Zilliqa verwachting

Beste sites om ZIL te kopen

Zilliqa (ZIL) koers

Rank: #135

$0,02 (-0,14%)

 

Zilliqa Kopen / Zilliqa Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Zilliqa prijs en Zilliqa koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,02 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,02. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,14%. Zilliqa kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  ZIL nieuws en geven wij tips voor het Zilliqa kopen. Ook vind je hier de laatste Zilliqa koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Zilliqa koers verwachting.

Zilliqa (ZIL) koers

Rank: #135

$0,02 (-0,14%)

 

Zilliqa Kopen / Zilliqa Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Zilliqa Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,46% -0,14% +4,17% +11,67% -7,80%
USD +0,46% -0,14% +3,57% +13,47% -4,74%
ETH +0,15% -2,91% -1,02% -5,20% -43,89%

Zilliqa verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Zilliqa kopen? Ga naar Bitvavo

Zilliqa koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,06 $0,23 $0,01 $415,5 mln $25,4 mln 7,3 mld 147%
2019 $0,01 $0,03 $0,00 $106,6 mln $13,2 mln 8,1 mld 100%
2020 $0,02 $0,10 $0,00 $156,1 mln $48,0 mln 8,9 mld 153%
2021 $0,12 $0,25 $0,05 $1,4 mld $195,2 mln 11,4 mld 137%
Zilliqa prijs $0,02 Marktkapitaal dominantie 0,02%
Markt cap rang 135 All time high $0,26
Circulerend aanbod 17.374.452.247 All time low $0,002
Totaal aanbod 18.423.633.764 Prijs tegenover all time high daling van 91,38%
Maximaal aanbod 21.000.000.000
Marktkapitaal $381.600.666
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Zilliqa?

Zilliqa is ontstaan uit een project aan de National University of Singapore (NUS). In 2016 schreef Prateek Saxena samen met Loi Luu een onderzoeksartikel over het concept van sharding in de blockchain. Saxena startte vervolgens Anquan Capital, terwijl Loi Luu Kyber Network startte. Kort daarna trad Xinshu Dong toe tot Anquan Capital als hoofd engineering en ze besloten om samen het Zilliqa-project te lanceren in juni 2017.

Het ontwikkelteam werkte meer dan een jaar aan de lancering van een volwaardig platform voor slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties. Het Zilliqa-platform wordt beschouwd als een directe concurrent van Ethereum dat in staat is zijn plaats in te nemen. En dat is bijzonder want alhoewel veel mensen het weten, zegt niemand hardop dat Zilliqa is gemaakt op de Ethereum-blockchain. 

Tegenwoordig zijn er al veel blockchain-platforms voor slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties. Er zijn er nog meer in het ontwikkelingsproces. Het lijkt erop dat het nagenoeg onmogelijk is dat Zilliqa nog iets nieuws zou kunnen bieden. Maar Zilliqa onderscheidt zich door een innovatieve ontwikkeling op het gebied van schaalbaarheid en beveiliging, waardoor de bloktechnologie massaal wordt toegepast, zelfs in de gebieden die een hoge netwerkbandbreedte vereisen.

De voor- en nadelen van Zilliqa

Zilliqa biedt een innovatieve oplossing voor het urgente probleem van het opschalen van blockchain en het zorgen voor een hoge netwerkbandbreedte. De algoritmen die door Zilliqa worden gebruikt, zullen het mogelijk maken om de netwerkbandbreedte honderden keren te vergroten, wat een voordeel is voor mijnwerkers omdat zij hun inkomen kunnen verhogen. Een ander voordeel zijn de lage kosten. Een hoge netwerkbandbreedte zal de concurrentie vergroten, wat de transactiekosten zal verlagen. 

Maar op weg naar succes kan Zilliqa met ernstige obstakels worden geconfronteerd. Er is namelijk veel concurrentie tussen platforms voor slimme contracten en dApps. De volledige implementatie van sharding-technologie in Ethereum en Elrond vormen een bedreiging voor de concurrentiepositie van Zilliqa.

Als Ethereum met succes sharding lanceert, zouden ze transacties veel sneller verwerken omdat er meer knooppunten op het Ethereum-netwerk zijn in vergelijking met Zilliqa. Op dit moment is Ethereum nog steeds de koning van het slimme contract platform en alle grote ondernemingen zoals Microsoft kijken naar Ethereum. Hoewel Zilliqa en Ethereum naast elkaar kunnen bestaan, zal het een zware strijd worden om mensen te overtuigen om naar Zilliqa te komen als ETH 2.0 met succes wordt uitgerold.

Ten tweede heeft Zilliqa een nieuwe programmeertaal gemaakt genaamd Scilla. Het is een veiligere manier om slimme contract codes te schrijven en het kan helpen bij het identificeren van beveiligingsrisico’s. Eigenlijk werkt dit als een tweesnijdend zwaard. Aan de ene kant is het goed dat je een taal hebt die veiliger is. Dat zou echter ook betekenen dat ontwikkelaars een geheel nieuwe taal moeten leren om dApps voor Zilliqa te bouwen. Dit kan de acceptatie van het Zilliqa-platform danig belemmeren.

Zilliqa koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Zilliqa 2024? Wat is de Zilliqa verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Zilliqa koers

De koers Zilliqa heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Zilliqa (ZIL) inmiddels op positie 135 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Zilliqa beschikt over een marktwaarde van ruim $381.600.666. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 135 is het nog relatief klein. De marketcap van Zilliqa in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,02%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 21.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 17.374.452.247 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com,Coinmerce en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele ZIL koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Zilliqa kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Zilliqa prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Zilliqa nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Zilliqa zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ZIL) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Zilliqa wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Zilliqa prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Zilliqa koers zien. Volg het Zilliqa nieuws vandaag: het crypto nieuws Zilliqa is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Zilliqa

Veel gestelde vragen Zilliqa

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Zilliqa wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Zilliqa’s op te slaan, welke Zilliqa wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Zilliqa hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Zilliqa software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Zilliqa wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Zilliqa?

De hoogste prijs ooit gemeten van Zilliqa bedraagt $0,26.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Zilliqa?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Zilliqa kopen?

Zilliqa kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, Coinmerce, , en enkele anderen.

Waar kan ik Zilliqa verkopen?

Zilliqa verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,Coinmerce, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Zilliqa kopen?

Wanneer je Zilliqa moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Zilliqa koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Zilliqa koers laag staat en wanneer de Zilliqa koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Zilliqa koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Zilliqa kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Zilliqa koopt.

Wat is de huidige Zilliqa verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Zilliqa koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Zilliqa koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Zilliqa koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Zilliqa koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Zilliqa koers verwachting.