Toon popup

Beste sites om Qtum te kopen

Qtum Verwachting

Benieuwd naar de actuele Qtum prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Qtum nieuws en geven wij tips voor het Qtum kopen. Ook vind je hier de laatste Qtum koers verwachting van onze experts.

Qtum

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Qtum Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

Qtum

Qtum wil een blockchain-oplossing bieden die het beste van twee werelden in zich heeft. Ze willen namelijk een open-source ecosysteem ontwikkelen dat gebaseerd is op de beste eigenschappen van Bitcoin en Ethereum. Door deze unieke aspecten te combineren wil Qtum een alternatief bieden voor Ethereum dat kan concurreren op het gebied van dApp development, terwijl het de compatibiliteit met Bitcoin behoudt. Wat het Qtum platform precies te bieden heeft en wat de waarde van hun native munt de QTUM dit jaar gaat doen lees je in dit artikel.

Wat is Qtum?

De meest populaire blockchains ter wereld zijn nog steeds Bitcoin en Ethereum. Bitcoin, waarmee het allemaal begon, blijft nog steeds de meest veilige blockchain. Hun UTXO-model (Unspent Transaction Output) helpt bij de hoge traceerbaarheid van transacties, en daarom besloot Qtum om de Bitcoin-blockchain als basis te gebruiken. Aan de andere kant hebben we de Ethereum-blockchain. Ethereum luidde het tijdperk in van slimme contracten. Plots was een blockchain niet meer alleen een nerdy manier om geld over te maken. Ethereum stelde ontwikkelaars van over de hele wereld in staat om hun gedecentraliseerde applicaties op de keten te bouwen.

De Qtum-ontwikkelaars wilden een platform ontwikkelen wat het beste biedt van deze twee werelden. Met behulp van een geïmplementeerd Value Transfer Protocol (VTP) wil het een veilig dApp-platform bouwen dat blockchain-technologieën naar verschillende sectoren zal brengen, zoals financiële dienstverlening, gaming en social media.

In september 2017 werd het hoofdnetwerk van de Qtum-blockchain gelanceerd. De medeoprichters van het project zijn Jordan Earls, Neil Mahi en Patrick Dai. Op dit moment is Qtum bezig met het creëren van QtumX, de ondernemingsgerichte versie van de blockchain en gericht op het aangaan van partnerschappen met grote bedrijven.

Hoe werkt Qtum?

Om zijn ambitieuze visie te verwezenlijken, heeft het Qtum team de code van Bitcoin aangepast zodat software gebruikers er Ethereum-achtige slimme contract toepassingen bovenop kunnen schrijven.

Simpel gezegd, de basislaag is het transactiemodel van Bitcoin (UTXO), terwijl een extra laag er bovenop werkt op een manier die lijkt op de virtuele machine van Ethereum (EVM), het onderdeel dat zijn slimme contracten en gedecentraliseerde programma’s uitvoert. Net als Ethereum heeft Qtum zijn eigen virtuele machine gebouwd waarmee ontwikkelaars programma’s kunnen schrijven en uitvoeren op het gedistribueerde netwerk van computers. De Account Abstraction Layer (AAL), is de kenmerkende technologie van Qtum. Door de AAL kan de Qtum blockchain kan communiceren tussen deze twee lagen.

Door de kerncode van Bitcoin aan te passen met een reeks nieuwe commando’s, maakt de AAL het creëren, uitvoeren en afhandelen van slimme contracten die meer werken zoals op Ethereum mogelijk.

De crypto valuta van Qtum genaamd QTUM, wordt gebruikt om vergoedingen te betalen aan degenen die het netwerk helpen beheren. QTUM-munten bieden ook stemrecht in het on-chain governance-systeem, wat betekent dat als je QTUM koopt, je de richting van de ontwikkeling van de software kunt beïnvloeden.

Om zijn netwerk gesynchroniseerd te houden, gebruikt Qtum een ​​variatie op proof-of-stake (PoS) consensus, genaamd mutualized proof-of-stake (MPoS). Om ervoor te zorgen dat knooppunten transacties valideren en verwerken, moeten ze QTUM in een wallet staken. In ruil voor het valideren, verwerken en registreren van transacties ontvangen deze knooppunten een beloning in de vorm van nieuw geslagen QTUM samen met de transactiekosten (betaald in QTUM) die in een blok zijn opgenomen.

De voor- en nadelen van Qtum?

Qtum combineert de beste functies van Bitcoin en Ethereum, de twee onbetwiste kampioenen in de crypto-wereld en biedt een vrij geavanceerd platform op basis van de geïmplementeerde technologie.

Het Decentralized Governance Protocol geeft het netwerk de mogelijkheid om snel te stemmen en nieuwe functies binnen bepaalde parameters te implementeren zonder dat er meteen een fork nodig is. Het geeft ook de mogelijkheid om snel en efficiënt te herstellen van aanvallen.

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan Qtum. Een van de belangrijkste nadelen van het Qtum netwerk is het oneindige schaalbaarheidsmodel. Sinds het slaan van deze munt mogelijk is geworden, ontvangen gebruikers altijd nieuwe Qtum-munten wat de schaalbaarheid en stabiliteit van de waarde op de lange termijn kan beïnvloeden. Een andere opvallende tekortkoming betreft Solidity, de programmeertaal die door Qtum wordt gebruikt voor het maken van slimme contracten. Deze taal bevindt zich nog in de beginfase en het is bekend dat er enkele beveiligingsfouten zijn. En aangezien Qtum geen minimumbedrag aan valuta heeft om uit te zetten, kunnen kwaadwillende gebruikers proberen om ongepaste transacties te bevestigen met een laag risico vanwege de lagere investering.

En als laatste heeft de technologie die Qtum aan het ontwikkelen veel concurrentie. Qtum is niet zo populair als Bitcoin of Ethereum, en dat kan ze parten gaan spelen, want de echte winnaars in crypto zijn de platforms met de grootste en sterkste communities.

Qtum ontwikkelingen en koersverwachting

De toekomst van het project er al met al goed uit. Binnenkort wordt een grote systeemupdate gelanceerd die alle problemen rond de slimme contracten zal aanpakken en zal ook de beveiliging van het netwerk aanzienlijk worden verhoogd. Ook zal de focus ook worden verlegd naar het creëren van nieuwe partnerschappen en de ontwikkeling van de bedrijfsversie van het netwerk, genaamd QtumX.

Technisch gezien is Qtum net zo sterk als elk ander platform op de markt. Het profiteert van het feit dat het is gebaseerd op twee van de meest succesvolle crypto valuta ter wereld. Het biedt zijn gebruikers zelfs diensten aan die een verbetering zijn ten opzichte van die van Bitcoin en Ethereum.

Als het ​​supersnelle betalingssysteem van Qtum wordt geadopteerd door de grote retailketens, kan de waarde ervan als een raket stijgen. Dit is echter nog niet gebeurd. Crypto experts hebben echter nog steeds veel vertrouwen in Qtum, en voorspellen dat de prijs van QTUM het komende jaar zal stijgen.

Qtum kopen

Wil je Qtum kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Qtum te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Qtum en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Qtum kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Qtum vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Qtum .

Qtum koers

De Qtum koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Qtum terug te vinden in de top 100 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Qtum over een marktwaarde van ruim 600 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 98,132,729 Qtum coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Qtum in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Qtum vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Qtum prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Qtum koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Qtum prijsgrafiek waarop de historie van de koers Qtum te zien is.

De marketcap van Qtum in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal QTUM dat zal worden vrijgegeven is 100 miljoen.

Laatste Qtum nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Qtum. Zodat je een beter idee hebt van de QTUM  verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Qtum prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Qtum koers zien.

Volg het Qtum nieuws vandaag, het crypto nieuws Qtum is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Qtum koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Qtum 2021? De Qtum verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Qtum in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

 

Qtum kopen met iDeal & Qtum koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Qtum

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de Qtum koers verwachting in 2021?

De verwachting van Qtum ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar Qtum mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van Qtum vind je in de grafiek hierboven, hier kan je de Qtum prijs actueel volgen.

Waar kan ik Qtum kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vind je de beste opties om Qtum te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Wat is het laatste Qtum nieuws?

Op deze pagina vind je het laatste Qtum nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste Qtum nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste Qtum nieuws!

Waar kan ik Qtum verkopen?

Verkopen van Qtum kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je Qtum in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.