ZB verwachting

Beste sites om ZB te kopen

ZB (ZB) koers

Rank: #768

$0,33 (+6,37%)

 

ZB Kopen / ZB Verkopen?

Benieuwd naar de actuele ZB prijs en ZB koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,31 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,33. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 6,37%. ZB kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  ZB nieuws en geven wij tips voor het ZB kopen. Ook vind je hier de laatste ZB koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de ZB koers verwachting.

ZB (ZB) koers

Rank: #768

$0,33 (+6,37%)

 

ZB Kopen / ZB Verkopen?

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Bitcoinmeester-logo

Bitcoin Meester

Nederlandse exchange met + 100 coins & Ideal

Bezoek Bitcoin Meester

Koers ZB Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,03% +6,22% -8,86% +17,77% +87,24%
USD +0,03% +6,37% -8,65% +19,66% +83,30%
ETH +0,09% +6,56% -6,83% +11,85% +224,27%

ZB verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
ZB prijs $0,33 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 768 All time high $0,78
Circulerend aanbod 58.876.035 All time low $0,009
Totaal aanbod 2.100.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 57,88%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $19.425.446
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is ZB?

ZB.COM is in juni 2013 gelanceerd onder de naam CHBTC, met het idee om een handelsplatform voor digitale valuta op te zetten wat beter zou werken voor de gebruikers. Sinds de oprichting is het platform actief in de frontlinie van blockchain en heeft het een zeer unieke visie. Op ZB.COM zijn vaker tot dan toe onbekende hoogwaardige crypto projecten ontdekt waar veel gebruikers van hebben kunnen profiteren. Het platform wordt daarom in crypto valuta kringen ook wel de ‘koning van de altcoins’ genoemd. Door deze sterke concurrentiepositie verzamelde het platform al snel een groep loyale gebruikers om zich heen. In 2016 was CHBTC volgens CNN China’s grootste digitale valuta-uitwisseling en in 2017 breidde de beurs zich uit tot een internationaal platform en veranderde het zijn naam in ZB.COM. Nog datzelfde jaar meldde de Nasdaq dat CHBTC ‘s werelds grootste digitale valuta-uitwisseling was in termen van Bitcoin-handelsvolume.

ZB.COM biedt gebruikers een veilige plek om verschillende crypto valuta die op de markt zijn te onderzoeken en uit te wisselen. Het platform is ontwikkeld om wereldwijd te worden gebruikt met een gemakkelijk te navigeren en te bedienen interface.

ZB Token (ZB) is een uitwisseltoken en de eigen valuta van de ZB.COM crypto exchange. De ZB kan worden gebruikt voor kortingen op transactiekosten, te stemmen op beslissingen, vroege toegang te krijgen tot speciale ZB-launchpad-evenementen, crypto-beloningen te ontvangen en te handelen met andere crypto valuta op de ZB exchange.

De voor- en nadelen van ZB

Klantenservice van ZB.COM is 24 uur per dag beschikbaar via e-mail en livechat. De ondersteunende medewerkers reageren zeer snel met informatieve antwoorden. Ook kunnen klanten op de website een lijst met veelgestelde vragen vinden over verschillende onderwerpen.

  1. COM steekt meer energie in risicobeheersing en beveiliging dan in het promoten van zichzelf. Het heeft een zeer strikt beoordeling mechanisme dus elke valuta die op ZB.COM worden vermeld is zeker geen kansloos project. Bovendien is de beveiliging van ZB.com ook notoir sterk. De exchange heeft in de afgelopen zeven jaar geen grote veiligheidsproblemen gekend.
  2. COM is echter niet zonder tekortkomingen. Vanwege het strikte risicobeheersingssysteem is de opnametijd voor gebruikers langer, zodat veel gebruikers klagen dat de opname-efficiëntie van ZB. COM relatief laag is. Een ander nadeel is dat ZB.COM een Chinese exchange is, en China strenge regels heeft aangaande crypto handel. Het hoofdkantoor bevindt zich nu in Hong Kong, maar het zal niet geheel aan de regelgeving kunnen ontvluchten. Bovendien is ZB.COM niet gereguleerd, net als andere exchanges in Hong Kong.

ZB.COM ondersteunt ook geen uitwisseling met fiat valuta, en het ZB token heeft ook flink wat concurrentie van andere handelsplatform-eigen crypto valuta waarvan de Binance Coin van handelsplatform Binance op het moment de grootste is. Als allergrootste nadeel voor ons westerse gebruikers is dat de exchange zich voornamelijk richt op Chinese en Aziatische investeerders en handelaren. De website is naast het Mandarijn ook beschikbaar in het Engels, maar een veelgehoorde klacht is dat bij problemen het platform niet genoeg Engelstalige ondersteuning biedt.

ZB koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met ZB 2023? Wat is de ZB verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

ZB koers

De koers ZB heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat ZB (ZB) inmiddels op positie 768 in de gehele lijst van cryptocurrencies. ZB beschikt over een marktwaarde van ruim $19.425.446. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 768 is het nog relatief klein. De marketcap van ZB in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 58.876.035 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele ZB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers ZB kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de ZB prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste ZB nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom ZB zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ZB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf ZB wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de ZB prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele ZB koers zien. Volg het ZB nieuws vandaag: het crypto nieuws ZB is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

ZB

Veel gestelde vragen ZB

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke ZB wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw ZB’s op te slaan, welke ZB wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een ZB hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een ZB software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere ZB wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van ZB?

De hoogste prijs ooit gemeten van ZB bedraagt $0,78.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn ZB?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik ZB kopen?

ZB kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik ZB verkopen?

ZB verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik ZB kopen?

Wanneer je ZB moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de ZB koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de ZB koers laag staat en wanneer de ZB koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de ZB koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met ZB kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je ZB koopt.

Wat is de huidige ZB verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een ZB koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de ZB koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de ZB koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de ZB koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke ZB koers verwachting.