Beste sites om THETA te kopen

Theta Network verwachting

Theta Network (THETA) koers

Rank: #44

$1,24 (daling van 7,94%)

 

Theta Network Kopen / Theta Network Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Theta Network prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,24 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,37. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 7,94%. Theta Network kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  THETA nieuws en geven wij tips voor het Theta Network kopen. Ook vind je hier de laatste Theta Network koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Theta Network (THETA) koers

Rank: #44

$1,24 (daling van 7,94%)

 

Theta Network Kopen / Theta Network Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Theta Network Prijs verschil per periode

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Eurodaling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%
USDdaling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%
ETHdaling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%daling van 7,94%

Theta Network verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Theta Network kopen? Ga naar Bitvavo

Theta Network koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

JaarGem. PrijsMax. PrijsMin. PrijsGem. Market CapGem. VolumeSupplyVolatiliteit
2018$0,13$0,31$0,04$78,2 mln$11,0 mln633,5 mln168%
2019$0,10$0,20$0,04$72,2 mln$5,0 mln706,5 mln107%
2020$0,36$1,89$0,04$258,2 mln$28,2 mln706,5 mln158%
Theta Network prijs$1,24Marktkapitaal dominantie0,13%
Markt cap rang44All time high$15,72
Circulerend aanbod1.000.000.000All time low$0,04
Totaal aanbod1.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 92,08%
Maximaal aanbodOnbekend  
Marktkapitaal$1.244.412.179  

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Theta?

Het Theta netwerk is een platform, dat gebaseerd is op de Ethereum blockchain. Het doel van het netwerk is de promotie van video-inhoud en de effectieve plaatsing van streaming video’s. De ontwikkelaars van het project zijn Theta Labs en Sliver TV. Ook de co-founder van videokanaal YouTube heeft aan Theta bijgedragen. De Theta coin is de officiële munt van het platform en deze is gebaseerd op de ERC-20 token. Theta coin dient om aan de makers van content te geven, opdat je een premium-content kunt openen. Je kunt de coin ook gebruiken als korte- of langetermijninvestering. In totaal zullen er een miljard munten uitgebracht worden. In juni 2020 bedroeg de marktkapitalisatie 239.058.417 dollar.

De doelstellingen van het Theta netwerk

Het Theta netwerk streeft een aantal doelen na:

 • Streamingplatform bouwen voor esport, waardoor de concurrentie aangegaan kan worden met Twitch.
 • Een decentraal streamingsplatform creëren, dat draait op Blockchain technologie.
 • Gebruikers kunnen zelf hun bandwijdte beschikbaar stellen op het platform, wat je tokens kan opleveren als beloning.
 • Het Theta netwerk biedt ondersteuning aan Samsung Virtual Reality, Sliver.tv en MBN.
 • In 2019 is de Theta token van een ERC-20 token geswapt naar een eigen blockchain.
 • Theta heeft eigen blockchain en twee coins: de Theta en de TFuel. Laatstgenoemde coin krijg je als je Theta staket.
 • Er wordt gebruik gemaakt van Proof of Stake Protocol. Mensen staken hun coins, waardoor ze helpen bij de beveiliging van het netwerk. Als beloning ontvangen ze TFuel. Ook de transacties die gemaakt worden op de Blockchain vinden plaats middels TFuel.

Waarom is investeren in Theta een wijze keuze?

Het grootste voordeel van het Theta netwerk is dat het constant in ontwikkeling is. Niet alleen worden aan het netwerk grote updates gedaan, maar ook richt het zijn pijlen steeds meer op andere markten, zoals de online gaming industrie. Grote bedrijven, zoals Sony, raken bijvoorbeeld steeds meer geïnteresseerd in de brede toepassingsmogelijkheden van de Theta technologie. Overige voordelen van het Theta netwerk zijn:

 • Een gedecentraliseerd streaming platform.
 • Snel tokens verdienen door video’s te kijken en te delen met andere gebruikers.
 • Op je smart tv kun je Theta ook gebruiken.
 • Eigen gedecentraliseerde applicatie: Theta.tv
 • Heeft zijn eigen wallet om Theta coins veilig in op te slaan.
 • Een snellere Proof of Stake methode.
 • Twee tokens beschikbaar

De nadelen van Theta

Volledigheidshalve volgen hier ook twee nadelen van het Theta netwerk. Veel mensen vinden het netwerk nog erg ingewikkeld. Daarnaast is er geen sprake van fysieke of digitale steun, zoals activa, winsten en handelswaren.

De ontwikkeling van Theta | Wordt Theta in 2022 meer waard?

Eerste was Theta gebaseerd op de Ethereum blockchain. In 2019 vond er echter een tokenswap plaats en kreeg het netwerk zijn eigen blockchain, Theta mainnet 2.0. Deze werd officieel vrijgegeven in mei 2020, waarna de Theta coin een nieuw record bereikte van $0.185. Hiermee werd de Theta munt een van de grootste winnaars van de eerste helft van 2020. Theta heeft vanaf Black Thursday 1000 procent winst geboekt. De tweede token van het netwerk, de TFuel, boekte ook in iets meer dan een week een winst van 1150 procent. Theta bracht in deze tijd onder andere een app uit voor smart tv’s, geschikt voor alle Android gebruikers. Ook is Theta actief in de online gaming wereld. In het gaming platform Ultra is de Theta technologie geïntegreerd. In december van dat jaar kondigde Theta Labs een betaversie van zijn gedecentraliseerde videoplatform aan. De levering van content moet hiermee gedemocratiseerd worden. Dit zijn allemaal goede projecten, die reeds gerealiseerd zijn en er staan tevens nog een aantal op de planning, waardoor de Theta coin in 2021 maar liefst kan stijgen tot vier dollar.

Theta Network koers verwachting 2022 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Theta Network 2022? Wat is de Theta Network verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Theta Network koers

De koers Theta Network heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Theta Network (THETA) inmiddels op positie 44 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Theta Network beschikt over een marktwaarde van ruim $1.244.412.179. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 44 is het nog relatief klein. De marketcap van Theta Network in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,13%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 1.000.000.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce,Binance en Bitcoinmeester. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele THETA koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Theta Network kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Theta Network prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Theta Network nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Theta Network zodat je een beter idee hebt van de verwachting (THETA) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Theta Network wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Theta Network prijsverwachting van 2022, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Theta Network koers zien. Volg het Theta Network nieuws vandaag: het crypto nieuws Theta Network is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Theta Network

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Theta Network wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Theta Network’s op te slaan, welke Theta Network wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Theta Network hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Theta Network software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Theta Network wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Theta Network?

De hoogste prijs ooit gemeten van Theta Network bedraagt $15,72.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Theta Network?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Theta Network kopen?

Theta Network kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, Binance, Bitcoinmeester,FTX Exchange en enkele anderen.

Waar kan ik Theta Network verkopen?

Theta Network verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,Binance, Bitcoinmeester, FTX Exchange en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.