Qtum verwachting

Beste sites om QTUM te kopen

Qtum (QTUM) koers

Rank: #150

$3,10 (-0,13%)

 

Qtum Kopen / Qtum Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Qtum prijs en Qtum koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $3,08 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $3,21. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,13%. Qtum kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  QTUM nieuws en geven wij tips voor het Qtum kopen. Ook vind je hier de laatste Qtum koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Qtum koers verwachting.

Qtum (QTUM) koers

Rank: #150

$3,10 (-0,13%)

 

Qtum Kopen / Qtum Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Qtum Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,18% -0,04% -2,69% +0,38% +34,43%
USD +0,09% -0,13% -3,34% +1,71% +38,75%
ETH -0,19% -1,80% -8,25% -15,17% -18,31%

Qtum verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Qtum kopen? Ga naar Bitvavo

Qtum koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $14,05 $77,75 $3,19 $791,2 mln $144,3 mln 49,6 mln 170%
2018 $14,10 $106,88 $1,47 $1,1 mld $207,4 mln 86,2 mln 151%
2019 $2,48 $5,81 $1,46 $225,2 mln $216,1 mln 91,2 mln 103%
2020 $2,13 $5,35 $0,75 $204,5 mln $251,4 mln 96,0 mln 136%
2021 $9,21 $34,33 $2,20 $892,0 mln $784,3 mln 96,4 mln 152%
Qtum prijs $3,10 Marktkapitaal dominantie 0,02%
Markt cap rang 150 All time high $100,22
Circulerend aanbod 104.930.103 All time low $0,78
Totaal aanbod 107.822.406 Prijs tegenover all time high daling van 96,91%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $324.770.028
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Qtum?

De meest populaire blockchains ter wereld zijn nog steeds Bitcoin en Ethereum. Bitcoin, waarmee het allemaal begon, blijft nog steeds de meest veilige blockchain. Hun UTXO-model (Unspent Transaction Output) helpt bij de hoge traceerbaarheid van transacties, en daarom besloot Qtum om de Bitcoin-blockchain als basis te gebruiken. Aan de andere kant hebben we de Ethereum-blockchain. Ethereum luidde het tijdperk in van slimme contracten. Plots was een blockchain niet meer alleen een nerdy manier om geld over te maken. Ethereum stelde ontwikkelaars van over de hele wereld in staat om hun gedecentraliseerde applicaties op de keten te bouwen.

De Qtum-ontwikkelaars wilden een platform ontwikkelen wat het beste biedt van deze twee werelden. Met behulp van een geïmplementeerd Value Transfer Protocol (VTP) wil het een veilig dApp-platform bouwen dat blockchain-technologieën naar verschillende sectoren zal brengen, zoals financiële dienstverlening, gaming en social media.

In september 2017 werd het hoofdnetwerk van de Qtum-blockchain gelanceerd. De medeoprichters van het project zijn Jordan Earls, Neil Mahi en Patrick Dai. Op dit moment is Qtum bezig met het creëren van QtumX, de ondernemingsgerichte versie van de blockchain en gericht op het aangaan van partnerschappen met grote bedrijven.

De voor- en nadelen van Qtum?

Qtum combineert de beste functies van Bitcoin en Ethereum, de twee onbetwiste kampioenen in de crypto-wereld en biedt een vrij geavanceerd platform op basis van de geïmplementeerde technologie.

Het Decentralized Governance Protocol geeft het netwerk de mogelijkheid om snel te stemmen en nieuwe functies binnen bepaalde parameters te implementeren zonder dat er meteen een fork nodig is. Het geeft ook de mogelijkheid om snel en efficiënt te herstellen van aanvallen.

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan Qtum. Een van de belangrijkste nadelen van het Qtum netwerk is het oneindige schaalbaarheidsmodel. Sinds het slaan van deze munt mogelijk is geworden, ontvangen gebruikers altijd nieuwe Qtum-munten wat de schaalbaarheid en stabiliteit van de waarde op de lange termijn kan beïnvloeden. Een andere opvallende tekortkoming betreft Solidity, de programmeertaal die door Qtum wordt gebruikt voor het maken van slimme contracten. Deze taal bevindt zich nog in de beginfase en het is bekend dat er enkele beveiligingsfouten zijn. En aangezien Qtum geen minimumbedrag aan valuta heeft om uit te zetten, kunnen kwaadwillende gebruikers proberen om ongepaste transacties te bevestigen met een laag risico vanwege de lagere investering.

En als laatste heeft de technologie die Qtum aan het ontwikkelen veel concurrentie. Qtum is niet zo populair als Bitcoin of Ethereum, en dat kan ze parten gaan spelen, want de echte winnaars in crypto zijn de platforms met de grootste en sterkste communities.

Qtum koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Qtum 2024? Wat is de Qtum verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Qtum koers

De koers Qtum heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Qtum (QTUM) inmiddels op positie 150 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Qtum beschikt over een marktwaarde van ruim $324.770.028. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 150 is het nog relatief klein. De marketcap van Qtum in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,02%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 104.930.103 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com,Coinmerce en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele QTUM koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Qtum kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Qtum prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Qtum nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Qtum zodat je een beter idee hebt van de verwachting (QTUM) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Qtum wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Qtum prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Qtum koers zien. Volg het Qtum nieuws vandaag: het crypto nieuws Qtum is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Qtum

Veel gestelde vragen Qtum

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Qtum wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Qtum’s op te slaan, welke Qtum wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Qtum hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Qtum software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Qtum wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Qtum?

De hoogste prijs ooit gemeten van Qtum bedraagt $100,22.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Qtum?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Qtum kopen?

Qtum kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, Coinmerce, , en enkele anderen.

Waar kan ik Qtum verkopen?

Qtum verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,Coinmerce, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Qtum kopen?

Wanneer je Qtum moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Qtum koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Qtum koers laag staat en wanneer de Qtum koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Qtum koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Qtum kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Qtum koopt.

Wat is de huidige Qtum verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Qtum koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Qtum koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Qtum koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Qtum koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Qtum koers verwachting.