Toon popup

Beste sites om Status te kopen

Status Verwachting

Benieuwd naar de actuele Status prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Status nieuws en geven wij tips voor het Status kopen. Ook vind je hier de laatste Status koers verwachting van onze experts.

 

Status

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Status Kopen

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Status App is een peer-to-peer messenger, Web3 browser voor gedecentraliseerde applicaties en crypto-wallet. Het wantrouwen in gecentraliseerde diensten zoals Facebook en de angst voor surveillance en misbruik van data is gestaag aan het toenemen. Status wil een daarom een gedecentraliseerde applicatie bieden voor berichtenuitwisseling, het delen van bestanden en betalingen. Hieronder lees je meer over dit bijzondere crypto project en wat de voorspelling is dat de native munt van Status, de SNT, dit jaar gaat doen.

Wat is Status?

Status is een open source beveiligd privéberichtenplatform en interface voor duizenden door Ethereum gehoste gedecentraliseerde dApps. Status beheert in feite Ethereum Blockchain-gebaseerde applicaties in een messenger vorm, waardoor Ethereum gebruiksvriendelijker zal aanvoelen voor smartphonegebruikers. Status is ontwikkeld door Status Network die ervaring heeft met het bouwen van producten, tools en infrastructuur voor verschillende gemeenschappen.

Door een Crypto Wallet, een web3-browser en een messenger aan te bieden, combineert Status crypto met communicatie. Alhoewel Status zichzelf soms omschrijft als een besturingssysteem, is het feitelijk een app die draait op de besturingssystemen Android en iOS. Het is meer een next generation sociaal netwerk of een open-source berichten platform dat het Whisper V5-protocol gebruikt om knooppunten te delegeren en gedecentraliseerde chats te ondersteunen.

De Zwitserse oprichters Carl Bennetts en Jarrad Hope lanceerden de Status ICO in juni 2017, waarmee ze bijna 100 miljoen dollar aan Ethereum ophaalden voor het project.

Hoe werkt status?

De blockchain van Ethereum host meer dan 1700 gedecentraliseerde applicaties, en het kan overweldigend zijn om hier doorheen te navigeren. Status werkt een beetje als de App Store of Google Play, maar dan voor Ethereum dApps. Het is een mobiel platform dat een Ethereum-ecosysteem creëert waar gebruikers doorheen kunnen bladeren. Met de berichten-app kun je ETH verzenden en aanvragen. In feite fungeert deze dApp als de startpagina van Status.

Status koos voor de Ethereum Blockchain omdat ze een messenger wilden maken die gemakkelijk met dApps communiceert. Status vereist alleen een smartphone en internetverbinding om peer-to-peer-betalingen en veilige communicatie mogelijk te maken. Het native token van Status is de SNT en is gemaakt op de Ethereum-blockchain. Het is de bedoeling dat SNT ook gaat werken als governance token, waardoor het binnenkort de mogelijkheid gaat bieden om te stemmen over het ecosysteem voor ontwikkeling van software.

Voor elk openbaar blockchain-project moet er nog steeds een reeks knooppunten zijn die als validator fungeren, vandaar de noodzaak van crypto valuta. Het wordt gebruikt als een stimulans voor knooppunt houders om SNT-tokens te staken, aangezien het is gebaseerd op het PoS-protocol (Proof of Stake). Het einddoel van de ontwikkelaars, netwerkdeelnemers en investeerders is meestal het verhogen van de waarde van de crypto valuta door netwerkgroei. Status heeft verschillende functies op zijn netwerk vastgesteld die prikkels bieden van knooppunt operatoren. Dit omvat een Teller-netwerk en een ENS-UserName en sticker markt. De stickers en de ENS UserName markt zijn de meest belangrijke toepassingen van de SNT-tokens. ENS elimineert de noodzaak om lange adressen te kopiëren of in te typen. Gebruikers kunnen ‘xxx.eth’ kopen en dit linken aan hun Ethereum-adressen of knooppunten in plaats van de lang gecodeerde adressen te gebruiken.

SNT is ook vereist om op blockchain-token gebaseerde groepschats te implementeren. Deze native tokens kunnen worden gebruikt om uitsluitend waarde uit te wisselen tussen de leden van de chatgroep.

De voor- en nadelen van Status

Met de komst van gedecentraliseerde valuta zoals Bitcoin groeide de behoefte aan wallets om deze valuta te verzenden, ontvangen en op te slaan. Hierdoor ontstond het probleem van gecentraliseerde opslag. Hoewel er talloze open source wallets op de markt zijn, zijn er maar weinig die on-chain end-to-end encryptie en privacy bieden. Status is een van de partijen die in dat gat is gesprongen.

Maar Status heeft enkele belangrijke concurrenten op het gebied van crypto wallets en blockchain-browsers zoals Civic Key en Blockstack. Status zal proberen de slag te winnen op het gebied van Ethereum-portefeuilles, DeFi-platforms en Web3-browsers. Ook gaan ze de concurrentie aan op het gebied van peer-to-peer messengers met WhatsApp en Telegram. Telegram is bijvoorbeeld de toonaangevende messenger die zich richt op privacy, en Status wil graag de gedecentraliseerde versie van Telegram worden.

Een ander nadeel is dat de marketing van Status niet altijd de juiste bewoordingen weet te kiezen, zoals het zichzelf bijvoorbeeld een besturingssysteem noemt. Dit soort onjuistheden kan ervoor zorgen dat het vertrouwen in Status wordt aangetast.

Status ontwikkelingen en koersverwachting

Het ontwikkelingsteam van Status wil het DeFi-ecosysteem dat op Ethereum is gebouwd integreren met zijn mobiele applicatie. De infrastructuur-laag van Status heet Nimbus, en richt zich op Ethereum 2.0-clients voor mobiele telefoons.

Dus is Status een veelbelovende rijzende ster aan het blockchain firmament, of is het gewoon het zoveelste crypto project met weinig kans op rendement? Sinds de ICO-bubbel van 2017 is Status er niet in geslaagd om echt te pieken en heeft het hoofdzakelijk een neergaande lijn laten zien. En de neergang van de markt voor crypto valuta in 2018 dwong het bedrijf om 25 procent van zijn werknemers te ontslaan.

Aan de andere kant is Status een geweldige optie om op Ethereum gebaseerde dApps te beheren. De community achter Status is ervan overtuigd dat Status het volgende grote ding gaat zijn in blockchain-technologie. De korte termijn prognose laat wel een kleine stijging zien, maar het is waarschijnlijk minder interessant om voor de lange termijn te investeren in Status.

Status kopen

Wil je Status kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Status te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Status en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Status kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Status vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Status.

Status koers

De Status koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Status terug te vinden in de top 120 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Status over een marktwaarde van ruim 300 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 3,470,483,788 Status coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Status in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Status vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Status prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Status koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Status prijsgrafiek waarop de historie van de koers Status te zien is.

De marketcap van Status in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal SNT dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste Status nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Status. Zodat je een beter idee hebt van de SNT verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Status prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Status koers zien.

Volg het Status nieuws vandaag, het crypto nieuws Status is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

I just created a community on Status called Disrupt. It's not about @ethstatus , it's not about a specific project, it's about decentralizing our meeting places.

Come join the community and let's start to disrupt the space! DM me on Status to get invited!

Recent updates to the wallet in Status mobile v1.13 means that we are now compatible with @hermez_network. Go check them out!

V1.13 Release is here! Socks, Keycard, and more control over your messages.

Learn more and install v1.13 here https://our.status.im/v1-13-release-socks-spam-and-keycard/

Load More...

Status koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Status 2021? De Status verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Status in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Status kopen met iDeal & Status koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Status

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Status Kopen?
Status kopen met iDeal
Status verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?