ERVARINGEN & UITLEG VOOR

3Commas

3Commas biedt een handelssoftware welke het traden gemakkelijk maakt voor jou, met kans op hogere rendementen. De trading bot zorgt dat je meer kan verdienen.

3Commas

Ontdek meer over de crypto trading bot van 3Commas

 

Bekijk 3Commas

Tegenwoordig zijn veel mensen op zoek naar een passief inkomen, op die manier krijg je namelijk meer vrijheid en kan je de dingen doen die altijd al had willen doen. Om binnen korte tijd een hoog passief inkomen te genereren, kan je het beste beginnen met beleggen in de cryptomarkt. Er zijn namelijk een hoop cryptovaluta waar je uit kan kiezen en zoals je misschien al weet is het een zeer volatiele markt. 3Commas is een handelsmarkt die zeer bekend is onder de crypto beleggers, we gaan je uitleggen wat hun zo populair maakt en of ze wel betrouwbaar zijn. 

Wat is 3commas precies?

3Commas maakt gebruik van een handelsrobot die volledig geautomatiseerd is, de bot maakt voor jou de beslissing om te kopen of te verkopen. Wel houdt de bot rekening met de instellingen die je van te voren doorgeeft. De bot maakt gebruik van een cloud en daardoor kan je op elk apparaat handelen. Je kunt zelfs op je mobiel de bot aan het werk zetten, er is namelijk een mobiele app voor de Android en voor de iOS. Je kan er ook voor kiezen om handmatig te gaan handelen, dit is meer een optie voor de ervaren beleggers. 3Commas is dus voor elke belegger handig om te gebruiken.

Hoe werkt de 3Commas bot?

Om te beginnen met de bot moet je eerst de bot instellen, je geeft aan wanneer de bot moet stoppen en op welke valuta er geïnvesteerd kan worden. Als je dit op de juiste manier doet, dan kan je veel geld verdienen. Het mooiste gedeelte is dat dit dan je passief inkomen gaat zijn en je dus niet te veel tijd hoeft te investeren in de bot. Het is zelfs mogelijk om een bot aan het werk te zetten en pas na jaren terug te komen om je winst te aanschouwen. Je dient dan wel een goede handelsstrategie toe te passen, een bot moet bijvoorbeeld rekening houden met prijsstijgingen. 

Wat zijn de voordelen van 3Commas?

Er zijn veel voordelen waarom je moet kiezen voor 3Commas, laten we beginnen met de berichtgevingen. Je zal via je app meldingen krijgen over prijswijzigingen en aankopen die door de bot worden gedaan. Op die manier hoef je niet eerst de app te openen om te zien wat er gebeurt.

De pakketten waar je uit kunt kiezen, zijn ook veel voordeliger dan andere bots. Mocht je met vragen zitten, dan staat de klantenservice van 3Commas je graag te woord. Ze staan altijd voor je klaar om je van dienst te zijn. Waarschijnlijk zul je niet met veel vragen zitten, want het platform is zeer gebruiksvriendelijk en is bedoeld voor het grote publiek. 

De eerste 3 dagen mag je de bot ook uittesten zonder daar eerst een pakket voor te kopen. Op die manier kan je goed ervaren wat de bot voor je doet en hoef je alleen maar geld te spenderen aan je transacties. 

Heb je al winst gegenereerd en wil je die cashen? De opnames bij 3Commas gaan super makkelijk, binnen een paar dagen heb je jouw geld al op je rekening. Probeer wel altijd winst te herinvesteren, hoe groter de investering des te groter je winst zal zijn. 

Hoe kan je jezelf aanmelden bij 3Commas?

Stap 1: Aanmaken van een account

Dit doe je door een registratieformulier in te vullen op hun officiële website. Na de registratie, krijg je een gratis proefabonnement die 3 dagen geldig is. Zo heb je genoeg tijd om eerst aan het systeem te wennen.

Stap 2: Kies een pakket

Na de registratie kies je welke pakket het beste bij je past, dit doe je aan de hand van je voorkeuren. Na 3 dagen kan je doorgaan door het pakket voor een periode aan te schaffen. 

Er zijn 3 pakketten waar je gebruik van kan maken:

De Starter pakket van €21 euro per maand, de Advanced van €36 euro per maand en de Pro van €74 euro per maand. De laatste twee zijn het meest aantrekkelijke, omdat je met de Starter pakket niet kunt handelen met een bot. 

Er is ook een gratis pakket dat 3Commas heeft geïntroduceerd, hier kan je gebruik van maken als je totale beleggingen niet hoger zijn dan $750 dollar.  

Stap 3: Kies je bot uit

Er zijn vier soorten bots waar je uit kunt kiezen: korte, eenvoudige, samengestelde en gecombineerde bots. De bots hebben allemaal verschillende functies waar je uit kunt kiezen, we raden je aan om je daarin te verdiepen. Hoe beter je de bots begrijpt, hoe groter je winst kan worden. 

Stap 4: Handelen met de bot

De bots kun je aan of uit zetten wanneer je maar wilt en je kan zien welke transacties er zijn verricht. Je kiest dus zelf hoeveel controle je over de bot hebt en je kan de bot goed in de gaten houden. 

Wat zijn de Crypto Robot 3Commas ervaringen?

We zien dat er veel goede ervaringen zijn met 3Commas, er zijn genoeg mensen die veel geld hebben verdiend met hun bots. 3Commas valt ook onder de bekendere handelsrobots op de markt en dat komt met name door de goede reviews. Voor de pakketten betaal je per maand, dat is natuurlijk nooit leuk, maar hierdoor kunnen ze wel hun bots verbeteren en kan jij meer winst genereren. Als we naar de reviews kijken dan concluderen we dat 3Commas een betrouwbare handelsplatform is. 

Wat raden wij jullie aan?

Wij raden je aan om in het begin gebruik te maken van het gratis pakket, zolang je totaal bedrag niet hoger is dan $750 dollar kan je hiervan gebruik maken. Dit is dan ook een goed moment om het systeem van 3Commas te ervaren. Als je eenmaal door hebt wat alles inhoudt, dan kan je altijd nog kiezen voor de andere pakketten. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een fictief account, zo kan je ook eerst wennen aan het systeem. De cryptomarkt is al best een volatiele markt, maar als je ziet dat het op sommige dagen er nog volatieler aan toe gaat, wacht dan niet te lang met de bot aan het werk te zetten.

De bot kan namelijk meer winst maken met schommelingen op de markt, hoe meer hoe beter. Gebruik 3Commas wel alleen als assistent en vertrouw er niet 100% procent op. Probeer dagelijks te bekijken wat de bot heeft gedaan en handel daar op. Als laatste tip maar zeker niet de minste, investeer nooit geld die je niet kunt missen. Veel mensen zijn zo al in de problemen gekomen namelijk, het is en blijft een risico beleggen en daar moet je rekening mee houden. 

Conclusie

3Commas is al een langere tijd op de markt en heeft veel tevreden gebruikers, het bewijs is de vele positieve reviews. Het platform is toegankelijk voor de beginnende trader, maar ook voor de ervaren trader. De beveiliging van 3Commas ziet er ook goed uit en je merkt dat de accounts goed beveiligd zijn. Je kan ook makkelijk het platform in de gaten houden als je onderweg bent, dit doe je met de app die beschikbaar is voor Android en iOS. Kortom 3Commas is zeker het proberen waard. 

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

[rwp-review id=”0″]
Demo mogelijk? Ja
Gebruiksvriendelijkheid 4/5
Klantenservice 5/5
Registratieproces Eenvoudig
Geld opnemen Binnen 1-2 dagen
Meer informatie Bekijk website

Waarom 3Commas?

Over 3Commas

 

N

Demo

De software biedt een demo gratis ter beschikking.

N

Betrouwbaar

3Commas is een bekende trading bot welke door duizenden worden gebruikt.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Rendement

Hoger rendement dan niks te doen met je cryptocurrencies.

Veel gestelde vragen

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
coinbase logo