Beste sites om SNT te kopen

Status verwachting

Status (SNT) koers

Rank: #214

$0,09 (+0,07%)

 

Status Kopen / Status Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Status prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,09 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,09. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,07%. Status kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  SNT nieuws en geven wij tips voor het Status kopen. Ook vind je hier de laatste Status koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Status (SNT) koers

Rank: #214

$0,09 (+0,07%)

 

Status Kopen / Status Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Status Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,56% +0,48% +0,74% +18,06% +285,66%
USD +0,46% +0,07% +0,69% +16,79% +276,93%
ETH +0,68% -2,17% -6,30% -17,43% -62,50%

Status verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Status kopen? Go to Bitvavo?

Status koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $0,05 $0,23 $0,02 $175,9 mln $14,2 mln 3,5 mld 163%
2018 $0,10 $0,68 $0,01 $365,0 mln $56,8 mln 3,5 mld 138%
2019 $0,02 $0,04 $0,01 $67,6 mln $16,1 mln 3,5 mld 78%
2020 $0,02 $0,05 $0,01 $82,8 mln $14,6 mln 3,5 mld 134%
Status prijs $0,09 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 214 All time high $0,68
Circulerend aanbod 3.880.483.788 All time low $0,01
Totaal aanbod 6.804.870.174 Prijs tegenover all time high daling van 86,69%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $353.002.182    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Status?

Status is een open source beveiligd privéberichtenplatform en interface voor duizenden door Ethereum gehoste gedecentraliseerde dApps. Status beheert in feite Ethereum Blockchain-gebaseerde applicaties in een messenger vorm, waardoor Ethereum gebruiksvriendelijker zal aanvoelen voor smartphonegebruikers. Status is ontwikkeld door Status Network die ervaring heeft met het bouwen van producten, tools en infrastructuur voor verschillende gemeenschappen.

Door een Crypto Wallet, een web3-browser en een messenger aan te bieden, combineert Status crypto met communicatie. Alhoewel Status zichzelf soms omschrijft als een besturingssysteem, is het feitelijk een app die draait op de besturingssystemen Android en iOS. Het is meer een next generation sociaal netwerk of een open-source berichten platform dat het Whisper V5-protocol gebruikt om knooppunten te delegeren en gedecentraliseerde chats te ondersteunen.

De Zwitserse oprichters Carl Bennetts en Jarrad Hope lanceerden de Status ICO in juni 2017, waarmee ze bijna 100 miljoen dollar aan Ethereum ophaalden voor het project.

De voor- en nadelen van Status

Met de komst van gedecentraliseerde valuta zoals Bitcoin groeide de behoefte aan wallets om deze valuta te verzenden, ontvangen en op te slaan. Hierdoor ontstond het probleem van gecentraliseerde opslag. Hoewel er talloze open source wallets op de markt zijn, zijn er maar weinig die on-chain end-to-end encryptie en privacy bieden. Status is een van de partijen die in dat gat is gesprongen.

Maar Status heeft enkele belangrijke concurrenten op het gebied van crypto wallets en blockchain-browsers zoals Civic Key en Blockstack. Status zal proberen de slag te winnen op het gebied van Ethereum-portefeuilles, DeFi-platforms en Web3-browsers. Ook gaan ze de concurrentie aan op het gebied van peer-to-peer messengers met WhatsApp en Telegram. Telegram is bijvoorbeeld de toonaangevende messenger die zich richt op privacy, en Status wil graag de gedecentraliseerde versie van Telegram worden.

Een ander nadeel is dat de marketing van Status niet altijd de juiste bewoordingen weet te kiezen, zoals het zichzelf bijvoorbeeld een besturingssysteem noemt. Dit soort onjuistheden kan ervoor zorgen dat het vertrouwen in Status wordt aangetast.

Status koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Status 2021? Wat is de Status verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Status koers

De koers Status heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Status (SNT) inmiddels op positie 214 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Status beschikt over een marktwaarde van ruim $353.002.182. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 214 is het nog relatief klein. De marketcap van Status in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 3.880.483.788 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele SNT koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Status kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Status prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Status nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Status . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SNT) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Status wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Status prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Status koers zien. Volg het Status nieuws vandaag, het crypto nieuws Status is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Status

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Status wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Status’s op te slaan, welke Status wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Status hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Status software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Status wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Status?

De hoogste prijs ooit gemeten van Status bedraagt $0,68.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Status?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Status kopen?

Status kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Litebit, FTX Exchange,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik Status verkopen?

Status verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Litebit, FTX Exchange, Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.