Waves verwachting

Beste sites om WAVES te kopen

Waves (WAVES) koers

Rank: #180

$1,56 (+0,46%)

 

Waves Kopen / Waves Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Waves prijs en Waves koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,53 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,60. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,46%. Waves kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  WAVES nieuws en geven wij tips voor het Waves kopen. Ook vind je hier de laatste Waves koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Waves koers verwachting.

Waves (WAVES) koers

Rank: #180

$1,56 (+0,46%)

 

Waves Kopen / Waves Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Waves Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,74% +1,18% +0,71% +4,05% -63,21%
USD +0,66% +0,46% +0,76% +2,20% -60,27%
ETH +0,41% +3,09% +3,65% +6,09% -66,33%

Waves verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Waves kopen? Ga naar Bitvavo

Waves koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2016 $0,29 $1,68 $0,12 $20,1 mln $122.400 91,4 mln 183%
2017 $3,39 $18,07 $0,18 $338,7 mln $9,2 mln 99,4 mln 158%
2018 $4,11 $14,11 $0,98 $412,9 mln $21,5 mln 100,7 mln 134%
2019 $1,82 $3,31 $0,52 $182,0 mln $20,0 mln 100,0 mln 81%
2020 $2,40 $9,27 $0,58 $240,4 mln $56,0 mln 100,0 mln 137%
2021 $14,72 $41,03 $5,05 $1,5 mld $188,6 mln 103,6 mln 129%
Waves prijs $1,56 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 180 All time high $61,30
Circulerend aanbod 100.000.000 All time low $0,13
Totaal aanbod 100.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 97,44%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $156.175.490
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Waves crypto?

Waves crypto is ervoor ontwikkeld om een platform te creëren waar je zelf jouw tokens kunt maken. Deze tokens zijn direct in te zetten als cryptovaluta. Wanneer je weinig geld hebt voor de ontwikkeling van de cryptocurrency, kun je tevens een crowdfunding opzetten en promoten via het netwerk. Dit is een ICO, waardoor het te allen tijde decentraal gebeurt. Je hoeft hiervoor alleen maar slimme contracten op te stellen. Hierdoor zijn alle voorwaarden opgesteld, waar alle partijen zich aan moeten houden. Hierdoor blijft het wel een open source platform, maar heb je niet te maken met de controle van banken of de overheid.

Voor Wavecryptos zijn geen codeervaardigheden nodig. Je kunt binnen een korte tijd de ICO starten en jouw projecten laten financieren. Vooral voor startups kan dit een goede toevoeging zijn. Je hebt immers te maken met jouw eigen voorwaarden en kunt daarbij ook bepalen hoeveel geld er nodig is. Echter is er meer mogelijk dan alleen jouw eigen projecten te starten. Je kunt namelijk ook met de bestaande cryptocurrencies aan de slag. Waves dient namelijk niet alleen voor startups en crowdfunding, maar ook als wallet waar je jouw cryptomunten in bewaart. De transactiekosten worden dan betaald door middel van WAVES tokens.

Daarbij is het dus ook te gebruiken als wallet voor jouw cryptocurrencies. Dit wordt WavesDex genoemd. Je kunt hier vrijwel alle cryptomunten in opslaan. Er zijn namelijk meer dan 12.500.000 markten beschikbaar. Alle munten zijn met elkaar te verhandelen en het wordt nog altijd aangevuld. Daarbij zijn er al meer dan 5000 tokens gemaakt op het platform en zou je zelfs naar dollars en euro’s kunnen wisselen. Het verhandelen en opnemen van het geld is daarom heel eenvoudig en je kunt er alle kanten mee op.

De voor- en nadelen van Waves crypto

Waves kent voor veel gebruikers zowel voor- als nadelen. Het grootste voordeel van Waves is de lage prijs die er gerekend wordt. Normaal gesproken heb je namelijk te maken met 1 procent transactiekosten. Deze zijn niet van toepassing bij deze token. Je betaalt namelijk een vergoeding van 0,003 Waves voor iedere trade die je maakt. Met de huidige prijs van 2,50 euro komt dit dus uit op 0,0075 euro. Bij grotere transacties kan jou dit een hoop schelen tijdens het verhandelen van de munten. De decentralisatie zorgt er daarbij ook voor dat je jouw munten niet zomaar kwijt gaat raken.

Tevens is er een consensualgoritme aanwezig bij Waves. Deze wordt Waves-NG genoemd en is gebaseerd op het voorstel van Bitcoin-NG. Dit is speciaal ontworpen om de transactiesnelheid te vergroten. Op dit moment is het systeem nog niet in staat om enorme snelheden te behalen, maar wanneer de blokgrootte wordt aangepast kan het ervoor zorgen dat je in plaats van 3 transacties 6 transacties per seconde zou kunnen doen. Om te kunnen concurreren met onder andere Visa zijn er echter 30.000 transacties per seconde nodig. Er zijn hier dus nog wel stappen te zetten voordat het echt de plaats van de creditcards in kan gaan vullen.

Een van de grootste nadelen van Waves is dat het blokinterval nog niet groot genoeg is. Hoe hoger dit interval gaat zijn, hoe meer transacties er uitgevoerd gaan worden. Het netwerk moet hiervoor nog verbeterd worden, zodat aan alle verwachtingen voldaan kan worden. Wel is hier de Proof-of-Stake van toepassing. Gebruikers kunnen daarom altijd mee beslissen over de ontwikkelingen en kunnen het netwerk ook verbeteren door de transacties te valideren die plaatsvinden gedurende de dag. Dit wordt voor veel gebruikers juist weer als een groot pluspunt gezien, waardoor er ook meer investeringen gedaan worden om de Waves tokens te kunnen verhandelen op het netwerk.

Waves koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Waves 2023? Wat is de Waves verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Waves koers

De koers Waves heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Waves (WAVES) inmiddels op positie 180 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Waves beschikt over een marktwaarde van ruim $156.175.490. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 180 is het nog relatief klein. De marketcap van Waves in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 100.000.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce,Kucoin en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele WAVES koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Waves kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Waves prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Waves nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Waves zodat je een beter idee hebt van de verwachting (WAVES) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Waves wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Waves prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Waves koers zien. Volg het Waves nieuws vandaag: het crypto nieuws Waves is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Waves

Veel gestelde vragen Waves

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Waves wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Waves’s op te slaan, welke Waves wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Waves hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Waves software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Waves wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Waves?

De hoogste prijs ooit gemeten van Waves bedraagt $61,30.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Waves?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Waves kopen?

Waves kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, Kucoin, , en enkele anderen.

Waar kan ik Waves verkopen?

Waves verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,Kucoin, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Waves kopen?

Wanneer je Waves moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Waves koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Waves koers laag staat en wanneer de Waves koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Waves koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Waves kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Waves koopt.

Wat is de huidige Waves verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Waves koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Waves koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Waves koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Waves koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Waves koers verwachting.