THORChain verwachting

Beste sites om RUNE te kopen

THORChain (RUNE) koers

Rank: #54

$5,42 (+6,17%)

 

THORChain Kopen / THORChain Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele THORChain prijs en THORChain koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $5,11 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $5,48. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 6,17%. THORChain kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  RUNE nieuws en geven wij tips voor het THORChain kopen. Ook vind je hier de laatste THORChain koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de THORChain koers verwachting.

THORChain (RUNE) koers

Rank: #54

$5,42 (+6,17%)

 

THORChain Kopen / THORChain Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers THORChain Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,99% +6,11% -0,00% +35,06% +221,23%
USD -0,99% +6,17% +0,51% +35,01% +229,98%
ETH -0,48% +4,64% -6,70% -0,02% +76,75%

THORChain verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je THORChain kopen? Ga naar Bitvavo

THORChain koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,58 $1,25 $0,10 $0 $0 0 129%
2021 $8,36 $20,91 $1,13 $0 $0 0 187%
2022 $3,60 $13,13 $1,01 $0 $0 0 141%
2023 $2,10 $7,28 $0,79 $0 $0 0 90%
THORChain prijs $5,42 Marktkapitaal dominantie 0,08%
Markt cap rang 54 All time high $20,87
Circulerend aanbod 300.700.561 All time low $0,009
Totaal aanbod 500.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 74,05%
Maximaal aanbod 500.000.000
Marktkapitaal $1.630.855.946
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

THORChain koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met THORChain 2024? Wat is de THORChain verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

THORChain koers

De koers THORChain heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat THORChain (RUNE) inmiddels op positie 54 in de gehele lijst van cryptocurrencies. THORChain beschikt over een marktwaarde van ruim $1.630.855.946. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 54 is het nog relatief klein. De marketcap van THORChain in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,08%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 500.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 300.700.561 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com,Coinmerce en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele RUNE koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers THORChain kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de THORChain prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste THORChain nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom THORChain zodat je een beter idee hebt van de verwachting (RUNE) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf THORChain wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de THORChain prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele THORChain koers zien. Volg het THORChain nieuws vandaag: het crypto nieuws THORChain is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

THORChain

Veel gestelde vragen THORChain

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke THORChain wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw THORChain’s op te slaan, welke THORChain wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een THORChain hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een THORChain software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere THORChain wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van THORChain?

De hoogste prijs ooit gemeten van THORChain bedraagt $20,87.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn THORChain?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik THORChain kopen?

THORChain kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, Coinmerce, , en enkele anderen.

Waar kan ik THORChain verkopen?

THORChain verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,Coinmerce, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik THORChain kopen?

Wanneer je THORChain moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de THORChain koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de THORChain koers laag staat en wanneer de THORChain koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de THORChain koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met THORChain kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je THORChain koopt.

Wat is de huidige THORChain verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een THORChain koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de THORChain koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de THORChain koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de THORChain koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke THORChain koers verwachting.