Toon popup

Beste sites om STRAX te kopen

Stratis verwachting

Stratis (STRAX) koers

Rank: #216

$1,34 (+10,83%)

 

Stratis Kopen / Stratis Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Stratis prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,20 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,37. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 10,83%. Stratis kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  STRAX nieuws en geven wij tips voor het Stratis kopen. Ook vind je hier de laatste Stratis koers verwachting van onze experts.

Stratis (STRAX) koers

Rank: #216

$1,34 (+10,83%)

 

Stratis Kopen / Stratis Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Stratis Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +2,59% +10,83% +7,38% -20,24% +156,47%
USD +2,59% +10,83% +6,83% -22,09% +170,48%
ETH +3,04% +8,75% +26,98% +3,25% -66,99%

Stratis verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Stratis kopen? Ga naar Bitvavo

Stratis koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2016 $0,05 $0,12 $0,01 $4,5 mln $59.300 96,6 mln 113%
2017 $3,79 $16,54 $0,05 $371,5 mln $12,6 mln 97,7 mln 195%
2018 $4,44 $22,66 $0,55 $440,9 mln $10,5 mln 99,6 mln 152%
2019 $0,67 $1,30 $0,25 $66,5 mln $2,2 mln 99,3 mln 96%
2020 $0,43 $0,76 $0,12 $42,7 mln $1,5 mln 99,8 mln 155%
Stratis prijs $1,34 Marktkapitaal dominantie stijging van 0,01%
Markt cap rang 216 All time high $22,77
Circulerend aanbod 100.074.480 All time low $0,01
Totaal aanbod 128.057.426 Prijs tegenover all time high daling van 94,07%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $135.168.332    

Als je gaat kijken naar een cryptocurrency die bedoeld is voor het bedrijfsleven, dan komt Stratis als eerste naar boven. Deze Blockchain-as-a-Service is namelijk voor de financiële sector opgezet om eenvoudig toegang te geven tot de blockchaintechnologie. Het biedt namelijk veel mogelijkheden, waar je van op de hoogte moet zijn. Tevens is het goed om naar de verwachtingen te kijken en de ontwikkelingen op de voet te volgen. Met behulp van onderstaande informatie kun je goed voorbereid een investering maken.

Wat is Stratis?

Stratis is een cryptocurrency die bedoeld is om de financiële sector eenvoudiger gebruik te laten maken van de blockchain-technologie. Hierdoor moeten de transacties sneller en voordeliger gaan verlopen. Cryptocurrency moet namelijk zorgen voor een snellere betaling naar onder andere het buitenland, wat op dit moment ook nog hoge kosten met zich meebrengt. Hiervoor wordt de blockchain gebouwd op C#. Dit is een Stratis-Bitcoin-Full-node-platform, welke meer mogelijkheden biedt dan bijvoorbeeld Java.

Het platform van Stratis is weer gebouwd bovenop de NBitcoin Library, wat een port van Bitcoin Core is. Er zijn veel programmeurs in dienst genomen om op een zeer laagdrempelige manier toegang wordt gegeven tot de blockchaintechnologie. De private blockchain kan dankzij deze programmeurs ook getest worden en verder ontwikkeld. Er moet hierdoor ook meer bescherming komen. De bedrijven die ermee gaan werken hoeven hun identiteit niet volledig prijs te geven om overal gebruik van te kunnen maken. Daarbij kan er ook op geprogrammeerd worden, zodat alles geheel naar wens aangepast kan gaan worden.

Stratis is dus het platform, waar de STRAT-token op gebruikt wordt. Deze token is gebaseerd op de Proof of Stake methode, waarmee kapitaal opgehaald kan worden. Investeerders kunnen dit daarom ook zien als een aandeel van het bedrijf. De token kent daarbij nog meer functies. Zo worden de tokens ingezet om aangesloten te worden op de hoofdchain en kunnen de transactiekosten en miners betaald worden voor de diensten. Uiteindelijk zorgt het voor een beveiligd netwerk, waarmee bedrijven optimaal gebruik van kunnen gaan maken.

Voor- en nadelen van Stratis

Stratis is vanaf het begin bezig met ontwikkelingen, waardoor er enkele voordelen benoemd kunnen worden. Als eerste heb je te maken met een cryptocurrency die voor het bedrijfsleven grote veranderingen kan gaan brengen. Op dit moment is het namelijk nog niet voor ieder bedrijf aantrekkelijk om met het buitenland te handelen, omdat dit ook hoge kosten met zich meebrengt. Door gebruik te maken van STRAT-tokens heb je niet meer met een wisselkoers te maken en kunnen er binnen het bedrijf grote veranderingen plaats gaan vinden.

Ook heb je met Stratis te maken met een hoge transactiesnelheid. Zodra je de opdracht plaatst, heeft de ontvanger ook al vrijwel gelijk het geld op de rekening staan. Er zit hierdoor geen vertraging meer in, wat ook weer de mogelijkheid biedt voor bedrijven om betalingen sneller te kunnen ontvangen. Door hierbij ook lage transactiekosten te hebben, welke je betaalt met de tokens, wordt het alleen maar aantrekkelijker. Je gaat namelijk bijna geen geld meer verliezen wanneer je betaalt door middel van cryptocurrency. De hogere winsten die hiermee gepaard gaan, kunnen weer meer voordelen opleveren.

Het is wel goed om rekening te houden met de nadelen van Stratis. Zo is het nog in de testfase. Hierdoor zijn er nog niet veel bedrijven op aangesloten en moeten er ook nog grote stappen gemaakt worden om een hogere populariteit te verkrijgen. De prijzen zijn hierdoor nog laag, maar zodra de bedrijven het nut van de cryptocurrency inzien, kan dit ineens veranderen. Je krijgt hierdoor ook te maken met sterke prijsschommelingen. Stratis is hierdoor nog niet het meest betrouwbare betaalmiddel voor bedrijven. De schommelingen zorgen er immers ook voor dat de prijzen voor producten en diensten niet volledig vaststaan.

Stratis koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Stratis 2021? Wat is de Stratis verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Stratis koers

De koers Stratis heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Stratis (STRAX) inmiddels op positie 216 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Stratis beschikt over een marktwaarde van ruim $135.168.332. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 216 is het nog relatief klein. De marketcap van Stratis in vergelijking met Bitcoin is rond de stijging van 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven 100.074.480 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en Bittrex. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele STRAX koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Stratis kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Stratis prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Stratis nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Stratis . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (STRAX) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Stratis wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Stratis prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Stratis koers zien. Volg het Stratis nieuws vandaag, het crypto nieuws Stratis is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Stratis

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van stratis?

De hoogste prijs ooit gemeten van Stratis bedraagt $22,77.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn stratis?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik stratis kopen?

Stratis kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bittrex , en enkele anderen.

Waar kan ik stratis verkopen?

Stratis verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bittrex , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.