[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.21.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

NFT’s zijn een onderdeel van de crypto economie welke steeds groter wordt. Er bestaan al bijna duizenden verschillende NFT-projecten, waar vele er elke dag bijkomen. Nu vertegenwoordigen NFT’s een groot percentage van alle activiteiten die plaatsvinden op het blockchain netwerk. Er komen ook meer nieuwe NFT’s volgende maand en elke maand die hierop volgt. Laten we hier kijken naar een paar NFT’s die binnenkort uitkomen.

Ben je helemaal nieuw in de wereld van NFTs? Lees dan eerst onze uitgebreide NFT gids.

Welke NFT’s komen er binnenkort uit?

Het vinden van de juiste NFT projecten die geld op kunnen leveren is niet makkelijk. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een NFT te minten, maar niet iedereen heeft zin in het creatief creëren van een NFT. Het is vrij makkelijk om de zeer succesvolle NFT’s te vinden die al een hoop geld kosten, maar het vinden van NFT’s 2022 waar je misschien een rendement op kunt behalen is moeilijker. Wanneer je een gebruiker bent van de grotere NFT exchanges zoals OpenSea, DMarket, Binance NFT, Dmarket, FTX, of Bybit, krijg je regelmatig updates van de nieuwste NFT projecten. Toch kan het nog steeds erg overweldigend zijn om de juiste beleggings keuze te maken.

Veel beleggers zoeken naar het volgende NFT-project om in te springen voordat ze exploderen in waarde. Hier presenteren we een paar NFT’s die binnenkort uitkomen, of net zijn uitgekomen, en waar de hoop op is gevestigd dat deze kunnen exploderen in waarde. Deze hebben een hoge verwachting wanneer je opzoek bent naar NFTs om te flippen.

De nieuwste NFT’s van 2022

nieuwere NFT's 2022

1. Slotie Junior

Verschillende crypto websites hebben uitgebreid gesproken over het recente succes van de Slotie NFT’s. Deze kunnen het best worden omschreven als tickets om deel te nemen aan ’s werelds grootste blockchain-gebaseerde Casino netwerk. Het project lanceerde terug in december 2021 en heeft meer dan 200.000 leden vergaard. Via Slotie NFTs kunnen gebruikers toegang krijgen tot een nieuwe en beveiligde wereld van DeFi gokken op de Ethereum blockchain.

Het project kondigde onlangs de start aan van een nieuwe lijn van NFT’s bekend als Slotie Junior. Van de in totaal 10.000, zullen slechts 5000 Slotie Junior NFT’s worden geslagen. Eerder lanceerde het team de Slotie Originals collectie die binnen 4 minuten was uitverkocht. Slotie Junior NFT’s zijn gebaseerd op de ERC-721 standaard en geven houders bewijs van eigendom op de Ethereum blockchain. Elke Slotie Junior NFT is uniek en bezit een verschillend voordeel afhankelijk van zijn eigenschap. Dit kan variëren van meer “EHR” tot meer Rakeback percentage.

2. JRNY Club

JRNY Club is een nieuw gelanceerd NFT op basis van lidmaatschap dat vroegtijdige toegang biedt tot partnerprojecten. Het geeft gebruikers ook de kans om toegang te krijgen tot toekomstige JRNY NFT sets en een lange lijst van andere functies. Momenteel zijn er meer dan 10000 NFTs in omloop.

Door lid te worden van de JRNY Club, krijgen leden toegang tot community chat en privé NFT update video’s zodra de NFT munt voltooid is. Het project is op zoek naar een community-gebaseerde NFT wallet, die gebruikers in staat zal stellen om deel te nemen aan regelmatige give away wedstrijden. Een van de grootste doelstellingen van dit project is om een van de beste NFT clubs in de Metaverse te creëren, naast het creëren van 3D modellen in toekomstige NFT sets.

3. Onzichtbare Vrienden

Invisible Friends beschrijft zichzelf als een GIF-geïnspireerde NFT gelanceerd door Random Character Collective op de Ethereum blockchain. Kunstenaar Markus Magnusson heeft 5000 geanimeerde, unieke NFT’s gemaakt voor het project. Het project is gepland om deze maand te beginnen, maar er is geen exacte datum verstrekt. Het zou kunnen behoren bij de NFT’s volgende maand lancering.

4. Squiggles

Squiggles is een onlangs uitgebrachte NFT collectie van 10.000 NFT’s met unieke kenmerken en karakterbases in de honderden. Het heeft zijn huidige collectie openbaar gemaakt, en er zullen er binnenkort meer worden toegevoegd. De NFT collectie bestaat uit mensen, apen, vlamhoofden, wolken, klokken, bekers, en schedels.

5. WGMI Studios

De WGMI Studios NFT is ’s werelds eerste alles-in-één toegewijde NFT media outlet die actuele gebeurtenissen, marktanalyses en actualiteiten zal behandelen. Het zal ook een gecureerde lijst van komende projecten met risicoscores bieden. Het team is van plan om tweewekelijks podcasts te hosten met het belangrijkste nieuws, gekoppeld aan diepgaande analyses van aanstaande projecten.

Onder de andere dingen die worden aangeboden zijn live nieuws en evenementen waar de Genesis NFT zal fungeren als een pas. Er zullen AMA’s worden gehouden voor exclusieve vragen en antwoorden van de community, met BentoBol, Kosher Plug en TheBrettyWay.

Conclusie

Er worden een hoop NFT’s volgende maand weer gelanceerd. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van NFT’s die binnenkort uitkomen kun je het beste de juiste twitter kanalen in de gaten houden. Ook de NFT marktplaatsen zoals OpenSea, DMarket, Binance NFT, Dmarket, FTX, of Bybit, en uiteraard Bitcoinexchange voor de nieuwste NFT’s 2022.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.