Beste sites om Tether te kopen

Tether Kopen

Benieuwd naar de actuele Tether prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Tether

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Tether Kopen

Binance

Keuze om100+ cryptocurrencies te traden, niet kopen.

Naar Binance

Bitvavo

Groot aanbod en eenvoudig met iDeal betalen met lage fees.

Naar Bitvavo

Bitcoinmeester

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 

Naar Bitcoinmeester

Plus500 BTC

Traden in CFD's met leverage.

 

Naar plus500.com

Kraken

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

Etoro

Het platform om te traden met hefboomeffecten.

Naar Etoro

Tether kopen

Wil je Tether kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Tether te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Tether en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Tether kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Tether vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Tether .

Volg het Tether nieuws vandaag, het crypto nieuws Tether is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

👛 #Tether will be the first stablecoin to integrate into @meconcash, a cryptocurrency payment platform!

Joining the MCH ecosystem, Tether will enable users to use $USDt for a variety of payment services.

Find out more at⬇️
https://tether.to/tether-will-be-integrated-into-meconcash/

Tether has just surpassed a $15 billion market capitalization! 🎉

In only one month, Tether’s market cap has increased by more than $3 billion, maintaining its number one spot as the most liquid, stable and trusted currency!

We're always supportive of the wider tether community and recently recovered US$1 million USDt sent to the wrong DeFi address
https://news.bitcoin.com/tether-recovers-1-million-usdt-sent-to-wrong-defi-address-by-chinese-traders/

Incisive op-ed from Matthew Alexander, Compliance Analyst at tether, on how stablecoins promote transparency and more equitable Markets https://mondovisione.com/media-and-resources/news/matthew-alexander-compliance-analyst-at-tether-a-new-path-to-financial-stabili/

Tomorrow Tether will coordinate with a 3rd party to perform two chain swaps (conversion from Tron to ERC20 protocol) for 1B USDt.
Tether total supply will not change during this process.
Read more here: https://tether.to/explained-chain-swaps/

Load More...

Tether koers verwachting 2020

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Tether 2020? Wat is de Tether verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws ia twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Tether kopen met iDeal & Tether koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Tether

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Tether Kopen?
Tether kopen met iDeal
Tether verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?