Beste sites om VET te kopen

VeChain verwachting

VeChain (VET) koers

Rank: #28

$0,11 (-6,95%)

 

VeChain Kopen / VeChain Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele VeChain prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,11 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,12. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 6,95%. VeChain kopen kan bij Binance en Huobi Op deze pagina delen wij het laatste  VET nieuws en geven wij tips voor het VeChain kopen. Ook vind je hier de laatste VeChain koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

VeChain (VET) koers

Rank: #28

$0,11 (-6,95%)

 

VeChain Kopen / VeChain Verkopen?

Binance

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Huobi logo

Huobi

Internationale cryptocurrency broker

Naar Huobi

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers VeChain Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,44% -6,97% -15,26% -20,16% +607,66%
USD +0,33% -6,95% -14,55% -22,07% +560,15%
ETH +0,75% +0,43% -8,18% -14,65% -5,94%

VeChain verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je VeChain kopen? Ga naar Binance

VeChain koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,01 $0,02 $0,00 $571,7 mln $15,1 mln 55,5 mld 92%
2019 $0,01 $0,01 $0,00 $304,7 mln $18,8 mln 55,5 mld 98%
2020 $0,01 $0,02 $0,00 $568,9 mln $140,8 mln 55,5 mld 152%
VeChain prijs $0,11 Marktkapitaal dominantie 0,26%
Markt cap rang 28 All time high $0,28
Circulerend aanbod 66.760.741.299 All time low $0,00
Totaal aanbod 86.712.634.466 Prijs tegenover all time high daling van 61,43%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $7.243.437.605    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Vechain?

VeChain is in eerste instantie een crypto currency. In tegenstelling tot andere crypto currencies richt VeChain zich op één specifieke markt. Dat is wel het grootste verschil ten opzichte van andere crypto’s, zoals bijvoorbeeld Ethereum. VeChain is in 2015 opgericht door Sunny Lu. Lu was destijds werkzaam als CEO bij Louis Vuitton en was op zoek naar een manier om de productie en verkoop van namaak producten tegen te gaan.

Behalve omzetverlies voor het bedrijf, betekende de groeiende markt van namaak merk producten ook een imago verslechtering voor Luis Vuitton. VeChain kan worden omschreven als een project op de blockchain. Middels een code die aan de goederen wordt toegevoegd, kan unieke informatie aan het product worden toegekend. Codes die hiervoor worden gebruikt zijn RFID tags, QR codes en NFC chips. Een extra veiligheid is ingebouwd, aangezien deze unieke informatie niet meer veranderd kan worden.

Sunny Lu wilde met deze ontwikkelde technologie dat authentieke en nepproducten van elkaar konden worden onderscheiden. Voor bedrijven en kopers van deze luxe artikelen geeft dat een goede zekerheid. Bovendien is de handel in namaak artikelen hierdoor makkelijker te onderscheppen. In 2018 is de naam aangepast naar VeChain Thor.

Op het netwerk van VeChain Thor zijn twee munten in gebruik. De VeChain coin, oftewel VET coin en de VTHO token. De coin vertegenwoordigt de munt van het platform. De VTHO staat voor de eenheid die gebruikt wordt voor de beloning. VeChain werkt tevens met Proof of Stake. Door je VET coin te bewaren in de correcte wallet zou je VTHO tokens kunnen verdienen, een aantrekkelijke manier om passief inkomen te verdienen in d evorm van VTHO tokens. Met deze VeChain staking calculator zou je een indicatieve voorspelling van je inkomen kunnen doen.

De voor- en nadelen van VeChain

VeChain heeft een aantal voordelen, dit zijn de drie belangrijkste:

1. Focus
Vechain heeft één duidelijk doel: het tegen gaan van de productie en verkoop van luxe namaak producten. Doordat het zich zo specifiek richt op dit doel, is deze aanpak heel effectief. Bovendien is dit een punt waarmee VeChain zich goed kan onderscheiden van andere cryptocurrencies.

2. Lage transactiekosten
Transactiekosten bij de aanschaf of verkoop van VeChain tokens zijn te verwaarlozen. Met ongeveer $0.005 dollar per heeft de VeChain, in tegenstelling tot alle andere crypto currencies, de laagste transactie kosten. Dit maakt de investering in deze crypto aantrekkelijke en laagdrempelig.

3. Chinese overheidssteun
De Chinese overheid biedt steun aan VeChain, hiermee wordt een stabiele en sterke positie gewaarborgd op de cryptomarkt, in ieder geval in Azië. Dit is tevens een argument om in deze crypto currency te investeren.

Uiteraard zijn er ook andere overwegingen te maken bij een mogelijke investering in VeChain. Er zitten namelijk ook wat nadelen aan deze crypto currency.

1. Eenzijdige focus
Het eerder genoemde voordeel van afbakening en het richten op één specifiek marktsegment werkt direct ook in het nadeel van de VeChain. Deze afbakening zit de groei van VeChain op lange termijn in de weg. Gelimiteerde groei is een nadeel welke moet worden meegenomen in de investeringsoverweging.

2. Geen stabiele investering
Grote waarde schommelingen maken VeChain is geen stabiele en solide investering. Dit is natuurlijk het geval met alle huidige crypto currencies. Maar het is evident dat investeerders nog niet veel geld in VeChain zullen investeren, zolang deze crypto currency geen duidelijke stabiliteit in haar waarde laat zien en wisselvallig blijft.

3. Relatief onbekend
VeChain is nog duidelijk in ontwikkeling en dat is goed te merken aan investeerders en aan de bekendheid, zowel in markt als bij het grote publiek. De crypto currency is vrij nieuw en staat nog in haar kinderschoenen, ook is de werking van het eindproduct nog niet helemaal bewezen. Het is duidelijk dat er nog daardoor nog niet 100% van het potentieel gebruik wordt gemaakt. VeChain komt nog niet helemaal tot zijn recht en is nog in ontwikkeling.

VeChain koers verwachting 2022 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met VeChain 2022? Wat is de VeChain verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

VeChain koers

De koers VeChain heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat VeChain (VET) inmiddels op positie 28 in de gehele lijst van cryptocurrencies. VeChain beschikt over een marktwaarde van ruim $7.243.437.605. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 28 is het nog relatief klein. De marketcap van VeChain in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,26%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 66.760.741.299 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Huobi,FTX Exchange en Kucoin. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele VET koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers VeChain kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de VeChain prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste VeChain nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom VeChain . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (VET) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf VeChain wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de VeChain prijsverwachting van 2022, 2023 en verder. Hieronder kan je de actuele VeChain koers zien. Volg het VeChain nieuws vandaag, het crypto nieuws VeChain is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

VeChain

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke VeChain wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw VeChain’s op te slaan, welke VeChain wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een VeChain hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een VeChain software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere VeChain wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van VeChain?

De hoogste prijs ooit gemeten van VeChain bedraagt $0,28.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn VeChain?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik VeChain kopen?

VeChain kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Huobi, FTX Exchange, Kucoin,Bittrex en enkele anderen.

Waar kan ik VeChain verkopen?

VeChain verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance, Huobi,FTX Exchange, Kucoin, Bittrex en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.