Beste sites om ZB te kopen

ZB Kopen

Benieuwd naar de actuele ZB prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

ZB

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

ZB Kopen

Binance

Keuze om100+ cryptocurrencies te traden, niet kopen.

Naar Binance

Bitcoinmeester

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 

Naar Bitcoinmeester

Plus500 BTC

Traden in CFD's met leverage.

 

Naar plus500.com

Kraken

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

Etoro

Het platform om te traden met hefboomeffecten.

Naar Etoro

ZB kopen

Wil je ZB kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om ZB te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over ZB en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo ZB kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor ZB vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij ZB .

Volg het ZB nieuws vandaag, het crypto nieuws ZB is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

📢AMA: Whitecoin's DeFi Approach To cross- chain Ecology
💁Guest: Global BD Director, Crypto Beast
💁‍♀️Host: ZB Group Business Director, Jessica
⏰Time: 14:00(UTC+8)
✅Location: Scan the QR Code to join the @WhiteCoiner hot chat group

ZB Adds New Smart Contract Address for ZB Application Scenarios Expansion https://link.medium.com/GHJGzEEc79

Fight hacking together, improve the security of digital assets together, and together correct the name of digital currency and blockchain technology!

Load More...

ZB koers verwachting 2020

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met ZB 2020? Wat is de ZB verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws ia twitter en kun je de koerstabel live volgen.

ZB kopen met iDeal & ZB koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over ZB

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe ZB Kopen?
ZB kopen met iDeal
ZB verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?