Toon popup

Beste sites om SEELE te kopen

Seele verwachting

Seele (SEELE) koers

Rank: #

$0,01 (-1,49%)

 

Seele Kopen / Seele Verkopen?

Litebit

Benieuwd naar de actuele Seele prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,01 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,01. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,49%. Seele kopen kan bij Litebit en Op deze pagina delen wij het laatste  SEELE nieuws en geven wij tips voor het Seele kopen. Ook vind je hier de laatste Seele koers verwachting van onze experts.

Seele (SEELE) koers

Rank: #

$0,01 (-1,49%)

 

Seele Kopen / Seele Verkopen?

Litebit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Seele Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,41% -1,49% -7,03% +5,52% -27,32%
USD +0,41% -1,49% -7,30% +4,13% -26,60%
ETH +0,27% -0,98% -18,44% -4,17% -90,51%

Seele verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Seele kopen? Ga naar Litebit

Seele koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,08 $0,47 $0,00 $4,1 mln $1,5 mln 281,6 mln 162%
2019 $0,04 $0,18 $0,00 $24,3 mln $11,2 mln 621,9 mln 148%
2020 $0,05 $0,17 $0,00 $33,3 mln $21,8 mln 692,8 mln 1.900%
Seele prijs $0,01 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang All time high $0,30
Circulerend aanbod All time low $0,00
Totaal aanbod 30.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 98,33%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal    

Seele koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Seele 2021? Wat is de Seele verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Seele koers

De koers Seele heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Seele (SEELE) inmiddels op positie in de gehele lijst van cryptocurrencies. Seele beschikt over een marktwaarde van ruim . Ten opzichte van de bitcoin marketcap van is het nog relatief klein. De marketcap van Seele in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Litebit,, en . Op Litebit is het ook gelijk mogelijk om de actuele SEELE koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Seele kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Seele prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Seele nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Seele . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SEELE) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Seele wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Seele prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Seele koers zien. Volg het Seele nieuws vandaag, het crypto nieuws Seele is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Seele

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van seele?

De hoogste prijs ooit gemeten van Seele bedraagt $0,30.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn seele?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik seele kopen?

Seele kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik seele verkopen?

Seele verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,, , , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.