Beste sites om XLM te kopen

Stellar verwachting

Stellar (XLM) koers

Rank: #24

$0,27 (-4,03%)

 

Stellar Kopen / Stellar Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Stellar prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,26 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,28. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 4,03%. Stellar kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  XLM nieuws en geven wij tips voor het Stellar kopen. Ook vind je hier de laatste Stellar koers verwachting van onze experts.

Stellar (XLM) koers

Rank: #24

$0,27 (-4,03%)

 

Stellar Kopen / Stellar Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Stellar Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,70% -3,84% -5,43% -22,29% +263,79%
USD -0,69% -4,03% -5,67% -22,93% +265,76%
ETH -0,22% +1,60% -4,77% -15,27% -55,72%

Stellar verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Stellar kopen? Ga naar Bitvavo

Stellar koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2014 $0,00 $0,01 $0,00 $5,7 mln $111.300 2,0 mld 111%
2015 $0,00 $0,01 $0,00 $12,5 mln $24.600 4,6 mld 92%
2016 $0,00 $0,00 $0,00 $11,6 mln $92.200 5,7 mld 107%
2017 $0,03 $0,39 $0,00 $500,2 mln $30,3 mln 11,5 mld 210%
2018 $0,28 $0,94 $0,09 $5,3 mld $100,8 mln 18,7 mld 133%
2019 $0,09 $0,16 $0,04 $1,7 mld $306,9 mln 19,5 mld 81%
2020 $0,08 $0,23 $0,03 $1,7 mld $360,1 mln 20,5 mld 119%
Stellar prijs $0,27 Marktkapitaal dominantie 0,31%
Markt cap rang 24 All time high $0,88
Circulerend aanbod 23.735.502.489 All time low $0,00
Totaal aanbod 50.001.802.764 Prijs tegenover all time high daling van 69,31%
Maximaal aanbod 50.001.802.764    
Marktkapitaal $6.378.573.338    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Stellar?

Stellar is in 2014 gelanceerd om een gedecentraliseerd betalingsnetwerk te creëren dat jouw euro’s automatisch omzet naar dollars. Dit wordt altijd tegen de meest gunstige koers uitgevoerd. Zo kun je ook internationaal handelen zonder veel geld kwijt te zijn. Dit was ook al het idee van Ripple. Het idee is deels overgenomen omdat een van de ontwikkelaars ook bij de oprichting van Ripple aanwezig was. Het verschil met Ripple is echter dat Stellar zich richt op een gemiddeld publiek, waardoor het een toegankelijk systeem is dat voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Hierdoor kan het steeds verder uitgerold worden.

De ontwikkelaars van Stellar gaan voor een veilige, betaalbare en snelle methode om met behulp van de blockchain-technologie te kunnen handelen. Hierbij kunnen alle vormen van bezit worden verhandeld. De veiligheid wordt tot stand gebracht met een eigen protocol, het Stellar Consensus Protocol genaamd. Deze kent veel verschillen met Proof of Work en Proof of Stake. Er moet namelijk altijd een verificatie plaatsvinden, zonder dat hier heel de identiteit voor naar buiten wordt gebracht. Je bent dus alsnog beveiligd en het geld gaat niet bij verkeerde personen terecht komen. Je kunt dus met een gerust hart gaan handelen.

Daarbij streeft Stellar ernaar om een hoge transactiesnelheid te realiseren. Binnen twee tot vijf seconden is de transactie al bevestigd en wordt deze aan de blockchain toegevoegd. Je kunt dus ook op een snellere manier het geld overmaken. Bij verschillende banken kan dit soms dagen in beslag nemen, wat je jezelf kunt besparen door met deze cryptocurrency aan de slag te gaan. Daar zijn ook nog lage transactiekosten aan toegevoegd. Je betaalt daarom nooit te veel als je met de crypto gaat betalen.

Voor- en nadelen van Stellar

Stellar is speciaal ontwikkeld voor de gemiddelde mens. In tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies kunnen daarom veel meer mensen gebruik maken van crypto. Je hoeft dus niet heel veel geld te hebben om een investering te kunnen plaatsen. Daarnaast heb je te maken met een hoge transactiesnelheid en lage transactiekosten. Ook dit maakt het voor meer mensen aantrekkelijk. Je kunt er namelijk ook kleinere transacties mee maken. De grote bedragen hoef je dus niet meer in het bezit te hebben.

De hoge transactiesnelheid van Stellar kent maximaal vijf seconden. Dit houdt in dat de servers op de blockchain ook maximaal vijf seconden met elkaar communiceren voor het controleren en bevestigen van de transacties. Daarna wordt er een nieuw block toegevoegd aan de blockchain. Doordat de transacties zo snel worden verwerkt, kan deze cryptocurrency ook goed gebruikt worden voor de dagelijkse betalingen. Het zou daarom zomaar kunnen zijn dat je uiteindelijk jouw spullen af kunt gaan rekenen met behulp van crypto.

Stellar kenmerkt zich ook door de ingebouwde conversie. Dit is anders dan bij andere cryptocurrencies. Je kunt jouw transacties namelijk in verschillende munteenheden versturen. Als jouw ontvanger een andere valuta wenst te hebben is dit dus gewoon mogelijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een gedecentraliseerde exchange. Alles wordt automatisch doorgevoerd, waardoor je er zelf niet meer over na hoeft te denken. Het netwerk gaat dan voor jou op zoek naar de beste wisselkoers, zodat je weinig geld gaat verliezen.

Stellar koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Stellar 2021? Wat is de Stellar verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Stellar koers

De koers Stellar heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Stellar (XLM) inmiddels op positie 24 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Stellar beschikt over een marktwaarde van ruim $6.378.573.338. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 24 is het nog relatief klein. De marketcap van Stellar in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,31%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 50.001.802.764

Er zijn op het moment van schrijven 23.735.502.489 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele XLM koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Stellar kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Stellar prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Stellar nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Stellar . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (XLM) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Stellar wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Stellar prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Stellar koers zien. Volg het Stellar nieuws vandaag, het crypto nieuws Stellar is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Stellar

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Stellar wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Stellar’s op te slaan, welke Stellar wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Stellar hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Stellar software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Stellar wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Stellar?

De hoogste prijs ooit gemeten van Stellar bedraagt $0,88.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Stellar?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Stellar kopen?

Stellar kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,FTX Exchange ,Bitpanda en enkele anderen.

Waar kan ik Stellar verkopen?

Stellar verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,FTX Exchange ,Bitpanda en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.