Wij werken samen met verschillende (crypto) bedrijven.

Maxcrowdfund.com 
Max Crowdfund is een internationaal vastgoed crowdfunding platform ontwikkeld op de MPG blockchain. Je kunt met o.a. bitcoin MPG tokens kopen voor gebruik op het platform. Investeren in internationaal vastgoed kan vanaf 100 EUR via Ideal of bankoverschrijving.

Currentcrypto.nl verzorgt altijd het laatste crypto nieuws. Tip: Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere zondag een update.

AllesOverCrypto.nl geeft gratis online trainingen voor de startende crypto-investeerder. Ze willen het voor iedereen mogelijk maken om hun crypto-avontuur te starten. Verder vind je op deze Nederlandse crypto website het actuele crypto nieuws en álle crypto-gerelateerde informatie en producten.

g

Beste BTC Exchanges

1. Bitvavo

2. Binance

3. Coinbase

Een Bitcoin Exchange is geschikt voor mensen die Bitcoins willen traden voor andere Altcoins. Een exchange biedt de mogelijkheid om tussen verschillende cryptocurrencies te traden.

 

Cryptocurrency kopen met iDeal

1. Bitvavo

2. Litebit

3. BTCdirect

Bitcoin en cryptocurrency met iDeal kopen kan je het beste via bovenstaande sites. Dit zijn platformen waar je eenvoudig, veilig en snel in Nederland cryptocurrency kan kopen.

Bitcoin Brokers

1. Plus500

2. Etoro

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74% en 89% van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.