Refinable verwachting

Beste sites om FINE te kopen

Refinable (FINE) koers

Rank: #Onbekend

$0,005 (+3,78%)

 

Refinable Kopen / Refinable Verkopen?

Benieuwd naar de actuele Refinable prijs en Refinable koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,005 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,005. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 3,78%. Refinable kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  FINE nieuws en geven wij tips voor het Refinable kopen. Ook vind je hier de laatste Refinable koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Refinable koers verwachting.

Refinable (FINE) koers

Rank: #Onbekend

$0,005 (+3,78%)

 

Refinable Kopen / Refinable Verkopen?

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Refinable Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,47% +3,68% +5,63% +19,86% -41,23%
USD -0,47% +3,78% +6,17% +19,77% -39,64%
ETH -0,54% +2,44% -1,13% -11,14% -67,39%

Refinable verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Refinable prijs $0,005 Marktkapitaal dominantie 0%
Markt cap rang Onbekend All time high $9,05
Circulerend aanbod Onbekend All time low $0,00000001
Totaal aanbod 500.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 99,95%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Refinable koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Refinable 2024? Wat is de Refinable verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Refinable koers

De koers Refinable heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Refinable (FINE) inmiddels op positie Onbekend in de gehele lijst van cryptocurrencies. Refinable beschikt over een marktwaarde van ruim . Ten opzichte van de bitcoin marketcap van Onbekend is het nog relatief klein. De marketcap van Refinable in vergelijking met Bitcoin is rond de 0%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven Onbekend in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele FINE koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Refinable kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Refinable prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Refinable nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Refinable zodat je een beter idee hebt van de verwachting (FINE) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Refinable wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Refinable prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Refinable koers zien. Volg het Refinable nieuws vandaag: het crypto nieuws Refinable is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Refinable

Veel gestelde vragen Refinable

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Refinable wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Refinable’s op te slaan, welke Refinable wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Refinable hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Refinable software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Refinable wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Refinable?

De hoogste prijs ooit gemeten van Refinable bedraagt $9,05.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Refinable?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Refinable kopen?

Refinable kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Refinable verkopen?

Refinable verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Refinable kopen?

Wanneer je Refinable moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Refinable koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Refinable koers laag staat en wanneer de Refinable koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Refinable koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Refinable kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Refinable koopt.

Wat is de huidige Refinable verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Refinable koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Refinable koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Refinable koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Refinable koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Refinable koers verwachting.