Beste sites om RDD te kopen

Reddcoin verwachting

Reddcoin (RDD) koers

Rank: #487

$0,00 (-14,54%)

 

Reddcoin Kopen / Reddcoin Verkopen?

Litebit

Benieuwd naar de actuele Reddcoin prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,00 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,00. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 14,54%. Reddcoin kopen kan bij Litebit en FTX Exchange Op deze pagina delen wij het laatste  RDD nieuws en geven wij tips voor het Reddcoin kopen. Ook vind je hier de laatste Reddcoin koers verwachting van onze experts.

Reddcoin (RDD) koers

Rank: #487

$0,00 (-14,54%)

 

Reddcoin Kopen / Reddcoin Verkopen?

Litebit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Reddcoin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -12,74% -14,33% -2,98% -27,48% +145,73%
USD -12,79% -14,54% -3,30% -28,14% +146,88%
ETH -13,44% -8,11% -1,97% -20,63% -70,00%

Reddcoin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Reddcoin kopen? Ga naar Litebit

Reddcoin koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2014 $0,00 $0,00 $0,00 $1,2 mln $31.000 24,0 mld 263%
2015 $0,00 $0,00 $0,00 $427.100 $2.200 28,0 mld 450%
2016 $0,00 $0,00 $0,00 $1.000.000 $7.000 28,3 mld 220%
2017 $0,00 $0,02 $0,00 $33,2 mln $3,9 mln 28,5 mld 329%
2018 $0,01 $0,03 $0,00 $160,8 mln $7,7 mln 29,0 mld 157%
2019 $0,00 $0,00 $0,00 $38,0 mln $302.400 28,8 mld 102%
2020 $0,00 $0,00 $0,00 $29,0 mln $215.900 28,8 mld 164%
Reddcoin prijs $0,00 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 487 All time high $0,03
Circulerend aanbod 30.471.037.341 All time low $0,00
Totaal aanbod Prijs tegenover all time high daling van 93,00%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $65.177.092    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Reddcoin?

ReddCoin is een peer-to-peer, gedecentraliseerde crypto valuta die tot doel heeft een one-stop-oplossing te zijn voor het overboeken van betalingen naar vrienden en familie via sociale mediaplatforms. Ze noemen zichzelf dan ook ‘The Social Currency’. Het beoogt naadloze integratie met verschillende sociale platforms zoals Reddit, Twitter en Facebook, en dient als alternatief voor services zoals Venmo.

Je kunt met Reddcoin ook een ‘fooi’ geven. Het concept van ‘fooien’ is vergelijkbaar met het leuk vinden of delen van een bericht op een social media platform. Het verschil is dat wanneer je met ReddCoin iemand die content heeft gemaakt een ‘fooi’ geeft, de maker daadwerkelijk iets van echte waarde zal ontvangen in de vorm van RDD, in plaats van alleen een virtueel ‘schouderklopje’ zoals wanneer je iemand een ‘Like’ geeft.

Het gebruik van ReddCoin is gestroomlijnd en gemakkelijk, en is dus vergelijkbaar met het indrukken van de like-knop voor een bericht. Je kunt een vriend wat geld betalen of iemand een fooi geven voor een bericht op sociale media dat je leuk vond, direct en zonder transactiekosten, door gewoon op een knop te klikken. Reddcoin is oorspronkelijk ontwikkeld door Jonathan Patenaude, een softwareontwikkelaar die de kerncode voor het platform heeft gemaakt. Samen met Larry Ren lanceerden ze het Reddcoin platform in 2014.

De voor- en nadelen van Reddcoin

Omdat het een van de weinige munten op de markt is die specifiek gericht is op transacties op sociale media, heeft het onbeperkte mogelijkheden. Het is ook interessant voor content makers, omdat ReddCoin de mogelijkheid biedt om geld te verdienen aan hun content.

Reddcoin heeft verschillende applicatieprogramma-interfaces (API’s) die het geven van fooien op sociale media vrij eenvoudig hebben gemaakt. Je hoeft alleen maar een Reddcoin-account aan te maken en deze aan je sociale media-accounts te koppelen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken.

En bovendien is voor het slaan van ReddCoins aanzienlijk minder rekenkracht vereist. Dit betekent dat elke ReddCoin gebruiker automatisch een munter is. ReddCoins kunnen zelfs op mobiele apparaten worden geslagen, zo weinig rekenkracht is er voor nodig.

Als nadeel kunnen we noemen dat de branding van Reddcoin gedateerd en goedkoop aandoet. Dat kan eventuele gebruikers en investeerders afschrikken. De munt heeft veel concurrenten in de wereld van content creatie. Steemit stelt bijvoorbeeld ook content makers in staat om te worden beloond in crypto tokens. Maar Steemit heeft een veel grotere gebruikersgroep en je kunt Steemit niet alleen gebruiken om content makers te belonen, maar het platform host ook content waardoor het feitelijk een sociaal medianetwerk is. Reddcoin is daarentegen slechts een Chrome-add-on.

Reddcoin koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Reddcoin 2021? Wat is de Reddcoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Reddcoin koers

De koers Reddcoin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Reddcoin (RDD) inmiddels op positie 487 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Reddcoin beschikt over een marktwaarde van ruim $65.177.092. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 487 is het nog relatief klein. De marketcap van Reddcoin in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 30.471.037.341 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Litebit,FTX Exchange,Bitcoinmeester en . Op Litebit is het ook gelijk mogelijk om de actuele RDD koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Reddcoin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Reddcoin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Reddcoin nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Reddcoin . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (RDD) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Reddcoin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Reddcoin prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Reddcoin koers zien. Volg het Reddcoin nieuws vandaag, het crypto nieuws Reddcoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Reddcoin

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Reddcoin wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Reddcoin’s op te slaan, welke Reddcoin wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Reddcoin hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Reddcoin software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Reddcoin wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Reddcoin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Reddcoin bedraagt $0,03.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Reddcoin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Reddcoin kopen?

Reddcoin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,FTX Exchange,Bitcoinmeester , , en enkele anderen.

Waar kan ik Reddcoin verkopen?

Reddcoin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,FTX Exchange,Bitcoinmeester , , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.