Toon popup

quantum ai-logoArtificial Intelligence: het wordt steeds meer gebruikt in verschillende processen, maar blijft het beperkt tot een selecte groep door niet alleen het complex karakter ervan, maar ook de hoge kosten verbonden aan het ontwikkelen van de “ software “. Quantumai is voor nu de enige handelsbot voor crypto die ook gebruik maakt van AI en op de loop toe geen licentiekosten in rekening brengt. Er is natuurlijk nog meer dat Quantumai te bieden heeft.

Ontwikkeld door een winnende combinatie

Veel van de efficiente van een handelssoftware valt en staat met het team van ontwikkelaars die erachter staat. Bij Quantumai gaat het om voormalige Wall Street bankiers en analytici. Het algoritme waarbij er te werk gaat en de toepassing van AI maken het tot een winnende combinatie. Het is daarom niet vreemd dat het ook wordt gebruikt door ervaren beleggers omdat die immers op dagbasis enorme winsten kunnen boeken. Ook voor de kleinere belegger die de cryptomarkt pas komt verkennen, is Quantumai geschikt. Er wordt wel een commissie van 2% gerekent op enkel de winst en is dat ook weer een teken dat de ontwikkelaars er alles aan blijven doen om de winstverwachtingen zo hoog als mogelijk te blijven houden.

Er kan gebruik worden gemaakt van meerdere strategieën

Dat is ook wat deze software zo bijzonder maakt en biedt het een mate van dynamiek die goed aansluit op de votaliteit van de cryptomarkt. Het is dus mogelijk om zo doelgericht de kansen te vergroten en zorgt het gecombineerd resultaat ervoor dat steeds meer personen naar de officiële website van Quantumai gaan om zich te registreren. Dat is al binnen een paar minuten gedaan en zijn er verschillende mogelijkheden om de benodigde eerste inzet over te maken. Voor vragen is de klantenservice van Quantumai ook altijd ter beschikking.