Beste sites om SHIB te kopen

Shiba Inu verwachting

Shiba Inu (SHIB) koers

Rank: #13

$0,00 (-3,91%)

 

Shiba Inu Kopen / Shiba Inu Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Shiba Inu prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,00 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,00. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 3,91%. Shiba Inu kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  SHIB nieuws en geven wij tips voor het Shiba Inu kopen. Ook vind je hier de laatste Shiba Inu koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Shiba Inu (SHIB) koers

Rank: #13

$0,00 (-3,91%)

 

Shiba Inu Kopen / Shiba Inu Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Huobi logo

Huobi

Internationale cryptocurrency broker

Naar Huobi

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Shiba Inu Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,01% -3,88% -4,30% -39,28%
USD +0,10% -3,91% -3,49% -40,72%
ETH +1,87% -0,03% +0,67% -36,97%

Shiba Inu verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Shiba Inu kopen? Ga naar Bitvavo
Shiba Inu prijs $0,00 Marktkapitaal dominantie 0,81%
Markt cap rang 13 All time high $0,00
Circulerend aanbod 549.151.521.966.021 All time low $0,00
Totaal aanbod 1.000.000.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 52,72%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $22.303.196.634    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Shiba Inu koers verwachting 2022 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Shiba Inu 2022? Wat is de Shiba Inu verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Shiba Inu koers

De koers Shiba Inu heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Shiba Inu (SHIB) inmiddels op positie 13 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Shiba Inu beschikt over een marktwaarde van ruim $22.303.196.634. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 13 is het nog relatief klein. De marketcap van Shiba Inu in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,81%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 549.151.521.966.021 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Huobi en Litebit. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele SHIB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Shiba Inu kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Shiba Inu prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Shiba Inu nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Shiba Inu . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SHIB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Shiba Inu wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Shiba Inu prijsverwachting van 2022, 2023 en verder. Hieronder kan je de actuele Shiba Inu koers zien. Volg het Shiba Inu nieuws vandaag, het crypto nieuws Shiba Inu is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Shiba Inu

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Shiba Inu wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Shiba Inu’s op te slaan, welke Shiba Inu wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Shiba Inu hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Shiba Inu software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Shiba Inu wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Shiba Inu?

De hoogste prijs ooit gemeten van Shiba Inu bedraagt $0,00.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Shiba Inu?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Shiba Inu kopen?

Shiba Inu kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Huobi, Litebit,FTX Exchange en enkele anderen.

Waar kan ik Shiba Inu verkopen?

Shiba Inu verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Huobi, Litebit, FTX Exchange en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.