Beste sites om Zcoin te kopen

Zcoin Kopen

Benieuwd naar de actuele Zcoin prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Zcoin

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Zcoin Kopen

Binance

Keuze om100+ cryptocurrencies te traden, niet kopen.

Naar Binance

Bitvavo

Groot aanbod en eenvoudig met iDeal betalen met lage fees.

Naar Bitvavo

Bitcoinmeester

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 

Naar Bitcoinmeester

Plus500 BTC

Traden in CFD's met leverage.

 

Naar plus500.com

Kraken

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

Etoro

Het platform om te traden met hefboomeffecten.

Naar Etoro

Zcoin kopen

Wil je Zcoin kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Zcoin te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Zcoin  en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Zcoin kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Zcoin  vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Zcoin .

Volg het Zcoin nieuws vandaag, het crypto nieuws Zcoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Testing Zcoin's Lelantus on testnet. This is the manual Lelantus page. This page is actually hidden by default as we move towards privacy on by default model. #zcoin $XZC #privacycoin #lelantus

What is Zcoin? The privacy coin used in the first ever application of blockchain in a large scale political election (by Thailand's democratic party to elect its new leader in 2018). @paullinator & I dive into the tech & history of Zcoin on Friday 3pmEDT
https://youtu.be/hl_bG5xM8VQ

. @binance has enabled Isolated Margin trading for XZC/BTC and XZC/USDT pairs!

They are also hosting a zero-interest promotion for borrowing XZC from 2020/09/17 6:00 AM (UTC) to 2020/09/24 05:59 AM (UTC).

https://www.binance.com/en/support/articles/4be458fc941f4ff1b122efc866835763

Happy Trading!

Load More...

Zcoin koers verwachting 2020

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Zcoin 2020? Wat is de Zcoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Zcoin kopen met iDeal & Zcoin koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Zcoin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Zcoin Kopen?
Zcoin kopen met iDeal
Zcoin verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?