Crypto trading, staking en mining, allemaal op één exchange.

Beste alternatief – Lage fee en €1000 gratis handelskosten.

Aanbod

Verdien tot $600 bonus door opdrachten te vervullen op Bybit.

Betaalmethoden

Visa, MasterCard, Apple Pay, SEPA bankoverschrijving

Minimale storting

Geen

Wallet

Ja

Transactiekosten

Onbekend

Features

Handelen in crypto’s op professionele wijze op een van ‘s werelds beste crypto exchanges

Bybit – Onze review en ervaring

Bybit is een beurs voor cryptocurrency derivaten met een breed scala aan geavanceerde tools om te kunnen beleggen in crypto. Eentje daarvan is de optie om te kunnen handelen met derivaten.

Markets Bybit

Uitgebreid beleggen via Bybit

Voordat we ingaan op de voordelen van Bybit, kijken we eerst even naar wat derivaten precies zijn. Derivaten zijn financiële instrumenten – ook bekend als contracten – die hun waarde baseren op een onderliggend actief. Je bezit het activum niet. In plaats daarvan bezit je een contract om dat actief te kopen of verkopen tegen een specifieke prijs in de toekomst. In dit geval is dat actief cryptocurrency. Bybit is een crypto exchange voor cryptocurrency derivaten, wat betekent dat het een plek is waar deze contracten worden gekocht en verkocht.

Tot 100x hefboom op crypto

Je kunt cryptocurrencies verhandelen op Bybit met een hefboom tot 100x. Dit betekent dat je een positie van €10.000 kunt verhandelen vanaf een investering van €100. Ervaren handelaren kunnen hoge winsten maken met handelen met een hefboom, omdat het de potentiële handelsbeloningen vergroot. Maar het vergroot ook het risico aanzienlijk.

Gebruikers kunnen long of short gaan op de 15 beschikbare valuta’s (respectievelijk inzetten op een stijgende of dalende prijs). Bybit biedt een scala aan geavanceerde handelsopties.

Crypto kopen op Bybit

Bybit zegt dat het 100.000 transacties per seconde kan verwerken, wat aanzienlijk sneller is dan zijn concurrenten. Het doet er alles aan om server downtime te voorkomen, een probleem waar een aantal beurzen mee te maken hebben wanneer een verandering in de markt veel mensen tegelijk dwingt te handelen.

De charting tools zijn populair bij handelaren omdat ze veel functionaliteit en extra functies hebben. Je kunt ook gegevens downloaden in verschillende formaten. Dit is vooral voor ervaren beleggers een must.

Risicovrije testnet omgeving

Bybit heeft een testnet site waar nieuwe handelaren strategieën kunnen testen en leren hoe de site te gebruiken zonder echt geld te gebruiken. Wanneer je nieuw bent in derivaten, is dit een manier om te wennen aan deze geavanceerde — en soms complexe — tools.

Aangezien handelen met een hefboom extreem riskant kan zijn, is het verstandig om vertrouwen te winnen in de testomgeving voordat je jouw zuurverdiende geld riskeert. Als je besluit om echt te gaan handelen, begin dan klein en zorg ervoor dat je begrijpt hoe je risico’s tot een minimum kunt beperken.

Educatieve middelen

Bybit heeft een indrukwekkende selectie van bronnen, nieuws, en inzichten voor handelaren van alle niveaus. Bybit Learn” legt bijvoorbeeld uit hoe u technische tools kunt gebruiken en grafiek patronen kunt begrijpen. Het leert gebruikers over gedecentraliseerde financiering (DeFi) en heeft gedetailleerde analyses van individuele munten. Plus, Bybit organiseert twee keer per week lessen op sociale media.

Dat is een goede zaak, aangezien futures en margins geavanceerde financiële instrumenten zijn en u een goed begrip moet hebben voordat u ze gebruikt.

Hoe Bybit werkt

Bybit heeft geen KYC-vereisten, je hebt alleen een telefoonnummer of e-mailadres nodig om een rekening te openen. Je kunt cryptocurrencies storten of een app van een derde partij gebruiken om Bitcoin te kopen met fiat (traditioneel) geld.

Het biedt marge- en termijnhandel met een hefboom tot 100x. Bybit-gebruikers kunnen een hefboom van 100x krijgen op Bitcoin en een hefboom van 50x op andere valuta’s. Klanten kunnen ook een kortetermijnverzekering afsluiten tegen verliezen. Voor gevorderde handelaren zitten zowel de website als de mobiele cryptocurrency app vol met handige functies.

Je kunt gewoon de ene cryptocurrency inwisselen voor de andere. Maar als dat alles is wat je wilt doen, is Bybit waarschijnlijk niet de beste keuze — het is niet opgezet voor spothandel.

Als je nog nooit een hefboom hebt gebruikt, leen je in wezen geld om je potentiële rendement te vergroten. Het wordt ook wel kopen op marge genoemd. Regelgevers staan niet toe dat kleine beleggers op marge kopen, omdat u ook uw verliezen kunt vergroten en gemakkelijk met lege handen kunt achterblijven.

Je kunt kiezen om long te gaan (wedden dat de valuta in waarde zal stijgen) of short te gaan (wedden dat de valuta in waarde zal dalen). Hier zijn de drie belangrijkste soorten orders die je kunt maken:

  1. Limiet: Een order om te kopen of verkopen tegen een door jou bepaalde prijs.
  2. Marktorder: Een order die direct vanuit het orderboek wordt gevuld. Je betaalt een taker fee en hebt minder controle over de prijs die je betaalt.
  3. Voorwaardelijk: Deze order wordt geactiveerd wanneer jouw triggerprijs wordt bereikt. Je kunt bijvoorbeeld een “take profit order” instellen om winst te nemen zodra je 50% winst heeft gemaakt op uw investering.

Bybit fees

De drie soorten kosten waar je op moet letten zijn handelskosten, opnamekosten en storting kosten. Voor het handelen rekent Bybit een maker/nemer vergoeding. Dit is afhankelijk van of je liquiditeit toevoegt of onttrekt aan de markt. Je betaalt ook standaard opnamekosten, afhankelijk van de valuta waarin je opneemt.

Bybit app

Buybit heeft een app beschikbaar wat een volledige kopie is van de website versie. Deze is beschikbaar voor android en IOS.

Is uw cryptocurrency veilig bij Bybit?

Bybit heeft een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen om uw tegoeden te beschermen. Het slaat 100% van de fondsen van klanten offline op in een koude opslag. Het controleert ook elk opnameverzoek handmatig om ongeoorloofde opnames te voorkomen.

Bybit neemt deel aan een bug bounty-programma dat ethische hackers aanmoedigt om eventuele mazen in het systeem te melden. Het voert ook achtergrondcontroles uit op al zijn werknemers.

Op gebruikersniveau heeft Bybit twee-factor authenticatie ingeschakeld voor geldopnames en wijzigingen in de beveiligingsinstellingen van accounts.

Voor en nadelen van Bybit

Voordelen

Nadelen

Tot slot, waar moet ik op letten bij het kiezen voor Bybit?

De Bybit exchange is een online marktplaats waar je als gebruiker digitale activa kunnen ruilen voor fiat geld zoals dollars en euro’s en andere crypto zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Als je voor de Bybit exchange kiest, is het noodzakelijk om naar de belangrijkste aspecten van de exchange te kijken zoals functionaliteit en veiligheidsmaatregelen. Heeft Bybit alle functies die je verwacht te gebruiken? En biedt Bybit de gewenste veiligheidsmaatregelen die je zoekt in een exchange?

Gebruiksgemak is een andere factor om te overwegen en is vooral belangrijk voor nieuwere handelaren die moeite kunnen hebben met platforms met een minder intuïtieve gebruikersinterface.

Het is cruciaal om uit te kijken voor valse websites en mobiele apps bij het zoeken naar een crypto exchange zoals Bybit. Zelfs als het platform betrouwbaar lijkt, let dan op eventuele typografische fouten, twijfelachtige branding, en, in het geval van een website, of er een klein slotpictogram dat veiligheid aanduidt bij de URL-balk aanwezig is.

Afgezien van fraude is het belangrijk om jezelf er voortdurend aan te herinneren dat het handelen in crypto riskant kan zijn. Cryptocurrencies zijn vrij gevoelig voor snelle prijsstijgingen en -dalingen die zelfs de meest deskundige beleggers niet met vertrouwen kunnen voorzien. 

Onthoud dat het altijd goed is om zelf meer onderzoek te doen naar de Bybit exchange, zodat je verzekerd en zo veilig mogelijk je aankopen kan doen en kan handelen!

Veelgestelde vragen over Bybit

Ja, voor het kopen van crypto op Bybit is het nodig alvorens je dit kan doen een account te registreren.

Ja, Bybit neemt de veiligheid van gebruikers erg serieus.

Om deze reden moet er van te voren ook een verificatieprocedure worden doorlopen, alvorens er Bitcoin kan worden aangekocht of verkocht op het platform.

Ja, de Bybit exchange is uitermate geschikt voor beginners vanwege de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke manier van kopen, verkopen en traden.

Ja, Bybit beschikt over een handige mobiele app waarmee je mobiel crypto valuta kunt kopen, verkopen of verhandelen.

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.