundi X wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Pundi X?

De hoogste prijs ooit gemeten van Pundi X bedraagt $10,07.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Pundi X?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Pundi X kopen?

Pundi X kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Pundi X verkopen?

Pundi X verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Pundi X kopen?

Wanneer je Pundi X moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Pundi X koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Pundi X koers laag staat en wanneer de Pundi X koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Pundi X koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Pundi X kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Pundi X koopt.

Wat is de huidige Pundi X verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Pundi X koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Pundi X koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Pundi X koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Pundi X koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Pundi X koers verwachting.