Beste sites om SAFEMOON te kopen

SafeMoon verwachting

SafeMoon (SAFEMOON) koers

Rank: #90

$0,00 (+12,84%)

 

SafeMoon Kopen / SafeMoon Verkopen?

Litebit

Benieuwd naar de actuele SafeMoon prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,00 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,00. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 12,84%. SafeMoon kopen kan bij Litebit en FTX Exchange Op deze pagina delen wij het laatste  SAFEMOON nieuws en geven wij tips voor het SafeMoon kopen. Ook vind je hier de laatste SafeMoon koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

SafeMoon (SAFEMOON) koers

Rank: #90

$0,00 (+12,84%)

 

SafeMoon Kopen / SafeMoon Verkopen?

Litebit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers SafeMoon Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +3,36% +13,03% +40,69% +81,85%
USD +3,32% +12,84% +40,95% +80,33%
ETH +3,74% +12,27% +31,42% +27,74%

SafeMoon verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je SafeMoon kopen? Go to Litebit?
SafeMoon prijs $0,00 Marktkapitaal dominantie 0,05%
Markt cap rang 90 All time high $0,00
Circulerend aanbod 573.564.987.436.205 All time low $0,00
Totaal aanbod 1.000.000.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 76,50%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $1.432.719.015    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

SafeMoon koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met SafeMoon 2021? Wat is de SafeMoon verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

SafeMoon koers

De koers SafeMoon heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat SafeMoon (SAFEMOON) inmiddels op positie 90 in de gehele lijst van cryptocurrencies. SafeMoon beschikt over een marktwaarde van ruim $1.432.719.015. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 90 is het nog relatief klein. De marketcap van SafeMoon in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,05%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 573.564.987.436.205 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Litebit,FTX Exchange,Celsius Network en Blockfi. Op Litebit is het ook gelijk mogelijk om de actuele SAFEMOON koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers SafeMoon kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de SafeMoon prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste SafeMoon nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom SafeMoon . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SAFEMOON) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf SafeMoon wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de SafeMoon prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele SafeMoon koers zien. Volg het SafeMoon nieuws vandaag, het crypto nieuws SafeMoon is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

SafeMoon

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke SafeMoon wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw SafeMoon’s op te slaan, welke SafeMoon wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een SafeMoon hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een SafeMoon software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere SafeMoon wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van SafeMoon?

De hoogste prijs ooit gemeten van SafeMoon bedraagt $0,00.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn SafeMoon?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik SafeMoon kopen?

SafeMoon kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,FTX Exchange, Celsius Network, Blockfi, en enkele anderen.

Waar kan ik SafeMoon verkopen?

SafeMoon verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit, FTX Exchange,Celsius Network, Blockfi, en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.