Beste sites om SAND te kopen

The Sandbox verwachting

The Sandbox (SAND) koers

Rank: #40

$1,11 (daling van 8,04%)

 

The Sandbox Kopen / The Sandbox Verkopen?

eToro

Benieuwd naar de actuele The Sandbox prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,10 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,22. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 8,04%. The Sandbox kopen kan bij eToro en Bitvavo Op deze pagina delen wij het laatste  SAND nieuws en geven wij tips voor het The Sandbox kopen. Ook vind je hier de laatste The Sandbox koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

The Sandbox (SAND) koers

Rank: #40

$1,11 (daling van 8,04%)

 

The Sandbox Kopen / The Sandbox Verkopen?

eToro

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers The Sandbox Prijs verschil per periode

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Eurodaling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%
USDdaling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%
ETHdaling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%daling van 8,04%

The Sandbox verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je The Sandbox kopen? Ga naar eToro

The Sandbox koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

JaarGem. PrijsMax. PrijsMin. PrijsGem. Market CapGem. VolumeSupplyVolatiliteit
2020$0,04$0,08$0,03$23,4 mln$5,6 mln525,4 mln88%
The Sandbox prijs$1,11Marktkapitaal dominantie0,15%
Markt cap rang40All time high$8,40
Circulerend aanbod1.258.626.081All time low$0,03
Totaal aanbod3.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 86,70%
Maximaal aanbod3.000.000.000  
Marktkapitaal$1.402.643.735  

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

The Sandbox koers verwachting 2022 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met The Sandbox 2022? Wat is de The Sandbox verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

The Sandbox koers

De koers The Sandbox heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat The Sandbox (SAND) inmiddels op positie 40 in de gehele lijst van cryptocurrencies. The Sandbox beschikt over een marktwaarde van ruim $1.402.643.735. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 40 is het nog relatief klein. De marketcap van The Sandbox in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,15%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 3.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 1.258.626.081 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als eToro,Bitvavo,Coinmerce en Binance. Op eToro is het ook gelijk mogelijk om de actuele SAND koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers The Sandbox kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de The Sandbox prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste The Sandbox nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom The Sandbox zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SAND) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf The Sandbox wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de The Sandbox prijsverwachting van 2022, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele The Sandbox koers zien. Volg het The Sandbox nieuws vandaag: het crypto nieuws The Sandbox is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

The Sandbox

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke The Sandbox wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw The Sandbox’s op te slaan, welke The Sandbox wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een The Sandbox hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een The Sandbox software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere The Sandbox wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van The Sandbox?

De hoogste prijs ooit gemeten van The Sandbox bedraagt $8,40.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn The Sandbox?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik The Sandbox kopen?

The Sandbox kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn eToro,Bitvavo, Coinmerce, Binance,Litebit en enkele anderen.

Waar kan ik The Sandbox verkopen?

The Sandbox verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn eToro, Bitvavo,Coinmerce, Binance, Litebit en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.