Toon popup

Beste sites om SHIB te kopen

Shiba Inu koersverwachting

Shiba Inu (SHIB) koers

Rank: #29

$0,00 (+1,77%)

 

Shiba Inu Kopen / Shiba Inu Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele Shiba Inu prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,00 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,00. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 1,77%. Shiba Inu kopen kan bij Binance en Litebit Op deze pagina delen wij het laatste  SHIB nieuws en geven wij tips voor het Shiba Inu kopen. Ook vind je hier de laatste Shiba Inu koers verwachting van onze experts.

Shiba Inu (SHIB) koers

Rank: #29

$0,00 (+1,77%)

 

Shiba Inu Kopen / Shiba Inu Verkopen?

Binance

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Shiba Inu Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -3,42% +1,72% -13,69% -24,56%
USD -3,46% +1,77% -13,48% -26,44%
ETH -1,19% +2,18% +6,66% +2,67%

Shiba Inu verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Shiba Inu kopen? Ga naar Binance
Shiba Inu prijs $0,00 Marktkapitaal dominantie stijging van 0,24%
Markt cap rang 29 All time high $0,00
Circulerend aanbod 497.730.966.630.396 All time low $0,00
Totaal aanbod 1.000.000.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 81,84%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $3.425.188.341    

Shiba Inu koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Shiba Inu 2021? Wat is de Shiba Inu verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Ons team van experts adviseert regelmatig het nieuws in de gaten te houden. Volg Shiba bijvoorbeeld op Twitter of Facebook. Hiernaast is het handig om de officiële website door te bladeren, hier vindt je bijvoorbeeld de plannen, missie en visie.

De toekomst van Shiba Inu | Wordt Shiba Inu meer waard?

Bekijk hieronder een video waarin de toekomst van Shiba wordt toegelicht:

Shiba Inu koers | Gaat Shiba Inu stijgen in 2022?

De koers Shiba Inu heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Shiba Inu (SHIB) inmiddels op positie 29 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Shiba Inu beschikt over een marktwaarde van ruim $3.425.188.341. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 29 is het nog relatief klein. De marketcap van Shiba Inu in vergelijking met Bitcoin is rond de stijging van 0,24%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven 497.730.966.630.396 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Litebit,Kucoin en OKEX. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele SHIB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Shiba Inu kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Shiba Inu prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste crypto Shiba Inu nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Shiba Inu . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SHIB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Shiba Inu wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Shiba Inu prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Shiba Inu koers zien. Volg het Shiba Inu nieuws vandaag, het crypto nieuws Shiba Inu is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Shiba Inu

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van shiba-inu?

De hoogste prijs ooit gemeten van Shiba Inu bedraagt $0,00.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn shiba-inu?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik shiba-inu kopen?

Shiba Inu kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Kucoin ,OKEX , en enkele anderen.

Waar kan ik shiba-inu verkopen?

Shiba Inu verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Kucoin ,OKEX , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.