Shiba Inu verwachting

Beste sites om SHIB te kopen

Shiba Inu (SHIB) koers

Rank: #16

$0,000009 (+2,42%)

 

Shiba Inu Kopen / Shiba Inu Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Shiba Inu prijs en Shiba Inu koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,000009 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,000009. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 2,42%. Shiba Inu kopen kan bij Bitvavo en eToro Op deze pagina delen wij het laatste  SHIB nieuws en geven wij tips voor het Shiba Inu kopen. Ook vind je hier de laatste Shiba Inu koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Shiba Inu koers verwachting.

Shiba Inu (SHIB) koers

Rank: #16

$0,000009 (+2,42%)

 

Shiba Inu Kopen / Shiba Inu Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Bitcoinmeester-logo

Bitcoin Meester

Nederlandse exchange met + 100 coins & Ideal

Bezoek Bitcoin Meester

Koers Shiba Inu Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,49% +2,48% +3,69% -11,94% -17,62%
USD +0,49% +2,42% +2,80% -14,32% -17,67%
ETH +0,27% +1,12% +0,31% -12,47% -21,01%

Shiba Inu verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Shiba Inu kopen? Ga naar Bitvavo

Shiba Inu koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $0,00 $0,00 $0,00 $0 $75,6 mln 0 243%
Shiba Inu prijs $0,000009 Marktkapitaal dominantie 0,43%
Markt cap rang 16 All time high $0,00009
Circulerend aanbod 589.344.642.003.489 All time low $0,00000000006
Totaal aanbod 999.989.466.807.849 Prijs tegenover all time high daling van 89,84%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $5.188.417.443
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Shiba Inu koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Shiba Inu 2023? Wat is de Shiba Inu verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Shiba Inu koers

De koers Shiba Inu heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Shiba Inu (SHIB) inmiddels op positie 16 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Shiba Inu beschikt over een marktwaarde van ruim $5.188.417.443. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 16 is het nog relatief klein. De marketcap van Shiba Inu in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,43%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 589.344.642.003.489 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,eToro,Litebit en Binance. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele SHIB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Shiba Inu kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Shiba Inu prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Shiba Inu nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Shiba Inu zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SHIB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Shiba Inu wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Shiba Inu prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Shiba Inu koers zien. Volg het Shiba Inu nieuws vandaag: het crypto nieuws Shiba Inu is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Shiba Inu

Veel gestelde vragen Shiba Inu

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Shiba Inu wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Shiba Inu’s op te slaan, welke Shiba Inu wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Shiba Inu hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Shiba Inu software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Shiba Inu wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Shiba Inu?

De hoogste prijs ooit gemeten van Shiba Inu bedraagt $0,00009.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Shiba Inu?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Shiba Inu kopen?

Shiba Inu kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,eToro, Litebit, Binance,Kucoin en enkele anderen.

Waar kan ik Shiba Inu verkopen?

Shiba Inu verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, eToro,Litebit, Binance, Kucoin en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Shiba Inu kopen?

Wanneer je Shiba Inu moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Shiba Inu koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Shiba Inu koers laag staat en wanneer de Shiba Inu koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Shiba Inu koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Shiba Inu kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Shiba Inu koopt.

Wat is de huidige Shiba Inu verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Shiba Inu koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Shiba Inu koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Shiba Inu koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Shiba Inu koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Shiba Inu koers verwachting.