Toon popup

Beste sites om SC te kopen

Siacoin verwachting

Siacoin (SC) koers

Rank: #104

$0,01 (+1,98%)

 

Siacoin Kopen / Siacoin Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele Siacoin prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,01 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,01. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 1,98%. Siacoin kopen kan bij Binance en Litebit Op deze pagina delen wij het laatste  SC nieuws en geven wij tips voor het Siacoin kopen. Ook vind je hier de laatste Siacoin koers verwachting van onze experts.

Siacoin (SC) koers

Rank: #104

$0,01 (+1,98%)

 

Siacoin Kopen / Siacoin Verkopen?

Binance

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Siacoin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,16% +1,95% +3,37% -0,72% +252,38%
USD -0,13% +1,98% +3,10% -2,01% +255,98%
ETH +0,10% +2,08% -8,95% -9,45% -53,81%

Siacoin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Siacoin kopen? Ga naar Binance

Siacoin koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2015 $0,00 $0,00 $0,00 $164.900 $3.500 6,2 mld 166%
2016 $0,00 $0,00 $0,00 $5,4 mln $178.800 15,6 mld 178%
2017 $0,01 $0,04 $0,00 $169,4 mln $10,2 mln 27,0 mld 200%
2018 $0,01 $0,11 $0,00 $500,8 mln $21,7 mln 35,2 mld 162%
2019 $0,00 $0,00 $0,00 $92,1 mln $3,0 mln 38,5 mld 77%
2020 $0,00 $0,01 $0,00 $109,3 mln $4,3 mln 41,8 mld 149%
Siacoin prijs $0,01 Marktkapitaal dominantie 0,04%
Markt cap rang 104 All time high $0,09
Circulerend aanbod 48.366.855.000 All time low $0,00
Totaal aanbod Prijs tegenover all time high daling van 87,76%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $550.549.535    

Wat is Siacoin?

In de wereld van sociale media, waar iedereen geobsedeerd is door het klikken op afbeeldingen, is de opslag altijd een issue geweest. Daarom is het Siacoin-project gericht op het ontwikkelen van een gedecentraliseerd cloudopslag systeem waarbij de deelnemers aan de Blockchain hun ongebruikte opslagruimte zouden uitlenen voor gebruik door de community leden. Het project staat daarom ook wel bekend als de ‘Airbnb van de harde schijven’.

Met Siacoin kan iedereen versleutelde opslag hosten of openen via het platform. Het is ontwikkeld door Nebulous.inc en biedt een open source-platform voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde cloudopslag technologie. De bestanden op dit gedecentraliseerde netwerk kunnen worden gecodeerd, gesplitst, opgeslagen en opnieuw samengesteld via privé gedecentraliseerde clouds die erop zijn gebouwd. De native munt van Siacoin SC wordt gebruikt voor betalingen op het platform die betrekking hebben op het opslaan en delen van gegevens. Op het Siacoin platform kun je bestanden veilig opslaan bij een host gedurende een bepaalde tijd in een daarvoor bestemde ruimte. De gastheer krijgt een vergoeding in SC voor hosten. De deals worden beveiligd door slimme contracten. Dit contract creëert een specifieke reeks regels die automatisch worden gehandhaafd zonder tussenkomst van een derde partij. SC kan worden gedolven en gekocht op beurzen, en wordt verdiend door opslagruimte te bieden.

De voor- en nadelen van Siacoin

Van de vele toepassingen van blockchain lijkt gegevensopslag en cloud computing de minst populaire, hoewel gegevensopslag behoorlijk essentieel is. Gedecentraliseerde gegevensopslag heeft veel voordelen ten opzichte van zijn gecentraliseerde tegenhanger. Gecentraliseerde opslag zoals van Google heeft als keerzijde dat ze kwetsbaar zijn voor aanvallen van buitenaf. Als de beveiliging wordt doorbroken, is de complete database met persoonlijke en financiële gegevens toegankelijk voor kwaadwillende spelers. Het grote voordeel van opslag op basis van blockchain is dat ze eerst de gevoelige gegevens versleutelen, vervolgens opdelen en de stukjes op meerdere locaties (knooppunten) opslaan. Dit proces wordt sharding genoemd en alleen de persoon met de persoonlijke sleutel die werd gebruikt om de gegevens te versleutelen, heeft toegang tot de gegevens en kan deze in zijn geheel bekijken.

Een ander voordeel van gedecentraliseerde gegevensopslag is dat de verhoogde efficiëntie de prijzen kan verlagen. Blockchain opslag kost ongeveer 2 euro per terabyte per maand, vergeleken met 5 per terabyte per maand Apple. De transactie van gegevens is sneller en soepeler, en door de cryptovaluta koppeling kan de native munt gebruikt worden voor het kopen van gegevens en gegevensopslagruimte op het platform.

Er zijn echter ook enkele nadelen te noemen. Er is bijvoorbeeld een minimum aantal crypto munten nodig om ruimte te verhuren aan het Blockchain-netwerk. Bovendien heeft de decentralisatie te lijden onder de onbeperkte emissie en netwerk hashrate, die wordt ondersteund door twee krachtige mijn pools. Tenslotte heeft het project geen duidelijke routekaart en zijn de plannen van de ontwikkelaars niet altijd even goed te begrijpen.

Siacoin koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Siacoin 2021? Wat is de Siacoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Siacoin koers

De koers Siacoin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Siacoin (SC) inmiddels op positie 104 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Siacoin beschikt over een marktwaarde van ruim $550.549.535. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 104 is het nog relatief klein. De marketcap van Siacoin in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,04%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven 48.366.855.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Litebit,Bitcoinmeester en Kraken. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele SC koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Siacoin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Siacoin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Siacoin nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Siacoin . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SC) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Siacoin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Siacoin prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Siacoin koers zien. Volg het Siacoin nieuws vandaag, het crypto nieuws Siacoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Siacoin

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van siacoin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Siacoin bedraagt $0,09.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn siacoin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik siacoin kopen?

Siacoin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Bitcoinmeester ,Kraken ,Coinmerce en enkele anderen.

Waar kan ik siacoin verkopen?

Siacoin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Bitcoinmeester ,Kraken ,Coinmerce en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.