Beste sites om Vechain te kopen

VeChain Kopen

Benieuwd naar de actuele VeChain prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.
VeChain

VeChain

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

VeChain Kopen

VeChain is in eerste instantie een crypto currency. In tegenstelling tot andere crypto currencies richt VeChain zich op één specifieke markt. Dat is wel het grootste verschil ten opzichte van andere crypto’s, zoals bijvoorbeeld Ethereum. VeChain is in 2015 opgericht door Sunny Lu. Lu was destijds werkzaam als CEO bij Louis Vuitton en was op zoek naar een manier om de productie en verkoop van namaak producten tegen te gaan.

Behalve omzetverlies voor het bedrijf, betekende de groeiende markt van namaak merk producten ook een imago verslechtering voor Luis Vuitton. VeChain kan worden omschreven als een project op de blockchain. Middels een code die aan de goederen wordt toegevoegd, kan unieke informatie aan het product worden toegekend. Codes die hiervoor worden gebruikt zijn RFID tags, QR codes en NFC chips. Een extra veiligheid is ingebouwd, aangezien deze unieke informatie niet meer veranderd kan worden.

Sunny Lu wilde met deze ontwikkelde technologie dat authentieke en nepproducten van elkaar konden worden onderscheiden. Voor bedrijven en kopers van deze luxe artikelen geeft dat een goede zekerheid. Bovendien is de handel in namaak artikelen hierdoor makkelijker te onderscheppen. In 2018 is de naam aangepast naar VeChain Thor.

Op het netwerk van VeChain Thor zijn twee munten in gebruik. De VeChain coin, oftewel VET coin en de VTHO token. De coin vertegenwoordigt de munt van het platform. De VTHO staat voor de eenheid die gebruikt wordt voor de beloning. VeChain werkt tevens met Proof of Stake. Door je VET coin te bewaren in de correcte wallet zou je VTHO tokens kunnen verdienen, een aantrekkelijke manier om passief inkomen te verdienen in d evorm van VTHO tokens. Met deze VeChain staking calculator zou je een indicatieve voorspelling van je inkomen kunnen doen.

Vechain kopen

Wil je Vechain kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Vechain te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Vechain en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo VET kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Vechain vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Vechain (VET).

De voor- en nadelen van VeChain

VeChain heeft een aantal voordelen, dit zijn de drie belangrijkste:

1. Focus
Vechain heeft één duidelijk doel: het tegen gaan van de productie en verkoop van luxe namaak producten. Doordat het zich zo specifiek richt op dit doel, is deze aanpak heel effectief. Bovendien is dit een punt waarmee VeChain zich goed kan onderscheiden van andere cryptocurrencies.

2. Lage transactiekosten
Transactiekosten bij de aanschaf of verkoop van VeChain tokens zijn te verwaarlozen. Met ongeveer $0.005 dollar per heeft de VeChain, in tegenstelling tot alle andere crypto currencies, de laagste transactie kosten. Dit maakt de investering in deze crypto aantrekkelijke en laagdrempelig.

3. Chinese overheidssteun
De Chinese overheid biedt steun aan VeChain, hiermee wordt een stabiele en sterke positie gewaarborgd op de cryptomarkt, in ieder geval in Azië. Dit is tevens een argument om in deze crypto currency te investeren.

Uiteraard zijn er ook andere overwegingen te maken bij een mogelijke investering in VeChain. Er zitten namelijk ook wat nadelen aan deze crypto currency.

1. Eenzijdige focus
Het eerder genoemde voordeel van afbakening en het richten op één specifiek marktsegment werkt direct ook in het nadeel van de VeChain. Deze afbakening zit de groei van VeChain op lange termijn in de weg. Gelimiteerde groei is een nadeel welke moet worden meegenomen in de investeringsoverweging.

2. Geen stabiele investering
Grote waarde schommelingen maken VeChain is geen stabiele en solide investering. Dit is natuurlijk het geval met alle huidige crypto currencies. Maar het is evident dat investeerders nog niet veel geld in VeChain zullen investeren, zolang deze crypto currency geen duidelijke stabiliteit in haar waarde laat zien en wisselvallig blijft.

3. Relatief onbekend
VeChain is nog duidelijk in ontwikkeling en dat is goed te merken aan investeerders en aan de bekendheid, zowel in markt als bij het grote publiek. De crypto currency is vrij nieuw en staat nog in haar kinderschoenen, ook is de werking van het eindproduct nog niet helemaal bewezen. Het is duidelijk dat er nog daardoor nog niet 100% van het potentieel gebruik wordt gemaakt. VeChain komt nog niet helemaal tot zijn recht en is nog in ontwikkeling.

Vechain ontwikkelingen

Behalve de naamsverandering in 2018 van VeChain naar VeChain Thor, is de rebranding nog steeds aan de gang. Wat daar onder andere uit is voortgevloeid is dat tokens worden nu ook wel VET worden genoemd. Met de rebranding zijn er dus ook een aantal praktische zaken veranderd. Externe bedrijven kunnen nu ook gebruik maken van het netwerk en hun eigen applicaties hierop ontwikkelen of aanpassen. Een positieve ontwikkeling die moet zorgen voor een grotere naamsbekendheid en uitbreiding van de toepassing.

Behalve de mode branche en haar luxe artikelen zijn er steeds meer branches die zich bij de VeChain Thor aansluiten. De wijnhandel kan deze methode inzetten om de traceerbarheid tot de oogst van een bepaalde de wijngaard te waarborgen. Logistiek van gekoelde artikelen kan gebruik van een chip die de temperatuur gegevens nauwkeurig opslaat. Is het bevroren product tijdens het transport ontdooid geweest? In de auto-industrie kan de crypto currency worden ingezet om gesjoemel met kilometer standen en brandstofverbruik te voorkomen. Daarnaast zijn toepassingen als het meten van uitstoot in ontwikkeling. Tal van mogelijkheden om de potentie te vergroten.

Vechain Thor is vrij uniek, mede door haar specifieke focus. Echter is er ook sprake van concurrentie, denk aan de Waltonchain. Deze crypto currency verzamelt tevens data als distributie- en productkenmerken. Vervolgens worden deze, net als bij Vechain gekoppeld aan een blockchain. Omdat er toch een essentieel verschil is tussen deze twee crypto currencies, vormt dat voor nu nog geen probleem. Vechain Thor richt zich meer op luxe producten, Waltonchain richt zich eerder op een lager segment. De vraag is of de markt waarin beiden zich beiden begeven groot genoeg zal blijken en blijven. Men zegt dat de Waltonchain wat meer ontwikkelde technology bezit. Aan de andere kant heeft Vechain door goede samenwerkingen een solide basis voor de toekomst, die vertrouwen schept voor investeerders.

Vechain verwachting

Uiteraard blijft het altijd lastig om koersen te voorspellen. Laten we eerst kijken naar de use cases van VeChain, deze biedt goede perspectieven wat betreft de koers. De potentie is er, mede door partnerschappen die met prestigieuze partners zijn gesloten. Kortom, de potentie is er zeker en de VeChain Thor blijft in ontwikkeling, een positief signaal voor de toekomst van deze cryptocurrency.

Volg het VeChain nieuws vandaag, het crypto nieuws VeChain is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

🎂Happy 2nd birthday to #OceanEx!
🐳This is a special moment for all of #OceanExers.
👍Appreciate users long-term support!
🥳Let’s celebrate together!

⏳Look back at the 2nd year of OceanEx:
https://oceanex.medium.com/happy-two-year-anniversary-to-oceanex-e6ce2d60840

Buy Travel Gift Cards with $VET with 🔟% Discount on http://Travala.com redeemable for over 3 Million Travel Products Worldwide

Give the gift of travel to your loved ones this holiday season 🎁

➡️ BUY NOW at https://travala.com/buy-gift-cards

#Travala $AVA @vechainofficial #Vechain

Happy Thanksgiving #VeChain community! As a token of our appreciation, we've distributed a small gift to our $VET node holders.

We're grateful to have such a fantastic community join us on our journey towards mass adoption.

https://vechainofficial.medium.com/vechains-thanksgiving-a-thank-you-to-all-node-holders-e46753d9ec3e

Load More...

VeChain koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met VeChain 2021? De VeChain verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting VeChain in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

VeChain kopen met iDeal & Vechain koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over VeChain

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de Vechain koers verwachting in 2020?

De verwachting van Vechain ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar Vechain mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van Vechain vindt je in de grafiek hierboven, hier kan je de Vechain prijs actueel volgen.

Waar kan ik Vechain kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vindt je de beste opties om Vechain te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Waar kan ik Vechain verkopen?

Op deze pagina vindt je het laatste Vechain nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste Vechain nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste Vechain nieuws!

Wat is het laatste Vechain nieuws?

Verkopen van Vechain kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je Vechain in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.