Toon popup

Beste sites om ZB te kopen

ZB Token verwachting

ZB Token (ZB) koers

Rank: #570

$0,29 (+0,22%)

 

ZB Token Kopen / ZB Token Verkopen?

Litebit

Benieuwd naar de actuele ZB Token prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,29 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,30. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,22%. ZB Token kopen kan bij Litebit en Op deze pagina delen wij het laatste  ZB nieuws en geven wij tips voor het ZB Token kopen. Ook vind je hier de laatste ZB Token koers verwachting van onze experts.

ZB Token (ZB) koers

Rank: #570

$0,29 (+0,22%)

 

ZB Token Kopen / ZB Token Verkopen?

Litebit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers ZB Token Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,20% +0,22% +2,09% -6,96% +26,96%
USD +0,20% +0,22% +1,80% -8,19% +28,21%
ETH -0,03% +2,54% -8,95% -14,09% -83,15%

ZB Token verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je ZB Token kopen? Ga naar Litebit
ZB Token prijs $0,29 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 570 All time high $0,78
Circulerend aanbod 91.918.309 All time low $0,11
Totaal aanbod 2.100.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 63,35%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $26.346.869    

Wat is ZB?

ZB.COM is in juni 2013 gelanceerd onder de naam CHBTC, met het idee om een handelsplatform voor digitale valuta op te zetten wat beter zou werken voor de gebruikers. Sinds de oprichting is het platform actief in de frontlinie van blockchain en heeft het een zeer unieke visie. Op ZB.COM zijn vaker tot dan toe onbekende hoogwaardige crypto projecten ontdekt waar veel gebruikers van hebben kunnen profiteren. Het platform wordt daarom in crypto valuta kringen ook wel de ‘koning van de altcoins’ genoemd. Door deze sterke concurrentiepositie verzamelde het platform al snel een groep loyale gebruikers om zich heen. In 2016 was CHBTC volgens CNN China’s grootste digitale valuta-uitwisseling en in 2017 breidde de beurs zich uit tot een internationaal platform en veranderde het zijn naam in ZB.COM. Nog datzelfde jaar meldde de Nasdaq dat CHBTC ‘s werelds grootste digitale valuta-uitwisseling was in termen van Bitcoin-handelsvolume.

ZB.COM biedt gebruikers een veilige plek om verschillende crypto valuta die op de markt zijn te onderzoeken en uit te wisselen. Het platform is ontwikkeld om wereldwijd te worden gebruikt met een gemakkelijk te navigeren en te bedienen interface.

ZB Token (ZB) is een uitwisseltoken en de eigen valuta van de ZB.COM crypto exchange. De ZB kan worden gebruikt voor kortingen op transactiekosten, te stemmen op beslissingen, vroege toegang te krijgen tot speciale ZB-launchpad-evenementen, crypto-beloningen te ontvangen en te handelen met andere crypto valuta op de ZB exchange.

De voor- en nadelen van ZB

Klantenservice van ZB.COM is 24 uur per dag beschikbaar via e-mail en livechat. De ondersteunende medewerkers reageren zeer snel met informatieve antwoorden. Ook kunnen klanten op de website een lijst met veelgestelde vragen vinden over verschillende onderwerpen.

  1. COM steekt meer energie in risicobeheersing en beveiliging dan in het promoten van zichzelf. Het heeft een zeer strikt beoordeling mechanisme dus elke valuta die op ZB.COM worden vermeld is zeker geen kansloos project. Bovendien is de beveiliging van ZB.com ook notoir sterk. De exchange heeft in de afgelopen zeven jaar geen grote veiligheidsproblemen gekend.
  2. COM is echter niet zonder tekortkomingen. Vanwege het strikte risicobeheersingssysteem is de opnametijd voor gebruikers langer, zodat veel gebruikers klagen dat de opname-efficiëntie van ZB. COM relatief laag is. Een ander nadeel is dat ZB.COM een Chinese exchange is, en China strenge regels heeft aangaande crypto handel. Het hoofdkantoor bevindt zich nu in Hong Kong, maar het zal niet geheel aan de regelgeving kunnen ontvluchten. Bovendien is ZB.COM niet gereguleerd, net als andere exchanges in Hong Kong.

ZB.COM ondersteunt ook geen uitwisseling met fiat valuta, en het ZB token heeft ook flink wat concurrentie van andere handelsplatform-eigen crypto valuta waarvan de Binance Coin van handelsplatform Binance op het moment de grootste is. Als allergrootste nadeel voor ons westerse gebruikers is dat de exchange zich voornamelijk richt op Chinese en Aziatische investeerders en handelaren. De website is naast het Mandarijn ook beschikbaar in het Engels, maar een veelgehoorde klacht is dat bij problemen het platform niet genoeg Engelstalige ondersteuning biedt.

ZB Token koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met ZB Token 2021? Wat is de ZB Token verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

ZB Token koers

De koers ZB Token heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat ZB Token (ZB) inmiddels op positie 570 in de gehele lijst van cryptocurrencies. ZB Token beschikt over een marktwaarde van ruim $26.346.869. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 570 is het nog relatief klein. De marketcap van ZB Token in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven 91.918.309 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Litebit,, en . Op Litebit is het ook gelijk mogelijk om de actuele ZB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers ZB Token kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de ZB Token prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste ZB Token nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom ZB Token . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ZB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf ZB Token wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de ZB Token prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele ZB Token koers zien. Volg het ZB Token nieuws vandaag, het crypto nieuws ZB Token is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

ZB Token

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van zb-token?

De hoogste prijs ooit gemeten van ZB Token bedraagt $0,78.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn zb-token?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik zb-token kopen?

ZB Token kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik zb-token verkopen?

ZB Token verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,, , , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.