Beste sites om Tether te kopen

Tether Kopen

Benieuwd naar de actuele Tether prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Tether

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Tether Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

Coinmotion

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Coinmotion

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Tether kopen

Wil je Tether kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Tether te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Tether en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Tether kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Tether vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Tether .

Volg het Tether nieuws vandaag, het crypto nieuws Tether is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

PSA: Forged documents are circulating online purporting to be between @tether_to personnel and reps of Deltec Bank & Trust and others. The documents are bogus. 1/5

🎉 Tether now has a $35B market cap!

🚀 #Tether added an additional $14B to its market cap since January 2021. This is more than all other stablecoins current market caps combined.

Stay up to date on our official Telegram channel ⬇️
https://t.me/OfficialTether

Tether & @Bitfinex have reached a settlement with @NewYorkStateAG. After 2.5 years and 2.5M pages of info shared, we admit to no wrongdoing and will pay US$18.5M to resolve this matter. 1/3

Load More...

Tether koers verwachting 202

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Tether 2021? De Tether verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Tether in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Tether kopen met iDeal & Tether koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Tether

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Tether Kopen?
Tether kopen met iDeal
Tether verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?