Beste sites om Status te kopen

Status Kopen

Benieuwd naar de actuele Status prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Status

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Status Kopen

Status kopen

Wil je Status kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Status te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Status en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Status kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Status vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Status.

Volg het Status nieuws vandaag, het crypto nieuws Status is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

🔒 Status is serious about security.

From @Keycard_, to the countless audits we've conducted, to the end-to-end encryption by default, Status has your back.

Learn more about our principles at: https://status.im/about/.

The security of a hardware wallet at the touch of your fingertips.

At $29, there is no cheaper hardware wallet for a secure, mobile-first Ethereum experience.

Keep your funds safe, and private.
https://our.status.im/introducing-keycard-the-open-secure-contactless-hardwallet/

🇦🇷Calling all Argentines!

With our ever-growing community in Latin America, we are looking for Argentinian ambassadors to help us better organize in Latam to promote privacy and individual sovereignty.

Anyone can apply, and everyone is welcome: https://ambassador.status.im/

🚀 The Status Q3 Report:
- $2.7M in spending this quarter
- $82.1M in total treasury assets
- 10 new hires
- 51 ambassador applications
- Light speed progress of @ethnimbus, @Keycard_, @vacp2p and Status.

Things have only just begun.
https://our.status.im/the-status-network-quarterly-report-q3-2020-2/

Load More...

Status koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Status 2021? De Status verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Status in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Status kopen met iDeal & Status koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Status

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Status Kopen?
Status kopen met iDeal
Status verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?