Toon popup

Beste sites om Zilliqa te kopen

Zilliqa Verwachting

Benieuwd naar de actuele Zilliqa prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Zilliqa  nieuws en geven wij tips voor het Zilliqa kopen. Ook vind je hier de laatste Zilliqa koers verwachting van onze experts.

Zilliqa

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

 Zilliqa Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

In slechts 1 maand, van mei tot juni 2020, is de prijs van Zilliqa met 430% gestegen. Dit heeft de aandacht getrokken van veel investeerders. De vraag is daarom: Wat is Zilliqa en is het een goede investering? In dit artikel bekijken we wat Zilliqa is, en of die spectaculaire groei de we zagen in 2020 nog steeds mogelijk is. 

Zilliqa kopen

Wil je Zilliqa kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Zilliqa  te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Zilliqa en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Zilliqa kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Zilliqa vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Zilliqa.

Wat is Zilliqa?

Zilliqa is ontstaan ​​uit een project aan de National University of Singapore (NUS). In 2016 schreef Prateek Saxena samen met Loi Luu een onderzoeksartikel over het concept van sharding in de blockchain. Saxena startte vervolgens Anquan Capital, terwijl Loi Luu Kyber Network startte. Kort daarna trad Xinshu Dong toe tot Anquan Capital als hoofd engineering en ze besloten om samen het Zilliqa-project te lanceren in juni 2017.

Het ontwikkelteam werkte meer dan een jaar aan de lancering van een volwaardig platform voor slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties. Het Zilliqa-platform wordt beschouwd als een directe concurrent van Ethereum dat in staat is zijn plaats in te nemen. En dat is bijzonder want alhoewel veel mensen het weten, zegt niemand hardop dat Zilliqa is gemaakt op de Ethereum-blockchain.  

Tegenwoordig zijn er al veel blockchain-platforms voor slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties. Er zijn er nog meer in het ontwikkelingsproces. Het lijkt erop dat het nagenoeg onmogelijk is dat Zilliqa nog iets nieuws zou kunnen bieden. Maar Zilliqa onderscheidt zich door een innovatieve ontwikkeling op het gebied van schaalbaarheid en beveiliging, waardoor de bloktechnologie massaal wordt toegepast, zelfs in de gebieden die een hoge netwerkbandbreedte vereisen. 

Wat is er speciaal aan Zilliqa?

Ondanks dat er meerdere spelers zijn die met slimme contracten werken biedt dit innovatieve product iets heel anders dan zijn concurrenten. Het platform gebruikt het node-sharding-mechanisme om de rekenprocessen in het netwerk parallel te verwerken. Het team heeft een nieuwe rekenstructuur voor fragmentatie gepresenteerd, wat beter bekend staat als sharding. 

Sharding houdt in dat het netwerk van knooppunten is verdeeld in kleine subgroepen, die elk zijn gevormd om te verwerken en consensus te bereiken, wat parallellisatie van processen mogelijk maakt en de netwerkcapaciteit versnelt. Tijdens het testen van hun eigen blockchain werd er een snelheid van wel 2500 transacties per seconde gehaald, en aldus Zilliqa is dit niet eens de limiet. 

Zilliqa Cryptocurrency (ZIL) is ontwikkeld om het Zilliqa netwerk te ondersteunen. Het wordt verhandeld op veel bekende beurzen en is een interessant investeringsobject. De ZIL-cryptocurrency kan ook worden gedolven. De energiekosten zouden ongeveer 10 keer lager moeten zijn dan in het geval van ETH-mijnbouw. 

De voor- en nadelen van Zilliqa 

Zilliqa biedt een innovatieve oplossing voor het urgente probleem van het opschalen van blockchain en het zorgen voor een hoge netwerkbandbreedte. De algoritmen die door Zilliqa worden gebruikt, zullen het mogelijk maken om de netwerkbandbreedte honderden keren te vergroten, wat een voordeel is voor mijnwerkers omdat zij hun inkomen kunnen verhogen. Een ander voordeel zijn de lage kosten. Een hoge netwerkbandbreedte zal de concurrentie vergroten, wat de transactiekosten zal verlagen.  

Maar op weg naar succes kan Zilliqa met ernstige obstakels worden geconfronteerd. Er is namelijk veel concurrentie tussen platforms voor slimme contracten en dApps. De volledige implementatie van sharding-technologie in Ethereum en Elrond vormen een bedreiging voor de concurrentiepositie van Zilliqa. 

Als Ethereum met succes sharding lanceert, zouden ze transacties veel sneller verwerken omdat er meer knooppunten op het Ethereum-netwerk zijn in vergelijking met Zilliqa. Op dit moment is Ethereum nog steeds de koning van het slimme contract platform en alle grote ondernemingen zoals Microsoft kijken naar Ethereum. Hoewel Zilliqa en Ethereum naast elkaar kunnen bestaan, zal het een zware strijd worden om mensen te overtuigen om naar Zilliqa te komen als ETH 2.0 met succes wordt uitgerold. 

Ten tweede heeft Zilliqa een nieuwe programmeertaal gemaakt genaamd Scilla. Het is een veiligere manier om slimme contract codes te schrijven en het kan helpen bij het identificeren van beveiligingsrisico’s. Eigenlijk werkt dit als een tweesnijdend zwaard. Aan de ene kant is het goed dat je een taal hebt die veiliger is. Dat zou echter ook betekenen dat ontwikkelaars een geheel nieuwe taal moeten leren om dApps voor Zilliqa te bouwen. Dit kan de acceptatie van het Zilliqa-platform danig belemmeren. 

Zilliqa ontwikkelingen en koersverwachting 

Is Zilliqa een goede investering? Ze hebben het probleem van opschalen met sharding goed opgelost en hebben een team van gepromoveerde computerwetenschappers die de technologie van blockchain zodanig begrijpen dat ze er zelfs een verbeterde smart contract-programmeertaal van maken.  

De prijs van Zilliqa is momenteel spotgoedkoop. Coinbase heeft Zilliqa in 2018 onder hun volglijst geplaatst. Deze volglijst is een lijst met digitale activa die Coinbase in de toekomst wil bekijken. Het volgt een strikt digitaal activa kader dat factoren omvat zoals beveiliging, compliance en financiële inclusie. 

Gezien het feit dat Zilliqa een enorm momentum wint is het mogelijk dat Coinbase Zilliqa vermeldt. En al die munten die erin slagen Coinbase binnen te komen, zien een enorme groei. 

Je kunt Zilliqa zien als een snelgroeiende startup met een kleine kapitalisatie in de traditionele wereld van beleggen. Er is een enorm potentieel, maar ook enorme risico’s. Investeer dus verstandig want in de wereld van cryptovaluta kan er van alles gebeuren. Zoveel als het in een maand met 400% kan stijgen, kan het in een week ook dalen. Investeer dus alleen wat je je kunt veroorloven om te verliezen en investeer veilig. 

Zilliqa koers

De koers Zilliqa heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Zilliqa inmiddels in de top 50 van grootste crypto coins ter wereld staat. Zilliqa beschikt over een marktwaarde van ruim 700 miljoen dollar. Iets dat door de positieve ontwikkeling van de Zilliqa koers komende tijd hoogstwaarschijnlijk sterk gaat stijgen.

Er zijn op het moment van schrijven 10.880.663.306 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange met een handelsvolume van 17% van het geheel. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de actuele Zilliqa koers in de gaten te houden.

Mede vanwege het positieve nieuws over Zilliqa in de afgelopen periode heeft de Zilliqa koers een sterke stijging doorgemaakt. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Zilliqa, raden wij aan om Coinmarketcap dagelijks in de gaten te houden. Hier kun je onder andere een Zilliqa prijsgrafiek van de Zilliqa koers historie bekijken.

De marketcap van Zilliqa in vergelijking met Bitcoin  is rond de 0,10%, het maximale aantal Zilliqa coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 21 miljard tokens.

Laatste Zilliqa nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Zilliqa. Zodat je een beter idee hebt van de ZIL verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Zilliqa prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Zilliqa koers zien.

Volg het Zilliqa nieuws vandaag, het crypto nieuws Zilliqa is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

🐠 Use the power of your ability to connect, and join our 🌎 global 🌎 🌏 community of likeminded ladies today!

🐟 JOIN us on Telegram:
https://t.me/coraltribe

🦐 FOLLOW us on Twitter:
@MyCoralApp

#CoralApp 🤝 #Zilliqa #coraltribe #zilliqawomen #femtech #ZILHive #BuiltonZIL

ZilStream just hit 200,000 unique visitors 🥳

Couldn't have gotten this far without the embracement of the #ZilliqaCommunity. I've got some really great things in the pipeline you'll hear more about soon.

Thank you!

#Zilliqa $ZIL

AMA on r/zilliqa starts in 20 mins. https://www.reddit.com/r/zilliqa/comments/mtwv2q/amrit_kumar_will_be_doing_an_ama_here_tomorrow_3/

Super excited with what @Qvote_ is doing. They have been working in stealth mode in the last months under the @Zillacracy / @zilhive grants collab.

It's going to be super interesting to see how their decentralised open-source voting mechanism will be used by all $ZIL projects!

Load More...

Zilliqa koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Zilliqa 2021? De Zilliqa verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Zilliqa in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

 Zilliqa kopen met iDeal

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Zilliqa

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Zilliqa Kopen?
Zilliqa kopen met iDeal
Zilliqa verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?