Toon popup

Beste sites om UNI te kopen

Uniswap koersverwachting

Uniswap (UNI) koers

Rank: #11

$18,17 (-1,21%)

 

Uniswap Kopen / Uniswap Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Uniswap prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $17,73 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $18,82. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,21%. Uniswap kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  UNI nieuws en geven wij tips voor het Uniswap kopen. Ook vind je hier de laatste Uniswap koers verwachting van onze experts.

Uniswap (UNI) koers

Rank: #11

$18,17 (-1,21%)

 

Uniswap Kopen / Uniswap Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Uniswap Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,95% -1,21% +13,08% +1,94%
USD -0,95% -1,21% +12,75% +0,59%
ETH -0,01% -3,18% -0,99% -7,57%

Uniswap verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Uniswap kopen? Ga naar Bitvavo
Uniswap prijs $18,17 Marktkapitaal dominantie 0,66%
Markt cap rang 11 All time high $44,92
Circulerend aanbod 519.857.388 All time low $1,03
Totaal aanbod 1.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 59,30%
Maximaal aanbod 1.000.000.000    
Marktkapitaal $9.448.032.021    

Wat is Uniswap?

Uniswap is een gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol dat in november 2018 op het Ethereum mainnet is gelanceerd. Het is gemaakt door Hayden Adams die Solidity, de programmeertaal van het Ethereum netwerk, probeerde te leren. Het idee van Uniswap was oorspronkelijk opgesteld door Vitalik Buterin in een Reddit-bericht, maar Hayden dacht dat het een interessant idee zou zijn om zijn programmeervaardigheden in de praktijk te brengen door het idee uit te voeren.

Hij ontving later een subsidie van de Ethereum Foundation om het project af te ronden en naar het Ethereum mainnet te lanceren. Tegenwoordig laat Uniswap gemiddelde handelsvolumes zien van $ 450 miljoen dollar per dag, vaak zelfs beter dan gecentraliseerde beurzen zoals Coinbase of Gemini.

In september 2020 lanceerde Uniswap UNI, het governance-token van het netwerk, waarbij 400 UNI-tokens werden uitgezonden naar elk wallet-adres dat vóór 1 september interactie had gehad met het Uniswap-protocol. Van een distributie van 150 miljoen UNI-tokens werden ongeveer 66 miljoen geclaimd in de eerste 24 uur na de airdrop.

Na het verdelen van 40% van de tokens in het eerste jaar, zal het in elk volgend jaar met 10 procentpunten afnemen, totdat alle tokens zijn toegewezen. Uniswap is van plan om een maximum van 1 miljard UNI over vier jaar te verdelen, waarvan 60% bestemd is voor distributie aan de gemeenschap, 21,5% toegewezen aan Uniswap-medewerkers en de resterende 18,5% aan investeerders en adviseurs.

Uniswap koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Uniswap 2021? Wat is de Uniswap verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen. Hiernaast kun je crypto nieuwspagina’s zoals Cointelegraph of Coindesk regelmatig in de gaten houden voor het laatste crypto nieuws

De voor- en nadelen van Uniswap

Uniswap heeft veel voordelen te bieden. Uniswap heeft het proces van het verstrekken van liquiditeit aan een beurs en het verdienen van handelskosten drastisch vereenvoudigd. Op traditionele orderboek beurzen is het een fulltime baan zijn om market maker te zijn. Maar het verstrekken van liquiditeit op Uniswap is daarentegen ongelooflijk eenvoudig. 

Wat ook voor Uniswap spreekt is dat het zijn gebruikers in staat stelt om elk ERC20-token, inclusief het ETH-token, zonder tussenpersonen uit te wisselen. Ook stelt het iedereen met een Ethereum-adres in staat om bij te dragen aan de liquiditeit van de beurs en er dus aan te verdienen. 

Door de introductie van UNI hebben de houders bestuursrechten. Dit betekent alleen dat UNI-houders kunnen stemmen over wijzigingen in het protocol. Door de introductie van de tokens kan de gemeenschap van houders worden betrokken bij het beheer van het protocol.

Maar er zijn ook mensen die beweren dat Uniswap helemaal niet zo gedecentraliseerd is omdat het grotendeels in handen is van Binance, wat in het nadeel kan werken van Uniswap.

Uniswap toekomst | Gaat Uniswap stijgen?

In onderstaande video wordt de toekomst van Uniswap toegelicht, Wat is Uniswap V3 precies en wat betekent dit voor de toekomst en prijsverwachtingen van Uniswap in 2021-2022? Bekijk onderstaande video.

Uniswap koers | Wordt Uniswap meer waard in 2022?

De koers Uniswap heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Uniswap (UNI) inmiddels op positie 11 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Uniswap beschikt over een marktwaarde van ruim $9.448.032.021. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 11 is het nog relatief klein. De marketcap van Uniswap in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,66%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 1.000.000.000.

Er zijn op het moment van schrijven 519.857.388 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en Bitcoinmeester. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele UNI koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Uniswap kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Uniswap prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste crypto Uniswap nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Uniswap . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (UNI) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Uniswap wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Uniswap prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Uniswap koers zien. Volg het Uniswap nieuws vandaag, het crypto nieuws Uniswap is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Volg daarom Uniswap op Twitter, Facebook of bekijk hun website voor de laatste nieuwsupdates. projecten en ontwikkelingen.

Uniswap

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van uniswap?

De hoogste prijs ooit gemeten van Uniswap bedraagt $44,92.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn uniswap?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik uniswap kopen?

Uniswap kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bitcoinmeester ,Kraken en enkele anderen.

Waar kan ik uniswap verkopen?

Uniswap verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bitcoinmeester ,Kraken en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.