Ravencoin verwachting

Beste sites om RVN te kopen

Ravencoin (RVN) koers

Rank: #119

$0,03 (-1,81%)

 

Ravencoin Kopen / Ravencoin Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Ravencoin prijs en Ravencoin koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,03 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,03. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,81%. Ravencoin kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  RVN nieuws en geven wij tips voor het Ravencoin kopen. Ook vind je hier de laatste Ravencoin koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Ravencoin koers verwachting.

Ravencoin (RVN) koers

Rank: #119

$0,03 (-1,81%)

 

Ravencoin Kopen / Ravencoin Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Ravencoin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,07% -2,27% -3,01% +42,91% -59,23%
USD +0,06% -1,81% -2,84% +44,41% -60,40%
ETH -0,04% -1,64% -4,56% +9,52% -32,71%

Ravencoin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Ravencoin kopen? Ga naar Bitvavo

Ravencoin koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,03 $0,07 $0,01 $33,8 mln $3,4 mln 1,4 mld 157%
2019 $0,04 $0,09 $0,01 $104,8 mln $14,3 mln 3,0 mld 121%
2020 $0,02 $0,04 $0,01 $82,5 mln $12,1 mln 4,3 mld 137%
Ravencoin prijs $0,03 Marktkapitaal dominantie 0,03%
Markt cap rang 119 All time high $0,29
Circulerend aanbod 11.907.968.089 All time low $0,009
Totaal aanbod 11.907.780.694 Prijs tegenover all time high daling van 90,24%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $331.139.945
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Ravencoin?

Ravencoin, officieel gelanceerd op 3 januari 2018, begon als een experimentele munt gericht op het creëren van use case-specifieke blockchain. In het Ravencoin-ecosysteem zijn er geen master nodes, is er geen budget en is er geen bedrijf waar iemand in dienst is. Het open-source project heeft geen gevestigd team of ontwikkelstichting en wordt in plaats daarvan geleid door kernontwikkelaars, zoals Bruce Fenton van The Bitcoin Foundation. Vanwege de potentiële verwachte waarde heeft het echter ook financiële steun gekregen van onder meer crypto supporter en Overstock-CEO Patrick Byrne.

De Ravecoin is een vork van de Bitcoin-blockchain. In tegenstelling tot Bitcoin is Ravencoin een open-source project. Het netwerk is speciaal ontwikkeld om een peer-to-peer-overdracht van activa te bieden, en heeft ten opzichte van andere partijen die hetzelfde beogen een paar voordelen.

Terwijl Bitcoin (BTC) zich richt op het functioneren als een ruilmiddel en opslag van waarde, is het primaire doel van Ravencoin om efficiënte en wrijvingsloze creatie en overdracht van activa van de ene entiteit naar de andere te vergemakkelijken. Het idee is dat zodra blockchains de wereldeconomieën beginnen te beïnvloeden, ook de werking van de kapitaalmarkten zal veranderen. Uiteindelijk zullen geografische grenzen en regeringsjurisdicties steeds minder relevant zullen worden naarmate grensoverschrijdende handel steeds wrijvingslozer wordt. Zodra blijkt dat het mogelijk is om aanzienlijke rijkdommen kunnen verplaatsen met Bitcoin of andere crypto valuta, zullen mensen van over de hele wereld dezelfde eisen van andere activa zoals aandelen, onroerend goed of fysieke grondstoffen zoals goud en olie.

De makers van Ravencoin maakten een lijst met mogelijke use-cases in het witboek, maar ze benadrukten dat vrijwel alles met het Raven-netwerk kon worden verzonden, omdat dat precies is waarvoor het netwerk is gemaakt. Enkele voorbeelden van wat je zou kunnen overdragen zijn onder andere goudstaven of munten, fysieke fiat valuta, zeldzame kunstwerken, onroerend goed akten, cadeaubonnen, in-game purchases en e-tickets.

Elk van deze activa kan worden weergegeven door een niet-minable token op het Raven-netwerk. Iedereen op het netwerk kan een nieuw token maken en het kan voor vrijwel alles worden gebruikt.

De voor- en nadelen van Ravencoin

Het voordeel van deze Bitcoin-vork is dat het een van de weinige munten is die je nog kunt delven met een GPU. In feite hebben de Ravencoin-ontwikkelaars de blockchain specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen de dreiging die wordt gevormd door ASIC-mijnbouw platforms en centralisatie van mijnwerkers.

Ravencoin biedt ook een veel snellere bloktijd van slechts 1 minuut. Het is ontwikkeld met een nieuw mijnbouw algoritme KAWPOW dat een betere decentralisatie biedt in tegenstelling tot het algoritme van Bitcoin.

En bovendien kan Ravencoin de effecten- en aandelenmarkt behoorlijk verstoren. Tokenized assets stellen makers van deze assets in staat om houders te belonen voor het houden van hun token. Dat is hoe de dividenden werken op de traditionele aandelenmarkt, maar dan volledig gedecentraliseerd. Effecten op basis van blockchain zijn liggen in het verschiet en RavenCoin staat klaar om een deel van deze markt te veroveren.

Als nadeel kunne we noemen dat Ravencoin concurrentie heeft van potentieel sterke spelers. Polymath is bijvoorbeeld zo’n concurrent, maar wordt in tegenstelling tot Ravencoin zwaar gefinancierd. Over het algemeen kunnen we stellen dat concurrenten met meer geld meestal het vermogen om de ontwikkeling in een sneller tempo door te voeren, simpelweg omdat ze hun teamleden meer kunnen betalen. Ravencoin is een van deze munten die volledig door de gemeenschap worden aangedreven. Aan de ene kant is dit geweldig omdat centralisatie en slechte actoren vermeden kunnen worden, maar aan de andere kant komen community bijdragen vaak voort uit de passie van ontwikkelaars die zich op elk moment kunnen afhaken als ze niet het gevoel hebben dat het hun tijd waard is.

Ravencoin koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Ravencoin 2023? Wat is de Ravencoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Ravencoin koers

De koers Ravencoin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Ravencoin (RVN) inmiddels op positie 119 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Ravencoin beschikt over een marktwaarde van ruim $331.139.945. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 119 is het nog relatief klein. De marketcap van Ravencoin in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,03%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 11.907.968.089 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce,Bitcoinmeester en Litebit. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele RVN koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Ravencoin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Ravencoin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Ravencoin nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Ravencoin zodat je een beter idee hebt van de verwachting (RVN) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Ravencoin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Ravencoin prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Ravencoin koers zien. Volg het Ravencoin nieuws vandaag: het crypto nieuws Ravencoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Ravencoin

Veel gestelde vragen Ravencoin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Ravencoin wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Ravencoin’s op te slaan, welke Ravencoin wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Ravencoin hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Ravencoin software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Ravencoin wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Ravencoin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Ravencoin bedraagt $0,29.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Ravencoin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Ravencoin kopen?

Ravencoin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, Bitcoinmeester, Litebit,Binance en enkele anderen.

Waar kan ik Ravencoin verkopen?

Ravencoin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,Bitcoinmeester, Litebit, Binance en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Ravencoin kopen?

Wanneer je Ravencoin moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Ravencoin koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Ravencoin koers laag staat en wanneer de Ravencoin koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Ravencoin koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Ravencoin kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Ravencoin koopt.

Wat is de huidige Ravencoin verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Ravencoin koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Ravencoin koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Ravencoin koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Ravencoin koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Ravencoin koers verwachting.