Quant verwachting

Beste sites om QNT te kopen

Quant (QNT) koers

Rank: #35

$122,86 (-0,03%)

 

Quant Kopen / Quant Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Quant prijs en Quant koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $121,27 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $124,28. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,03%. Quant kopen kan bij Bitvavo en eToro Op deze pagina delen wij het laatste  QNT nieuws en geven wij tips voor het Quant kopen. Ook vind je hier de laatste Quant koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Quant koers verwachting.

Quant (QNT) koers

Rank: #35

$122,86 (-0,03%)

 

Quant Kopen / Quant Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Bitcoinmeester-logo

Bitcoin Meester

Nederlandse exchange met + 100 coins & Ideal

Bezoek Bitcoin Meester

Koers Quant Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,36% -0,08% -4,37% -10,36% -8,90%
USD +0,36% -0,03% -4,31% -8,82% -10,57%
ETH +0,21% -1,23% -4,72% -15,23% +56,31%

Quant verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Quant kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Quant prijs $122,86 Marktkapitaal dominantie 0,15%
Markt cap rang 35 All time high $427,42
Circulerend aanbod 14.544.176 All time low $0,22
Totaal aanbod 14.612.493 Prijs tegenover all time high daling van 71,33%
Maximaal aanbod 14.612.493
Marktkapitaal $1.785.326.142
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Quant? 

Gilbert Verdian heeft Quant in 2015 opgericht om een oplossing te introduceren voor het gebrek aan interoperabiliteit tussen distributed ledger technology platforms. Voordat hij met Quant begon, werkte Verdian bij Her Majesty’s Treasury in het Verenigd Koninkrijk waar hij voor het eerst de mogelijkheden van blockchain technologie ontdekte en tot het besef kwam dat een gebrek aan interoperabiliteit de acceptatie van blockchain belemmerde. 

Quant Network is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd technologiebedrijf dat zich richt op het leveren van interoperabele oplossingen die meerdere protocollen, blockchains of andere gedistribueerde netwerken overbruggen. Het biedt een reeks diensten en producten zoals Overledger OS, een besturingssysteem met gedistribueerde grootboeken technologie. Daarnaast biedt Quant ook Overledger Network, een gedecentraliseerd ‘netwerk van netwerken’ dat verschillende distributed ledger technology ecosystemen met elkaar verbindt. 

Het platform vertrouwt op een utility-token genaamd QNT (een ERC-20-token uitgegeven op de Ethereum-blockchain) om transacties te valideren, netwerkkosten te betalen en deelnemers te belonen die diensten aan gebruikers verlenen. Quant heeft een vaste maximale voorraad van 14.612.493 tokens. QNT werd voor het eerst te koop aangeboden als onderdeel van een evenement voor het genereren van tokens dat plaatsvond in april 2018. 

Wat maakt Quant uniek?

Het doel van Quant is om verschillende distributed ledger technology (DLT) netwerken met elkaar te verbinden om interoperabiliteit in de blockchain industrie te brengen. Het grootste platform van het bedrijf, Overledger Network, werd voor het eerst aangekondigd in september 2019 en wordt door het bedrijf beschreven als een oplossing voor bedrijven om hun eigen netwerken te verbinden met verschillende DLT-netwerken. Om dit te doen, gebruikt Overledger Network ‘gateways’, dit zijn hosts die toegang bieden tot ofwel geautoriseerde enterprise ledgers of toestemming loze blockchains. 

Quant’s Overledger Network werd officieel gelanceerd in juni 2020. Het Overledger Network werd op de markt gebracht voor zowel ondernemingen als de ontwikkelingsgemeenschap, met afzonderlijke whitepapers voor beide groepen. Quant hoopt dat het netwerk een bloeiend ecosysteem zal worden waarin deelnemende gateways gebruikers QNT in rekening brengen voor de gegevens en diensten die ze bijdragen. QNT-betalingen worden beheerd door een community treasury die transacties tussen de gebruiker, gateway en Ethereum-blockchain mogelijk maakt. 

Het bedrijfsmodel van Quant omvat voor zijn Overledger-productlijn het innen van QNT-transactiekosten, het ontwikkelen van software-as-a-service-producten (Quant biedt een Overledger Network for Enterprise-service), het aanbieden van gedistribueerde bedrijfstoepassingen en het in licentie geven van intellectueel eigendom. 

De voor- en nadelen van Quant 

Voor elk blockchain-project is interoperabiliteit belangrijk. Niet alleen tussen blockchains, maar ook met bestaande netwerken. Quant heeft de technologie ontwikkeld om schaalbare, toekomstbestendige interoperabiliteit te leveren zonder beperkingen op te leggen aan de onderliggende blockchains en zonder de overhead/bottleneck van het toevoegen van een andere blockchain in het midden. 

Centrale banken en banken verzenden geen betalingen via het openbare internet maar via particuliere infrastructuurnetwerken. Maar ze gaan hun bestaande infrastructuur niet zomaar volledig vervangen door blockchain met een druk op de knop omdat er hele economieën van afhankelijk zijn. Om de technologie van Quant te kunnen gebruiken, moet het in die netwerken worden geïntegreerd. Daarom is het partnerschap van Quant met SIA zo belangrijk, want het biedt een particulier financieel netwerk dat de ruggengraat vormt van de Europese financiële markt. 

Quant is ook genoemd als leverancier voor de Britse regering Crown Commercial Services en werkt samen met AUCloud, die samenwerken met de Australische regering en het ministerie van Defensie, en valideert dat de technologie van Quant ongelooflijk veilig en compliant is door in de meest gevoelige gebieden te kunnen opereren.  

Het grote nadeel van Quant is dat velen ze gebrek aan transparantie verwijten. Ze hebben niet veel op met GitHub en waren nogal onduidelijk over personeelswisselingen in het verleden. Om het vertrouwen van investeerders te winnen kan het gebrek aan transparantie een struikelblok vormen. 

Quant koersverwachting

Quant heeft het potentieel heeft om een ​​goede lange termijn investering te zijn. In tegenstelling tot de meeste projecten die een stichting hebben opgezet om het ecosysteem een ​​kickstart te geven en te ontbinden zodra de fondsen opraken, genereert Quant Network al inkomsten en bracht het vorig jaar bijna $ 10 miljoen binnen voordat het coronavirus toesloeg.

Zelfs tijdens de pandemie breidde het bedrijf steeds verder uit en vergrootte het personeelsbestand. De verwachting is dat Quant in de loop van de jaren exponentieel zal groeien, het platform verder zal ontwikkelen en extra inkomsten genereren waardoor meer QNT via licenties wordt opgesloten. 

Er is geen ander project dat in de buurt komt van de tokenomics van Quant, vooral met de huidige marktkapitalisatie van minder dan $ 200 miljoen, met 2/3 van het totale aanbod van Bitcoin en geen inflatie. Quant werkt samen met centrale banken, overheden, ondernemingen, enkele van de grootste betalingsinfrastructuur netwerken ter wereld om het hele financiële systeem opnieuw te ontwerpen om interoperabiliteit mogelijk te maken.

Ze werken samen met MIT, Intel, Juniper Networks, betalings- en telecombedrijven aan een protocol wat de basis kan zijn voor de evolutie van het internet van vandaag. Een internet dat veilig en inherent betrouwbaar is en de basis vormt voor de volgende generatie aangesloten bedrijven. 

Kortom, Quant heeft het potentieel om een ​​ongelooflijke waarde opslag te zijn en een buitengewoon lonende lange termijn investering. 

Quant koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Quant 2023? Wat is de Quant verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Quant koers

De koers Quant heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Quant (QNT) inmiddels op positie 35 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Quant beschikt over een marktwaarde van ruim $1.785.326.142. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 35 is het nog relatief klein. De marketcap van Quant in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,15%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 14.612.493

Er zijn op het moment van schrijven 14.544.176 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,eToro,Coinmerce en Binance. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele QNT koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Quant kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Quant prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Quant nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Quant zodat je een beter idee hebt van de verwachting (QNT) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Quant wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Quant prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Quant koers zien. Volg het Quant nieuws vandaag: het crypto nieuws Quant is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Quant

Veel gestelde vragen Quant

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Quant wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Quant’s op te slaan, welke Quant wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Quant hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Quant software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Quant wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Quant?

De hoogste prijs ooit gemeten van Quant bedraagt $427,42.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Quant?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Quant kopen?

Quant kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,eToro, Coinmerce, Binance,Kucoin en enkele anderen.

Waar kan ik Quant verkopen?

Quant verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, eToro,Coinmerce, Binance, Kucoin en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Quant kopen?

Wanneer je Quant moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Quant koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Quant koers laag staat en wanneer de Quant koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Quant koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Quant kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Quant koopt.

Wat is de huidige Quant verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Quant koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Quant koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Quant koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Quant koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Quant koers verwachting.