STASIS EURO verwachting

Beste sites om EURS te kopen

STASIS EURO (EURS) koers

Rank: #244

$1,08 (-0,49%)

 

STASIS EURO Kopen / STASIS EURO Verkopen?

Benieuwd naar de actuele STASIS EURO prijs en STASIS EURO koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,08 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,10. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,49%. STASIS EURO kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  EURS nieuws en geven wij tips voor het STASIS EURO kopen. Ook vind je hier de laatste STASIS EURO koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de STASIS EURO koers verwachting.

STASIS EURO (EURS) koers

Rank: #244

$1,08 (-0,49%)

 

STASIS EURO Kopen / STASIS EURO Verkopen?

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Bitcoinmeester-logo

Bitcoin Meester

Nederlandse exchange met + 100 coins & Ideal

Bezoek Bitcoin Meester

Koers STASIS EURO Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,12% -0,55% -0,23% +0,16% +0,22%
USD -0,12% -0,49% -0,17% +1,89% -1,62%
ETH -0,96% -2,20% -1,64% -6,28% +70,17%

STASIS EURO verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

STASIS EURO koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $1,15 $1,21 $1,05 $14,1 mln $59.800 12,3 mln 11%
2019 $1,11 $1,55 $0,92 $20,6 mln $189.900 18,5 mln 20%
2020 $1,14 $1,53 $0,81 $36,4 mln $48.300 32,0 mln 49%
2021 $1,20 $2,65 $0,16 $38,4 mln $44.800 32,0 mln 609%
STASIS EURO prijs $1,08 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 244 All time high $1,79
Circulerend aanbod 124.125.940 All time low $0,93
Totaal aanbod 124.125.940 Prijs tegenover all time high daling van 39,72%
Maximaal aanbod 124.125.940
Marktkapitaal $134.163.905
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

STASIS EURO koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met STASIS EURO 2023? Wat is de STASIS EURO verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

STASIS EURO koers

De koers STASIS EURO heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat STASIS EURO (EURS) inmiddels op positie 244 in de gehele lijst van cryptocurrencies. STASIS EURO beschikt over een marktwaarde van ruim $134.163.905. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 244 is het nog relatief klein. De marketcap van STASIS EURO in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 124.125.940

Er zijn op het moment van schrijven 124.125.940 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele EURS koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers STASIS EURO kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de STASIS EURO prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste STASIS EURO nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom STASIS EURO zodat je een beter idee hebt van de verwachting (EURS) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf STASIS EURO wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de STASIS EURO prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele STASIS EURO koers zien. Volg het STASIS EURO nieuws vandaag: het crypto nieuws STASIS EURO is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

STASIS EURO

Veel gestelde vragen STASIS EURO

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke STASIS EURO wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw STASIS EURO’s op te slaan, welke STASIS EURO wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een STASIS EURO hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een STASIS EURO software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere STASIS EURO wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van STASIS EURO?

De hoogste prijs ooit gemeten van STASIS EURO bedraagt $1,79.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn STASIS EURO?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik STASIS EURO kopen?

STASIS EURO kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik STASIS EURO verkopen?

STASIS EURO verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik STASIS EURO kopen?

Wanneer je STASIS EURO moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de STASIS EURO koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de STASIS EURO koers laag staat en wanneer de STASIS EURO koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de STASIS EURO koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met STASIS EURO kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je STASIS EURO koopt.

Wat is de huidige STASIS EURO verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een STASIS EURO koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de STASIS EURO koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de STASIS EURO koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de STASIS EURO koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke STASIS EURO koers verwachting.