Beste sites om Status te kopen

Status Kopen

Benieuwd naar de actuele Status prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Status

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Status Kopen

Binance

Keuze om100+ cryptocurrencies te traden, niet kopen.

Naar Binance

Bitvavo

Groot aanbod en eenvoudig met iDeal betalen met lage fees.

Naar Bitvavo

Bitcoinmeester

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 

Naar Bitcoinmeester

Plus500 BTC

Traden in CFD's met leverage.

 

Naar plus500.com

Kraken

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

Etoro

Het platform om te traden met hefboomeffecten.

Naar Etoro

Status kopen

Wil je Status kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Status te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Status en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Status kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Status vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Status.

Volg het Status nieuws vandaag, het crypto nieuws Status is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

1/ The Status wallet is integrated with the messenger and Web3 dapp browser rendering it more than a typical Ethereum wallet – it's a crypto super wallet. Take full control over your assets and payment. Details in the thread 👇

http://status.im/get

1/ One of the core Status Principles is Privacy – the power to selectively reveal oneself to the world. This is why so much emphasis is placed on building a private messenger with peer-to-peer technology. Follow the thread below to learn more 👇

Nimbus update, September 11 💛

Highlights include
- a much faster sync (syncv2)
- a special database pruner
- multiclient interop scripts that allow for local testing with other clients
- audit fixes
- a dedicated medalla troubleshooting page

Onwards 🚀
https://our.status.im/nimbus-update-september-11th/

Load More...

Status koers verwachting 2020

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Status 2020? Wat is de Status verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Status kopen met iDeal & Status koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Status

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Status Kopen?
Status kopen met iDeal
Status verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?