De echte experts weten het antwoord allang, maar toch wordt deze vraag nog vaak gesteld. Niet te meer omdat de koers nogal eens fluctueert. Dit zorgt ervoor dat er grote winsten worden behaald maar ook grote verliezen zijn. In dat laatste geval zijn de geluiden over het nut van investeren in crypto altijd wat harder. Bij de grote winsten hoor je de vragen omtrent het ‘waarom’ opeens veel minder. Maar om een goed antwoord te geven, hierbij een groot aantal voordelen op een rij.

Veranderingen in de markt

In het begin werd er nog een beetje sceptisch gekeken naar online currency. Vandaag de dag is dat wel anders, het is een vaste economische waarde geworden. De kinderziektes zijn er inmiddels wel uit, en het verbruikt steeds minder elektriciteit. Nu we wereldwijd zien dat het monetaire stelsel zwakker wordt, onder andere door de torenhoge inflatie, is er een verschuiving naar de cryptowereld zichtbaar. Niet voor niks introduceren bepaalde landen het als betaalinstrument en soms zelfs als officiële munteenheid. Een verandering die vele mensen en landen nog niet erkennen, maar waar je inmiddels niet meer omheen kunt. Het is het heden én de toekomst!

Toegankelijker wordt het niet

Handelen in gewoon geld is complex en vraagt de nodige verdieping. Handelen in crypto daarentegen is voor iedereen toegankelijk. Zeker wanneer je een goed platform gebruikt waar een goede technologie achter zit zul je zien dat het voor iedereen te doen is om te starten met beleggen hierin. Bitcoin loophole is zo’n voorbeeld van een plek waar je op basis van goede analyses leuke winsten kunt behalen. Inleggen is al mogelijk vanaf een klein bedrag.

Spreid je kansen

Het is niet aan te raden om je hele vermogen per direct in crypto te stoppen, maar het is wel slim om je kansen te spreiden. Als jij een aandelenportefeuille hebt dan is het aan te raden deze uit te breiden of aan te vullen met crypto. Zo zul je betere resultaten halen omdat je van de verschillende koersen kunt profiteren. Ook zaken zoals goud en vastgoed zijn aanraders om je geld in weg te zetten. In ieder geval is dit gunstiger dan het domweg wegzetten van geld op een spaarrekening, tenminste wanneer de spaarrente 0,25% is gaat dit weinig opleveren.

Investeren in crypto brengt risico’s met zich mee, maar biedt ook vele kansen. Kansen waarvan het aan te raden is ze te grijpen op het juiste moment. Of dit hét moment is? Dat is natuurlijk altijd de vraag, niemand beschikt over een glazen bol. Maar zolang je gebruik maakt van een betrouwbaar platform inclusief goede analyse zul je zien dat je niet snel een enorme downfall maakt. Dus onze speltip: spreid kansen en investeer meer!