Uniswap verwachting

Beste sites om UNI te kopen

Uniswap (UNI) koers

Rank: #16

$11,19 (+1,71%)

 

Uniswap Kopen / Uniswap Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Uniswap prijs en Uniswap koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $10,98 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $12,70. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 1,71%. Uniswap kopen kan bij Bitvavo en Finst Op deze pagina delen wij het laatste  UNI nieuws en geven wij tips voor het Uniswap kopen. Ook vind je hier de laatste Uniswap koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Uniswap koers verwachting.

Uniswap (UNI) koers

Rank: #16

$11,19 (+1,71%)

 

Uniswap Kopen / Uniswap Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Uniswap Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,61% +1,62% +46,36% +94,94% +65,27%
USD +0,61% +1,71% +47,12% +94,89% +69,66%
ETH +0,77% +0,40% +36,92% +45,03% -8,38%

Uniswap verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Uniswap kopen? Ga naar Bitvavo

Uniswap koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $24,62 $44,90 $7,17 $0 $0 0 139%
2022 $7,77 $19,81 $3,38 $0 $0 0 108%
2023 $5,53 $8,23 $3,67 $0 $0 0 67%
Uniswap prijs $11,19 Marktkapitaal dominantie 0,41%
Markt cap rang 16 All time high $44,92
Circulerend aanbod 753.766.667 All time low $1,03
Totaal aanbod 1.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 75,10%
Maximaal aanbod 1.000.000.000
Marktkapitaal $8.433.766.005
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Uniswap?

Uniswap is een gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol dat in november 2018 op het Ethereum mainnet is gelanceerd. Het is gemaakt door Hayden Adams die Solidity, de programmeertaal van het Ethereum netwerk, probeerde te leren. Het idee van Uniswap was oorspronkelijk opgesteld door Vitalik Buterin in een Reddit-bericht, maar Hayden dacht dat het een interessant idee zou zijn om zijn programmeervaardigheden in de praktijk te brengen door het idee uit te voeren.

Hij ontving later een subsidie van de Ethereum Foundation om het project af te ronden en naar het Ethereum mainnet te lanceren. Tegenwoordig laat Uniswap gemiddelde handelsvolumes zien van $ 450 miljoen dollar per dag, vaak zelfs beter dan gecentraliseerde beurzen zoals Coinbase of Gemini.

In september 2020 lanceerde Uniswap UNI, het governance-token van het netwerk, waarbij 400 UNI-tokens werden uitgezonden naar elk wallet-adres dat vóór 1 september interactie had gehad met het Uniswap-protocol. Van een distributie van 150 miljoen UNI-tokens werden ongeveer 66 miljoen geclaimd in de eerste 24 uur na de airdrop.

Na het verdelen van 40% van de tokens in het eerste jaar, zal het in elk volgend jaar met 10 procentpunten afnemen, totdat alle tokens zijn toegewezen. Uniswap is van plan om een maximum van 1 miljard UNI over vier jaar te verdelen, waarvan 60% bestemd is voor distributie aan de gemeenschap, 21,5% toegewezen aan Uniswap-medewerkers en de resterende 18,5% aan investeerders en adviseurs.

De voor- en nadelen van Uniswap

Uniswap heeft veel voordelen te bieden. Uniswap heeft het proces van het verstrekken van liquiditeit aan een beurs en het verdienen van handelskosten drastisch vereenvoudigd. Op traditionele orderboek beurzen is het een fulltime baan zijn om market maker te zijn. Maar het verstrekken van liquiditeit op Uniswap is daarentegen ongelooflijk eenvoudig. 

Wat ook voor Uniswap spreekt is dat het zijn gebruikers in staat stelt om elk ERC20-token, inclusief het ETH-token, zonder tussenpersonen uit te wisselen. Ook stelt het iedereen met een Ethereum-adres in staat om bij te dragen aan de liquiditeit van de beurs en er dus aan te verdienen. 

Door de introductie van UNI hebben de houders bestuursrechten. Dit betekent alleen dat UNI-houders kunnen stemmen over wijzigingen in het protocol. Door de introductie van de tokens kan de gemeenschap van houders worden betrokken bij het beheer van het protocol.

Maar er zijn ook mensen die beweren dat Uniswap helemaal niet zo gedecentraliseerd is omdat het grotendeels in handen is van Binance, wat in het nadeel kan werken van Uniswap.

Uniswap koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Uniswap 2024? Wat is de Uniswap verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Uniswap koers

De koers Uniswap heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Uniswap (UNI) inmiddels op positie 16 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Uniswap beschikt over een marktwaarde van ruim $8.433.766.005. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 16 is het nog relatief klein. De marketcap van Uniswap in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,41%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 1.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 753.766.667 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Finst,Crypto.com en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele UNI koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Uniswap kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Uniswap prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Uniswap nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Uniswap zodat je een beter idee hebt van de verwachting (UNI) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Uniswap wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Uniswap prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Uniswap koers zien. Volg het Uniswap nieuws vandaag: het crypto nieuws Uniswap is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Uniswap

Veel gestelde vragen Uniswap

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Uniswap wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Uniswap’s op te slaan, welke Uniswap wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Uniswap hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Uniswap software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Uniswap wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Uniswap?

De hoogste prijs ooit gemeten van Uniswap bedraagt $44,92.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Uniswap?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Uniswap kopen?

Uniswap kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Finst, Crypto.com, , en enkele anderen.

Waar kan ik Uniswap verkopen?

Uniswap verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Finst,Crypto.com, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Uniswap kopen?

Wanneer je Uniswap moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Uniswap koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Uniswap koers laag staat en wanneer de Uniswap koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Uniswap koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Uniswap kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Uniswap koopt.

Wat is de huidige Uniswap verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Uniswap koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Uniswap koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Uniswap koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Uniswap koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Uniswap koers verwachting.