Toon popup

Beste sites om Quant te kopen

Quant Verwachting

Benieuwd naar de actuele Quant prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Quant nieuws en geven wij tips voor het Quant kopen. Ook vind je hier de laatste Quant koers verwachting van onze experts.

Quant

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Quant Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

 

Naar Binance

Bitcoinmeester

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Bitcoinmeester

Litebit

Grootste aanbod cryptocurrencies & NL helpdesk.

Naar litebit

Coinmotion logo

Coinmotion

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Coinmotion

Coinmerce

Coinmerce

Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Hoe het er nu naar uitziet zal Blockchain de meeste industrieën en waarschijnlijk het internet zelf volledig revolutioneren. We krijgen een ongelooflijke kans om in een vroeg stadium te investeren in projecten die het potentieel hebben om de volgende Apple, Microsoft, Amazon en Google’s van de wereld te worden. Hoewel er veel geweldige projecten zijn, zijn er maar een klein aantal die echt potentieel hebben. 

Quant (QNT) is zo’n project. Het platform heeft het potentieel om een ​​ongelooflijke waarde opslag te zijn en een buitengewoon lonende langetermijninvestering. 

Quant kopen

Wil je Quant kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Quant te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Quant en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Quant kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Quant vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Quant.

Wat is Quant? 

Gilbert Verdian heeft Quant in 2015 opgericht om een oplossing te introduceren voor het gebrek aan interoperabiliteit tussen distributed ledger technology platforms. Voordat hij met Quant begon, werkte Verdian bij Her Majesty’s Treasury in het Verenigd Koninkrijk waar hij voor het eerst de mogelijkheden van blockchain technologie ontdekte en tot het besef kwam dat een gebrek aan interoperabiliteit de acceptatie van blockchain belemmerde. 

Quant Network is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd technologiebedrijf dat zich richt op het leveren van interoperabele oplossingen die meerdere protocollen, blockchains of andere gedistribueerde netwerken overbruggen. Het biedt een reeks diensten en producten zoals Overledger OS, een besturingssysteem met gedistribueerde grootboeken technologie. Daarnaast biedt Quant ook Overledger Network, een gedecentraliseerd ‘netwerk van netwerken’ dat verschillende distributed ledger technology ecosystemen met elkaar verbindt. 

Het platform vertrouwt op een utility-token genaamd QNT (een ERC-20-token uitgegeven op de Ethereum-blockchain) om transacties te valideren, netwerkkosten te betalen en deelnemers te belonen die diensten aan gebruikers verlenen. Quant heeft een vaste maximale voorraad van 14.612.493 tokens. QNT werd voor het eerst te koop aangeboden als onderdeel van een evenement voor het genereren van tokens dat plaatsvond in april 2018. 

Wat maakt Quant uniek?

Het doel van Quant is om verschillende distributed ledger technology (DLT) netwerken met elkaar te verbinden om interoperabiliteit in de blockchain industrie te brengen. Het grootste platform van het bedrijf, Overledger Network, werd voor het eerst aangekondigd in september 2019 en wordt door het bedrijf beschreven als een oplossing voor bedrijven om hun eigen netwerken te verbinden met verschillende DLT-netwerken. Om dit te doen, gebruikt Overledger Network ‘gateways’, dit zijn hosts die toegang bieden tot ofwel geautoriseerde enterprise ledgers of toestemming loze blockchains. 

Quant’s Overledger Network werd officieel gelanceerd in juni 2020. Het Overledger Network werd op de markt gebracht voor zowel ondernemingen als de ontwikkelingsgemeenschap, met afzonderlijke whitepapers voor beide groepen. Quant hoopt dat het netwerk een bloeiend ecosysteem zal worden waarin deelnemende gateways gebruikers QNT in rekening brengen voor de gegevens en diensten die ze bijdragen. QNT-betalingen worden beheerd door een community treasury die transacties tussen de gebruiker, gateway en Ethereum-blockchain mogelijk maakt. 

Het bedrijfsmodel van Quant omvat voor zijn Overledger-productlijn het innen van QNT-transactiekosten, het ontwikkelen van software-as-a-service-producten (Quant biedt een Overledger Network for Enterprise-service), het aanbieden van gedistribueerde bedrijfstoepassingen en het in licentie geven van intellectueel eigendom. 

De voor- en nadelen van Quant 

Voor elk blockchain-project is interoperabiliteit belangrijk. Niet alleen tussen blockchains, maar ook met bestaande netwerken. Quant heeft de technologie ontwikkeld om schaalbare, toekomstbestendige interoperabiliteit te leveren zonder beperkingen op te leggen aan de onderliggende blockchains en zonder de overhead/bottleneck van het toevoegen van een andere blockchain in het midden. 

Centrale banken en banken verzenden geen betalingen via het openbare internet maar via particuliere infrastructuurnetwerken. Maar ze gaan hun bestaande infrastructuur niet zomaar volledig vervangen door blockchain met een druk op de knop omdat er hele economieën van afhankelijk zijn. Om de technologie van Quant te kunnen gebruiken, moet het in die netwerken worden geïntegreerd. Daarom is het partnerschap van Quant met SIA zo belangrijk, want het biedt een particulier financieel netwerk dat de ruggengraat vormt van de Europese financiële markt. 

Quant is ook genoemd als leverancier voor de Britse regering Crown Commercial Services en werkt samen met AUCloud, die samenwerken met de Australische regering en het ministerie van Defensie, en valideert dat de technologie van Quant ongelooflijk veilig en compliant is door in de meest gevoelige gebieden te kunnen opereren.  

Het grote nadeel van Quant is dat velen ze gebrek aan transparantie verwijten. Ze hebben niet veel op met GitHub en waren nogal onduidelijk over personeelswisselingen in het verleden. Om het vertrouwen van investeerders te winnen kan het gebrek aan transparantie een struikelblok vormen. 

Quant ontwikkelingen en koersverwachting

Quant heeft het potentieel heeft om een ​​goede lange termijn investering te zijn. In tegenstelling tot de meeste projecten die een stichting hebben opgezet om het ecosysteem een ​​kickstart te geven en te ontbinden zodra de fondsen opraken, genereert Quant Network al inkomsten en bracht het vorig jaar bijna $ 10 miljoen binnen voordat het coronavirus toesloeg.

Zelfs tijdens de pandemie breidde het bedrijf steeds verder uit en vergrootte het personeelsbestand. De verwachting is dat Quant in de loop van de jaren exponentieel zal groeien, het platform verder zal ontwikkelen en extra inkomsten genereren waardoor meer QNT via licenties wordt opgesloten. 

Er is geen ander project dat in de buurt komt van de tokenomics van Quant, vooral met de huidige marktkapitalisatie van minder dan $ 200 miljoen, met 2/3 van het totale aanbod van Bitcoin en geen inflatie. Quant werkt samen met centrale banken, overheden, ondernemingen, enkele van de grootste betalingsinfrastructuur netwerken ter wereld om het hele financiële systeem opnieuw te ontwerpen om interoperabiliteit mogelijk te maken.

Ze werken samen met MIT, Intel, Juniper Networks, betalings- en telecombedrijven aan een protocol wat de basis kan zijn voor de evolutie van het internet van vandaag. Een internet dat veilig en inherent betrouwbaar is en de basis vormt voor de volgende generatie aangesloten bedrijven. 

Kortom, Quant heeft het potentieel om een ​​ongelooflijke waarde opslag te zijn en een buitengewoon lonende lange termijn investering. 

Quant koers

De Quant koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Quant terug te vinden in de top 100 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Quant over een marktwaarde van ruim 500 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 12,072,738 Quant coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Quant in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Quant vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Quant prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Quant koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Quant prijsgrafiek waarop de historie van de koers Quant te zien is.

De marketcap van Quant in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal QNT dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste Quant nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Quant. Zodat je een beter idee hebt van de QNT verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Quant prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Quant koers zien.

Volg het Quant nieuws vandaag, het crypto nieuws Quant is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

[custom-twitter-feeds screenname=”Quant_network”]

Quant koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Quant 2021? De Quant verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Quant in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Quant kopen met iDeal & Quant koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Quant

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Quant Kopen?
Quant kopen met iDeal
Quant verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?