Toon popup

Beste sites om ZB te kopen

ZB Verwachting

Benieuwd naar de actuele ZB prijs? Op deze pagina delen wij het laatste ZB nieuws en geven wij tips voor het ZB kopen. Ook vind je hier de laatste ZB koers verwachting van onze experts.

ZB

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

ZB Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

 

Naar Binance

Bitcoinmeester

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Bitcoinmeester

Litebit

Grootste aanbod cryptocurrencies & NL helpdesk.

Naar litebit

Coinmotion logo

Coinmotion

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Coinmotion

Coinmerce

Coinmerce

Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

ZB

De ZB.COM exchange staat bekend als een toonaangevende uitwisseling die al jarenlang in de top van de crypto exchanges staat. En dat is knap, want het platform doet nauwelijks aan enige vorm van publiciteit. De waardering voor het platform uit zich in de grote aantallen trouwe gebruikers van het platform. Wat is de magie die gebruikers al zeven jaar aan dit platform bindt? En wat is de waarde van hun native token, de ZB?

Wat is ZB?

ZB.COM is in juni 2013 gelanceerd onder de naam CHBTC, met het idee om een handelsplatform voor digitale valuta op te zetten wat beter zou werken voor de gebruikers. Sinds de oprichting is het platform actief in de frontlinie van blockchain en heeft het een zeer unieke visie. Op ZB.COM zijn vaker tot dan toe onbekende hoogwaardige crypto projecten ontdekt waar veel gebruikers van hebben kunnen profiteren. Het platform wordt daarom in crypto valuta kringen ook wel de ‘koning van de altcoins’ genoemd. Door deze sterke concurrentiepositie verzamelde het platform al snel een groep loyale gebruikers om zich heen. In 2016 was CHBTC volgens CNN China’s grootste digitale valuta-uitwisseling en in 2017 breidde de beurs zich uit tot een internationaal platform en veranderde het zijn naam in ZB.COM. Nog datzelfde jaar meldde de Nasdaq dat CHBTC ‘s werelds grootste digitale valuta-uitwisseling was in termen van Bitcoin-handelsvolume.

ZB.COM biedt gebruikers een veilige plek om verschillende crypto valuta die op de markt zijn te onderzoeken en uit te wisselen. Het platform is ontwikkeld om wereldwijd te worden gebruikt met een gemakkelijk te navigeren en te bedienen interface.

ZB Token (ZB) is een uitwisseltoken en de eigen valuta van de ZB.COM crypto exchange. De ZB kan worden gebruikt voor kortingen op transactiekosten, te stemmen op beslissingen, vroege toegang te krijgen tot speciale ZB-launchpad-evenementen, crypto-beloningen te ontvangen en te handelen met andere crypto valuta op de ZB exchange.

Hoe werkt ZB.COM

Ondanks het succes is ZB.COM niet vergeten dat het ooit een beter te gebruiken crypto handelsplatform voor gebruikers wilde creëren. Het bedrijf verdiepte zich in de technologie en dacht na over hoe dat konden gebruiken om hun gebruikers betere diensten te bieden.

Het resultaat is een zeer indrukwekkend web-gebaseerd crypto handelsplatform met een aantal verschillende interfaces voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. De advanced interface van het uitwisselingsplatform is een van de beste handelsinterfaces in de branche. De grafieken zien er geweldig uit en traders hebben toegang tot talloze tools en technische indicatoren voor het analyseren van grafieken. De hele interface is erg intuïtief en vanwege de gestroomlijnde lay-out kan zelfs een beginner ermee uit de voeten.

Op deze exchange kunnen handelaren crypto valuta uitwisselen tegen bijvoorbeeld. QCash (QC), Tether (USDT) en Bitcoin (BTC). Het totale aantal crypto valuta op ZB.COM schommelt rond de 40. Dit aantal verandert van tijd tot tijd als er valuta worden toegevoegd of verwijderd. Het aanbod varieert van bekende munten tot relatief onbekende munten met een lage liquiditeit. Soms biedt ZB.com crypto valuta die ernstig ondergewaardeerd zijn en daarmee een geweldige aankoop vormen voor handelaren.

ZB.COM is zeer transparant over hun vergoedingen. De handelsvergunning voor alle munten op alle markten is 0,2% per transactie. Dit concurrerende tarief kan ook worden gehalveerd als je de vergoeding betaalt met hun eigen token, de ZB-munt. ZB.COM brengt geen kosten in rekening voor stortingen, maar handelaren moeten opnamekosten betalen die variëren van crypto tot crypto. Deze vergoedingen zijn zeer redelijk en worden zelfs als laag beschouwd in vergelijking met veel van de concurrentie.

ZB.com staat bekend als een veilige crypto exchange met de nieuwste en beste beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van zijn gebruikers en hun geld te garanderen. Handelaren kunnen bijvoorbeeld e-mail- en sms-authenticatie een Google Two-Factor-Authentication implementeren om in te loggen op hun account en om overboekingen en opnames uit te voeren en zich te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang en hackpogingen.

De voor- en nadelen van ZB

Klantenservice van ZB.COM is 24 uur per dag beschikbaar via e-mail en livechat. De ondersteunende medewerkers reageren zeer snel met informatieve antwoorden. Ook kunnen klanten op de website een lijst met veelgestelde vragen vinden over verschillende onderwerpen.

  1. COM steekt meer energie in risicobeheersing en beveiliging dan in het promoten van zichzelf. Het heeft een zeer strikt beoordeling mechanisme dus elke valuta die op ZB.COM worden vermeld is zeker geen kansloos project. Bovendien is de beveiliging van ZB.com ook notoir sterk. De exchange heeft in de afgelopen zeven jaar geen grote veiligheidsproblemen gekend.
  2. COM is echter niet zonder tekortkomingen. Vanwege het strikte risicobeheersingssysteem is de opnametijd voor gebruikers langer, zodat veel gebruikers klagen dat de opname-efficiëntie van ZB. COM relatief laag is. Een ander nadeel is dat ZB.COM een Chinese exchange is, en China strenge regels heeft aangaande crypto handel. Het hoofdkantoor bevindt zich nu in Hong Kong, maar het zal niet geheel aan de regelgeving kunnen ontvluchten. Bovendien is ZB.COM niet gereguleerd, net als andere exchanges in Hong Kong.

ZB.COM ondersteunt ook geen uitwisseling met fiat valuta, en het ZB token heeft ook flink wat concurrentie van andere handelsplatform-eigen crypto valuta waarvan de Binance Coin van handelsplatform Binance op het moment de grootste is. Als allergrootste nadeel voor ons westerse gebruikers is dat de exchange zich voornamelijk richt op Chinese en Aziatische investeerders en handelaren. De website is naast het Mandarijn ook beschikbaar in het Engels, maar een veelgehoorde klacht is dat bij problemen het platform niet genoeg Engelstalige ondersteuning biedt.

ZB ontwikkelingen en koers verwachting

ZB.COM is een competente crypto exchange die handelaren een breed scala aan digitale activa biedt om uit te wisselen. Het is jammer dat de uitwisseling geen fiat-valuta’s ondersteunt voor het kopen en verkopen van crypto valuta. De prestaties en betrouwbaarheid van de uitwisseling wegen echter zwaarder dan de fiat-valuta factor.

De verwachting is dat in het jaar 2021 er een enorme groei te zien zal zijn in alle crypto valuta, en daar zal het ZB-token ook van profiteren.

ZB kopen

Wil je ZB kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om ZB te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over ZB en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo ZB kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor ZB vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij ZB .

ZB koers

De 463,288,810 koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is ZB terug te vinden in de top 150 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt ZB over een marktwaarde van ruim 100 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 463,288,810 ZB coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers ZB in de gaten te houden.

De afgelopen periode is ZB vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de ZB prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele ZB koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een ZB prijsgrafiek waarop de historie van de koers ZB te zien is.

De marketcap van ZB in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal ZB dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste ZB nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom ZB. Zodat je een beter idee hebt van de ZB verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de ZB prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele ZB koers zien.

Volg het ZB nieuws vandaag, het crypto nieuws ZB is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

The overall decline of cryptocurrency, the market trend may be changing https://link.medium.com/yzfH8o0SCfb

#ZB Supports CRO Mainnet Swap

http://ZB.com will suspend $CRO deposits and withdrawals at 16:00, April 22, 2021(UTC+8). Please deposit CRO to http://ZB.com in advance.

CRO trading are not affected.
@cryptocom @OmarZB5

More details:🔗https://www.zb.com/en/message/817

Join the #ZB AMA with @IdavollN on April 21, 17:00(GMT+8)
1000 $IDV to Give Away!

⏰Date: 17:00 on April 21,2021(GMT+8)
📍AMA Venue: scan the QR code to join AMA

$IDV @OmarZB5 #ZBAMA

#ZB will officially start The 21st Vote for Listing at 14:00 on April 20, 2021 (GMT+8).

✅BED (Bit Ecological)
✅HEDG (HedgeTrade)
✅MLK (MiL.k)

Voting Time: from 14:00 on April 20, 2021 to 14:00 on April 22, 2021
@BedEcological @OmarZB5 $BED
🔗https://www.zb.com/en/message/815

We are proud to annouce Idavoll Network (IDV) is getting listed on @ZB_Group on April 19, 2021🚀#IDV #ZB

Thanks to all Idavoll Network supporters🙏

We are ready to greet our new brand new milestone✔️
🔽🔽🔽

Load More...

ZB koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met ZB 2021? De ZB verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting ZB in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

ZB kopen met iDeal & ZB koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over ZB

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de ZB koers verwachting in 2021?

De verwachting van ZB ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar ZB mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van ZB vind je in de grafiek hierboven, hier kan je de ZB prijs actueel volgen.

Waar kan ik ZB kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vind je de beste opties om ZB te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Wat is het laatste ZB nieuws?

Op deze pagina vind je het laatste ZB nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste ZB nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste ZB nieuws!

Waar kan ik ZB verkopen?

Verkopen van ZB kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je ZB in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.