Beste sites om TRX te kopen

TRON verwachting

TRON (TRX) koers

Rank: #26

$0,09 (-2,80%)

 

TRON Kopen / TRON Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele TRON prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,09 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,09. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 2,80%. TRON kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  TRX nieuws en geven wij tips voor het TRON kopen. Ook vind je hier de laatste TRON koers verwachting van onze experts.

TRON (TRX) koers

Rank: #26

$0,09 (-2,80%)

 

TRON Kopen / TRON Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers TRON Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,17% -2,58% -4,96% -0,61% +226,83%
USD +0,20% -2,80% -5,21% -1,44% +228,53%
ETH -0,16% +2,46% -4,75% +7,80% -60,46%

TRON verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je TRON kopen? Ga naar Bitvavo

TRON koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $0,01 $0,07 $0,00 $506,3 mln $53,9 mln 51,9 mld 175%
2018 $0,04 $0,30 $0,01 $2,7 mld $301,4 mln 66,0 mld 167%
2019 $0,02 $0,04 $0,01 $1,5 mld $485,2 mln 66,0 mld 95%
2020 $0,02 $0,05 $0,01 $1,4 mld $820,6 mln 66,7 mld 121%
TRON prijs $0,09 Marktkapitaal dominantie 0,31%
Markt cap rang 26 All time high $0,23
Circulerend aanbod 71.660.220.128 All time low $0,00
Totaal aanbod 100.850.743.812 Prijs tegenover all time high daling van 62,35%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $6.237.692.067    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Tron?

Tron is een cryptocurrency die werkt op basis van de blockchain-technologie. De ontwikkelaars hadden een token voor ogen waar gedecentraliseerde apps mee ontwikkeld kunnen worden. Ook media content moet ermee gedeeld worden. Om toegang te krijgen tot bepaalde functies van software kun je de tokens wederom inzetten. In tegenstelling tot andere cryptomunten kun je de munten dus alleen op het netwerk goed inzetten. Wel zijn er mogelijkheden om het met een bepaalde waarde te verhandelen. Zo zou je het ook als een virtuele valuta kunnen zien en is jouw investering meer waard dan je in eerste instantie dacht.

Tron is in 2017 ontwikkeld en is daarmee nog een van de nieuwe cryptomunten op de markt. In eerste instantie was het een ERC-20 token, welke ondersteund wordt door Ethereum. Sinds 2018 is het omgeslagen naar een onafhankelijke token, waarna er ook meer veranderingen plaatsvonden. Zo nam het bedrijf ook BitTorrent over, waarmee bestanden uitgewisseld kunnen worden. Hiermee schoot de koers van de crypto ook direct omhoog. Verschillende veranderingen hebben er echter voor gezorgd dat de prijs weer gedaald is. Dit bracht wel weer nieuwe investeerders met zich mee op het netwerk.

Tron is daarbij ook ontwikkeld om tussenpersonen over te kunnen slaan. De grote platformen kennen immers veel voorwaarden, waardoor er ook beperkingen zouden ontstaan. De kijkers van de content kunnen met behulp van de token via het netwerk aan de slag gaan en worden beloond met nieuwe tokens. Jouw persoonsgegevens worden hiermee niet vrijgegeven. Zo kunnen derde partijen geen controle uitoefenen en zullen jouw gegevens nooit zomaar op straat komen te liggen. De transacties die je plaatst, worden ook niet naar jou herleid. Je hebt hierdoor altijd voldoende mogelijkheden en keuzes.

Voor- en nadelen van Tron

Tron is een volledig gedecentraliseerd systeem, waar derde partijen geen kans meer hebben. Je bent hierdoor te allen tijde verzekerd van veiligheid en anonimiteit. Deze anonimiteit is wel tot zekere hoogte. De transacties moeten namelijk wel geverifieerd worden, waar een aantal basisgegevens voor benodigd zijn. Nadat de transacties uitgevoerd zijn, kun je op basis van jouw kijkgedrag en interesses beloond worden. Dit gebeurt ook weer aan de hand van tokens. Jouw saldo wordt hierdoor dus ook weer deels aangevuld door te helpen bij het ontwikkelen van het netwerk.

Daarbij heeft Tron ook een hoge transactiesnelheid. Waar veel cryptocurrencies enkele minuten nodig hebben om transacties te verwerken is dit bij Tron wel iets anders. Je kunt ervan uit gaan dat het geld vrijwel direct op de rekening van de ontvanger staat. Ook ben je hierbij verzekerd van lagere transactiekosten. Zelfs bij de kleine transacties raak je niet veel geld kwijt. Door al deze zaken bij elkaar op te tellen kom je al snel tot de conclusie dat het gebruiken van deze cryptocurrency jou niet zal benadelen.

Wel moet je er rekening mee houden dat Tron nog relatief nieuw is. De hoge ambities zijn nog niet allemaal waar gemaakt en hierdoor zijn er ook al veel mensen weer overgestapt naar andere cryptocurrencies. Desondanks hebben de ontwikkelaars ook al laten zien dat er grote stappen gemaakt zijn, waardoor er een vliegende start geweest is. Dit heeft de cryptocurrency wel een voorsprong gegeven op andere cryptocurrencies die rond dezelfde tijd op de markt zijn gekomen.

TRON koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met TRON 2021? Wat is de TRON verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

TRON koers

De koers TRON heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat TRON (TRX) inmiddels op positie 26 in de gehele lijst van cryptocurrencies. TRON beschikt over een marktwaarde van ruim $6.237.692.067. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 26 is het nog relatief klein. De marketcap van TRON in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,31%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 71.660.220.128 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele TRX koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers TRON kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de TRON prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste TRON nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom TRON . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (TRX) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf TRON wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de TRON prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele TRON koers zien. Volg het TRON nieuws vandaag, het crypto nieuws TRON is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

TRON

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke TRON wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw TRON’s op te slaan, welke TRON wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een TRON hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een TRON software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere TRON wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van TRON?

De hoogste prijs ooit gemeten van TRON bedraagt $0,23.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn TRON?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik TRON kopen?

TRON kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,FTX Exchange ,Bitpanda en enkele anderen.

Waar kan ik TRON verkopen?

TRON verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,FTX Exchange ,Bitpanda en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.