Toon popup

Beste sites om Steem te kopen

Steem Verwachting

Benieuwd naar de actuele Steem prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Steem nieuws en geven wij tips voor het Steem kopen. Ook vind je hier de laatste Steem koers verwachting van onze experts.

Steem

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Steem  Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

 

Naar Binance

Bitcoinmeester

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Bitcoinmeester

Litebit

Grootste aanbod cryptocurrencies & NL helpdesk.

Naar litebit

Coinmotion logo

Coinmotion

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Coinmotion

Coinmerce

Coinmerce

Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Steem kopen

Wil je Steem kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Steem te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Steem en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Steem kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Steem vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Steem .

Steem koers

De Steem koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Steem terug te vinden in de top 200van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Steem over een marktwaarde van ruim 100 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 373,490,231  Steem coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Steem in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Steem vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Steem prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Steem koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Steem prijsgrafiek waarop de historie van de koers Steem te zien is.

De marketcap van Steem in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal STEEM dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste Steem nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Steem. Zodat je een beter idee hebt van de STEEM  verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Steem prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Steem koers zien.

Volg het Steem  nieuws vandaag, het crypto nieuws Steem  is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Some Witnesses are planning to extend the hostility to @binance @HuobiGlobal @Poloniex and other individuals & groups, and freeze up all their accounts https://github.com/SteemDevs/steem/blob/0.22.2/libraries/protocol/hardfork.d/0_22.hf#L10-L33 . This is not right.

The future of @Steemit & #TRON looks promising!

After a series of successful meetings between the TRON & Steemit teams, we have decided on a road map toward achieving the same mission: to onboard the masses to the blockchain by tokenizing the web.

https://medium.com/@TronFoundation/coming-soon-tron-steemit-town-hall-7b56f59f12bd?sk=188a95ba19143c199a778d4d8a81ef7e #TRX

Load More...

Steem  koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Steem 2021? De Steem verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Steem in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Steem  kopen met iDeal & Steem koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Steem

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Steem Kopen?
Steem kopen met iDeal
Steem verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?