Synthetix Network verwachting

Beste sites om SNX te kopen

Synthetix Network (SNX) koers

Rank: #61

$2,44 (-1,45%)

 

Synthetix Network Kopen / Synthetix Network Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Synthetix Network prijs en Synthetix Network koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $2,38 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $2,52. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,45%. Synthetix Network kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  SNX nieuws en geven wij tips voor het Synthetix Network kopen. Ook vind je hier de laatste Synthetix Network koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Synthetix Network koers verwachting.

Synthetix Network (SNX) koers

Rank: #61

$2,44 (-1,45%)

 

Synthetix Network Kopen / Synthetix Network Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Bitcoinmeester-logo

Bitcoin Meester

Nederlandse exchange met + 100 coins & Ideal

Bezoek Bitcoin Meester

Koers Synthetix Network Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -2,35% -1,50% -15,28% -8,59% -50,61%
USD -2,35% -1,45% -15,23% -7,02% -51,51%
ETH -0,89% -1,86% -15,17% -13,11% -14,82%

Synthetix Network verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Synthetix Network kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Synthetix Network prijs $2,44 Marktkapitaal dominantie 0,06%
Markt cap rang 61 All time high $28,53
Circulerend aanbod 315.272.304 All time low $0,03
Totaal aanbod 315.996.212 Prijs tegenover all time high daling van 91,43%
Maximaal aanbod 315.996.212
Marktkapitaal $770.597.197
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Synthetix?

Het Synthetix-token (SNX-token) maakt het mogelijk te speculeren op de toekomstige ontwikkeling van de prijzen van crypto-munten, grondstoffen, en traditionele munten als de dollar en Euro. Het SNX-token maakt gebruik van het Ethereum blockchain-netwerk . Als je een Synthetix-token gebruikt koop je niet daadwerkelijk een cryptomunt, grondstof, of traditionele munt, maar investeer je in een afgeleide van de daadwerkelijke koers van het asset dat je gekozen hebt. Als je bijvoorbeeld speculeert op een stijging van de koers van Bitcoin, en de koers van Bitcoin stijgt, maak je winst, zonder daadwerkelijk Bitcoin gekocht, en in je bezit te hebben. Sinds maart 2018 is de koers van SNX fors gestegen. Op 6 januari 2019 bijvoorbeeld was een SNX-token $0.03 waard, terwijl op het moment van schrijven (27 januari 2021) een SNX-token $15.82 waard is.

Voordelen Synthetix

De Synthetix-exchange is decentraal
De creatie van Synthetix, en de Synthetix-exchange, kunnen gezien worden in het bredere kader van de ontwikkeling en groei van Decentralized Finance (Defi). Decentralized Finance kenmerkt zich door vertrouwen op technologie voor het leveren van financiële diensten. Het is dan niet nodig op zogenaamde Trusted Third Parties, zoals banken, te vertrouwen. Voordeel hiervan is dat het risico op menselijke fouten, en mogelijk nadelige gevolgen van menselijk handelen, beperkter worden.

De Synthetix-exchange waarop de SNX-tokens gebruikt kunnen worden maakt gebruik van zogenaamde Peer to Contract Smart Contracts. Dit houdt in dat contracten automatisch aangemaakt kunnen worden, zonder tussenkomst van een bank, of andere financiële intermediair. Daardoor is het veel minder omslachtig om tot contracten te komen. Bij het aanmaken van deze Smart Contracts kan een dergelijke traditionele intermediair dus ook geen kosten in rekening brengen voor zijn of haar dienstverlening.

Mogelijkheid te speculeren op verschillende toekomstige koersontwikkelingen
Doordat het op de Synthetix-exchange mogelijk is te speculeren op toekomstige koersontwikkelingen van veel verschillende assets is er geld te verdienen aan het speculeren op verschillende toekomstige ontwikkelingen. Als je meerdere koersontwikkelingen goed voorspelt, is er met al deze koersontwikkelingen geld te verdienen.

Algehele groei Decentralized Finance, Synthetix lift hierop mee
Zoals reeds aangegeven is de Decentralized Finance-sector het afgelopen jaar sterk gegroeid. Op dit moment is er in totaal voor ongeveer 27 miljard Dollar via Decentralized Finance geïnvesteerd. Deze cijfers komen van DeFi Pulse, data-analysefirma voor de Decentralized Finance-sector. Zie voor informatie over totaalbedragen die op dit moment in DeFi geïnvesteerd zijn deze pagina van DeFi Pulse.

Het is duidelijk dat de Synthetix-koers meelift op de groei van Decentralized Finance. Als deze ontwikkelingen doorzetten kan het interessant zijn om in een relatief vroeg stadium te investeren in Synthetix.De sterke koers-stijging die Synthetix sinds januari 2019 doorgemaakt heeft kan in deze wellicht als voorbeeld dienen.

Beloningen gebruik SNX-token
Als je het SNX-token gebruikt op de Synthetix-exchange ontvang je daarvoor 2 beloningen. De eerste beloning is een zogenaamde staking reward, uitgedrukt in dollars. Ten tweede ontvang je nieuw aangemaakt SNX-tokens, als dank voor het gebruiken van je SNX-tokens.

Synthetix Network koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Synthetix Network 2023? Wat is de Synthetix Network verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Synthetix Network koers

De koers Synthetix Network heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Synthetix Network (SNX) inmiddels op positie 61 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Synthetix Network beschikt over een marktwaarde van ruim $770.597.197. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 61 is het nog relatief klein. De marketcap van Synthetix Network in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,06%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 315.996.212

Er zijn op het moment van schrijven 315.272.304 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Kucoin en Huobi. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele SNX koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Synthetix Network kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Synthetix Network prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Synthetix Network nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Synthetix Network zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SNX) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Synthetix Network wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Synthetix Network prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Synthetix Network koers zien. Volg het Synthetix Network nieuws vandaag: het crypto nieuws Synthetix Network is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Synthetix Network

Veel gestelde vragen Synthetix Network

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Synthetix Network wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Synthetix Network’s op te slaan, welke Synthetix Network wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Synthetix Network hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Synthetix Network software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Synthetix Network wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Synthetix Network?

De hoogste prijs ooit gemeten van Synthetix Network bedraagt $28,53.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Synthetix Network?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Synthetix Network kopen?

Synthetix Network kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Kucoin, Huobi,Bittrex en enkele anderen.

Waar kan ik Synthetix Network verkopen?

Synthetix Network verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Kucoin, Huobi, Bittrex en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Synthetix Network kopen?

Wanneer je Synthetix Network moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Synthetix Network koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Synthetix Network koers laag staat en wanneer de Synthetix Network koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Synthetix Network koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Synthetix Network kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Synthetix Network koopt.

Wat is de huidige Synthetix Network verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Synthetix Network koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Synthetix Network koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Synthetix Network koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Synthetix Network koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Synthetix Network koers verwachting.