XMax verwachting

Beste sites om XMX te kopen

XMax (XMX) koers

Rank: #2681

$0,00001 (+2,47%)

 

XMax Kopen / XMax Verkopen?

Benieuwd naar de actuele XMax prijs en XMax koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,000009 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,00001. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 2,47%. XMax kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  XMX nieuws en geven wij tips voor het XMax kopen. Ook vind je hier de laatste XMax koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de XMax koers verwachting.

XMax (XMX) koers

Rank: #2681

$0,00001 (+2,47%)

 

XMax Kopen / XMax Verkopen?

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers XMax Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,11% +1,94% +10,60% +15,33% -79,50%
USD +0,13% +2,47% +10,56% +16,29% -80,13%
ETH -0,10% +2,31% +9,27% -11,27% -66,03%

XMax verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

XMax koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,00 $0,00 $0,00 $3,9 mln $301.000 5,7 mld 115%
2019 $0,00 $0,01 $0,00 $14,3 mln $1,1 mln 10,3 mld 206%
2020 $0,00 $0,00 $0,00 $9,8 mln $957.100 17,0 mld 191%
XMax prijs $0,00001 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 2681 All time high $0,006
Circulerend aanbod 27.000.000.000 All time low $0,000006
Totaal aanbod 30.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 99,84%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $274.213
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

XMax koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met XMax 2023? Wat is de XMax verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

XMax koers

De koers XMax heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat XMax (XMX) inmiddels op positie 2681 in de gehele lijst van cryptocurrencies. XMax beschikt over een marktwaarde van ruim $274.213. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 2681 is het nog relatief klein. De marketcap van XMax in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 27.000.000.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele XMX koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers XMax kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de XMax prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste XMax nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom XMax zodat je een beter idee hebt van de verwachting (XMX) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf XMax wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de XMax prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele XMax koers zien. Volg het XMax nieuws vandaag: het crypto nieuws XMax is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

XMax

Veel gestelde vragen XMax

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke XMax wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw XMax’s op te slaan, welke XMax wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een XMax hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een XMax software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere XMax wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van XMax?

De hoogste prijs ooit gemeten van XMax bedraagt $0,006.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn XMax?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik XMax kopen?

XMax kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik XMax verkopen?

XMax verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik XMax kopen?

Wanneer je XMax moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de XMax koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de XMax koers laag staat en wanneer de XMax koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de XMax koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met XMax kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je XMax koopt.

Wat is de huidige XMax verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een XMax koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de XMax koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de XMax koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de XMax koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke XMax koers verwachting.