Toon popup

Beste sites om Theta te kopen

Theta koersverwachting

Benieuwd naar de actuele Theta prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Theta nieuws en geven wij tips voor het Theta kopen. Ook vind je hier de laatste Theta koers verwachting van onze experts.

Theta

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Theta  Kopen

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Theta

Sinds Bitcoins de wereld hebben veroverd, schieten overige cryptogelden als paddenstoelen uit de grond. Namen als Ethereum, Lite Coins, Sushi Swap en Chiliz zijn anno 2021 geen onbekende namen meer. Op elke markt verschijnen er een of meerdere cryptocurrencies, zoals de Chiliz voor de sportwereld. Voor streaming en de promotie van video’s werd Theta tot leven gebracht. Over deze cryptovaluta zal dit artikel gaan, waarbij aandacht wordt besteed aan wat Theta is, de eventuele voor- en nadelen van de coin en waar je Theta kunt kopen.

Wat is Theta?

Het Theta netwerk is een platform, dat gebaseerd is op de Ethereum blockchain. Het doel van het netwerk is de promotie van video-inhoud en de effectieve plaatsing van streaming video’s. De ontwikkelaars van het project zijn Theta Labs en Sliver TV. Ook de co-founder van videokanaal YouTube heeft aan Theta bijgedragen. De Theta coin is de officiële munt van het platform en deze is gebaseerd op de ERC-20 token. Theta coin dient om aan de makers van content te geven, opdat je een premium-content kunt openen. Je kunt de coin ook gebruiken als korte- of langetermijninvestering. In totaal zullen er een miljard munten uitgebracht worden. In juni 2020 bedroeg de marktkapitalisatie 239.058.417 dollar.

De doelstellingen van het Theta netwerk

Het Theta netwerk streeft een aantal doelen na:

 • Streamingplatform bouwen voor esport, waardoor de concurrentie aangegaan kan worden met Twitch.
 • Een decentraal streamingsplatform creëren, dat draait op Blockchain technologie.
 • Gebruikers kunnen zelf hun bandwijdte beschikbaar stellen op het platform, wat je tokens kan opleveren als beloning.
 • Het Theta netwerk biedt ondersteuning aan Samsung Virtual Reality, Sliver.tv en MBN.
 • In 2019 is de Theta token van een ERC-20 token geswapt naar een eigen blockchain.
 • Theta heeft eigen blockchain en twee coins: de Theta en de TFuel. Laatstgenoemde coin krijg je als je Theta staket.
 • Er wordt gebruik gemaakt van Proof of Stake Protocol. Mensen staken hun coins, waardoor ze helpen bij de beveiliging van het netwerk. Als beloning ontvangen ze TFuel. Ook de transacties die gemaakt worden op de Blockchain vinden plaats middels TFuel.

Waarom is investeren in Theta een wijze keuze?

Het grootste voordeel van het Theta netwerk is dat het constant in ontwikkeling is. Niet alleen worden aan het netwerk grote updates gedaan, maar ook richt het zijn pijlen steeds meer op andere markten, zoals de online gaming industrie. Grote bedrijven, zoals Sony, raken bijvoorbeeld steeds meer geïnteresseerd in de brede toepassingsmogelijkheden van de Theta technologie. Overige voordelen van het Theta netwerk zijn:

 • Een gedecentraliseerd streaming platform.
 • Snel tokens verdienen door video’s te kijken en te delen met andere gebruikers.
 • Op je smart tv kun je Theta ook gebruiken.
 • Eigen gedecentraliseerde applicatie: Theta.tv
 • Heeft zijn eigen wallet om Theta coins veilig in op te slaan.
 • Een snellere Proof of Stake methode.
 • Twee tokens beschikbaar

De nadelen van Theta

Volledigheidshalve volgen hier ook twee nadelen van het Theta netwerk. Veel mensen vinden het netwerk nog erg ingewikkeld. Daarnaast is er geen sprake van fysieke of digitale steun, zoals activa, winsten en handelswaren.

De ontwikkeling van Theta | Wordt Theta in 2022 meer waard?

Eerste was Theta gebaseerd op de Ethereum blockchain. In 2019 vond er echter een tokenswap plaats en kreeg het netwerk zijn eigen blockchain, Theta mainnet 2.0. Deze werd officieel vrijgegeven in mei 2020, waarna de Theta coin een nieuw record bereikte van $0.185. Hiermee werd de Theta munt een van de grootste winnaars van de eerste helft van 2020. Theta heeft vanaf Black Thursday 1000 procent winst geboekt. De tweede token van het netwerk, de TFuel, boekte ook in iets meer dan een week een winst van 1150 procent. Theta bracht in deze tijd onder andere een app uit voor smart tv’s, geschikt voor alle Android gebruikers. Ook is Theta actief in de online gaming wereld. In het gaming platform Ultra is de Theta technologie geïntegreerd. In december van dat jaar kondigde Theta Labs een betaversie van zijn gedecentraliseerde videoplatform aan. De levering van content moet hiermee gedemocratiseerd worden. Dit zijn allemaal goede projecten, die reeds gerealiseerd zijn en er staan tevens nog een aantal op de planning, waardoor de Theta coin in 2021 maar liefst kan stijgen tot vier dollar.

De koersverwachting van Theta de komende jaren

Het blijft lastig om voor cryptocurrencies een accurate koersverwachting te geven. Theta wordt echter meer en meer gebruikt en dit leidt tot een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar de Theta coin. Dit heeft een positieve uitwerking op de prijs van de Theta. Er wordt dan ook een stijging in de prijs verwacht, omdat er steeds meer samenwerkingen op het Theta netwerk zullen plaatsvinden en nieuwe producten zullen ontstaan. De prijsvoorspellingen voor 2021-2025 worden dientengevolge hoog ingeschat.

Vandaag nog Theta kopen

Wil je Theta kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Theta te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Theta en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Theta kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Theta vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Theta.

Theta koers | Gaat de Theta koers stijgen in 2021?

De Theta koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Theta terug te vinden in de top 25 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Theta over een marktwaarde van ruim 3 miljard Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 1,000,000,000 Theta coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Theta in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Theta vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Theta prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Theta koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vindt je onder andere een Theta prijsgrafiek waarop de historie van de koers Theta te zien is.

De marketcap van Theta in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal THETA dat zal worden vrijgegeven is 1 miljard.

Laatste crypto Theta nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Theta. Zodat je een beter idee hebt van de THETA verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Theta prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Theta koers zien.

Houd regelmatig crypto Theta nieuws in de gaten via nieuwspagina’s. Een betrouwbare nieuwsbron voor crypto is Cointelegraph. Hier wordt dagelijks het laatste crypto nieuws geplaatst. Daarnaast kun je Theta volgen op Twitter of hun website in de gaten houden.

Volg het Theta nieuws vandaag, het crypto nieuws Theta is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

[custom-twitter-feeds screenname=”Theta_network”]

Theta koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Theta 2021? De Theta verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Theta in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Theta kopen met iDeal & Theta koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Theta

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Theta Kopen?

De verwachting van Theta ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar Theta mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van Theta vind je in de grafiek hierboven, hier kan je de Theta prijs actueel volgen.

Theta kopen met iDeal

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vind je de beste opties om Theta te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Theta verkopen?

​Op deze pagina vind je het laatste Theta nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste Theta nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste Theta nieuws!

 
Waar kan ik Theta verkopen?

Verkopen van Theta kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je Theta in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.