Eenvoudig meer dan 200 crypto’s kopen en verkopen

Beste alternatief – Lage fee en €1000 gratis handelskosten.

Aanbod

Gemakkelijk crypto kopen met iDEAL en Bancontact vanaf €10

Betaalmethoden

iDEAL, Bancontact, GiroPay, Sofort, Bankoverschrijving

Minimale storting

$10

Wallet

Ja

Transactiekosten

1% op fiat aankopen, 1,5% op crypto trades

Features

Handelen in crypto op een door de Nederlandsche bank geregistreerde crypto exchange.

Bitcoin Meester Review

Bitcoin Meester is een Nederlandse crypto broker. Op dit handelsplatform kun je eenvoudig ruim 100 verschillende digitale valuta kopen en verkopen.

Een van de belangrijkste redenen waarom het platform zo populair is onder het Nederlandse publiek is vanwege de vele verschillende betaalmogelijkheden die er mogelijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld met IDEAL euro’s storten op je handelsaccount en hiermee cryptovaluta kopen.

In deze Bitcoin Meester review zullen we een volledige uitleg geven over hoe dit handelsplatform in zijn werk gaat en een handleiding geven voor het kopen en verkopen van crypto bij Bitcoinmeester.

 

Crypto kopen en verkopen handleiding

Alvorens je kan beginnen met het Bitcoin kopen en Bitcoin verkopen zul je moeten beschikken over een account op het platform. In deze handleiding zullen we je stap voor stap uitleggen hoe het registratie proces op Bitcoin Meester in zijn werk gaat.

Registeren en inloggen

De eerste stap voordat je kan beginnen met het kopen of verkopen van cryptovaluta op Bitcoin Meester, is het registreren van een account. Dit is een eenvoudig te voldoen proces en verschilt niet veel in vergelijking met andere crypto exchanges.

De eerste stap is om naar de website van Bitcoin Meester te gaan. Eenmaal op de website aangekomen, dien je op ‘Open een account’ te klikken en je gegevens in te vullen. Na dit te hebben gedaan klik je op de knop ‘Account Aanmaken’.

Vervolgens zal er gevraagd worden om je email adres te verifiëren en ontvang je een mail die een activatie link bevat. Om jouw account te activeren dien je op deze link te klikken.

Account beveiliging instellen

Voor het beveiligen van je account is het aan te raden een 2FA in te stellen. Dit zorgt voor een extra beveiliging boven op het standaard wachtwoord.

Een 2FA instellen doe je, door bovenin de pagina van jouw account te klikken op ‘Uw Gegevens’. Wanneer je naar beneden scrollt zul je op een gegeven moment ‘Tweetraps authenticatie’ zien staan. Dit klik je vervolgens aan om te beginnen met het instellen van de 2FA authenticatie.

Onder het kopje ‘Tweetraps Authenticatie’ kies je in het keuzemenu voor ‘Google Authenticator’. Er zal nu een QR-Code worden getoond die gescant kan worden met gebruik van de Google Authenticator app op je telefoon. Na dit te hebben gedaan is de 2FA ingesteld op jouw telefoon. Vanaf nu is het alleen nog mogelijk in te loggen met je wachtwoord en de code die wordt getoond in de app op je smartphone.

Bitcoin Meester betrouwbaar: verificatie!

Voor traders op Bitcoin Meester die meer dan €100 willen storten, is het nodig om een verificatie proces te doorlopen door een aantal persoonlijke gegevens op te sturen. Dit is voor Bitcoinmeester verplicht om te kunnen voldoen aan de KYC wetgeving. Wanneer jouw account verificatie is voltooid, dan kun je tot €10.000 storten.

Om te beginnen aan het verificatieproces, dien je in je account op ‘Uw gegevens’ te klikken. Vervolgens klik je op ‘Bekijk Verificatie’ zoals hieronder afgebeeld.

BItcoin meester verificatie

  1. Identiteit – Na het uploaden van jouw persoonlijke gegevens, controleert Bitcoin Meester jouw identiteit binnen één uur op werkdagen. Tijdens de weekenden zullen geuploade gegevens ook gecontroleerd worden, al kan dit wat langer duren dan op werkdagen.
  2. Bankrekening – Je bankrekening is zeer eenvoudig binnen slechts enkele minuten te verifiëren via IDEAL. Voor handmatige overboekingen kan dit 1 tot 3 werkdagen duren voordat de verificatie voltooid is.

 

Geld storten op jouw Bitcoin Meester account

In tegenstelling tot sommige andere crypto exchanges, is het storten van geld op je account bij Bitcoin Meester zeer eenvoudig te doen. Dit vanwege de vele betaalmogelijkheden die Bitcoin Meester biedt aan haar klanten, zoals bijvoorbeeld het welbekende IDEAL.

De eerste stap is om in je account op ‘Euro’s storten’ te klikken. zoals hieronder afgebeeld.

Bitcoin Meester geld storten

Vul hier het desbetreffende bedrag in dat jij wenst te storten en kies vervolgens één van de betaalmogelijkheden die het handelsplatform aanbiedt.

Geld storten Bitcoin Meester

Voltooi vervolgens de betaling en wacht tot het geld definitief op je account staat. Nadat de betaling is voltooid en het geld op je account staat kun je gaan beginnen met het kopen van crypto op Bitcoin Meester.

Crypto kopen met je account

Na het storten van geld op je Bitcoin Meester account kun je gaan beginnen met het verhandelen van crypto. In het overzicht dat in je account wordt getoond vind je alle cryptomunten die aangeboden worden door het platform. Hier kies je een crypto valuta naar wens en klik je op ‘Kopen’

Bitcoin crypto kopen

Vul hier de hoeveelheid euro’s in dat jij wilt uitgeven aan een crypto munt naar keuze. Zodra de aankoop is voldaan staat de door jou gekochte crypto in de wallet van je account. Je huidige balans is eenvoudig te zien door rechtsboven in de pagina op ‘Mijn account’ te klikken.

Verkopen van crypto

Het verkopen van cryptovaluta bij Bitcoin Meester is nagenoeg hetzelfde proces als het aankopen van cryptovaluta.

Allereerst stort je de cryptomunt die jij wenst te verkopen naar je account. Om dit te doen zoek je in het overzicht de coin op die je wenst te storten en klik je rechts op de knop ‘storten’. Na dit te hebben gedaan wordt er een ontvangstadres getoond. Kopieer dit adres en stuur de crypto in jouw bezit hier naar toe.

Bitcoin Meester crypto storten

Wanneer de door jou verzonden crypto valuta eenmaal in je Bitcoin Meester wallet is aangekomen, dan kun je deze gaan verkopen voor euro’s. Om dit te doen dien je de desbetreffende crypto valuta te selecteren en op ‘verkopen’ te klikken.

Bitcoin meester Bitcoin verkopen

Vul hier het aantal in dat jij gewenst te verkopen. In ons voorbeeld tonen we de verkoop van 0,01 Bitcoin.

Bitcoin Meester verkopen

Na de verkoop te hebben voltooid, staan de verkregen euro’s voor deze verkoop in je account wallet. Deze euro’s kun je vervolgens eenvoudig door Bitcoin Meester op jouw bankrekening laten storten.

Bitcoinmeester kosten

Net zoals andere crypto exchanges is het verdienmodel van Bitcoin Meester, dat je per uitgevoerde transactie een bepaald percentage hierover betaald aan Bitcoin Meester. De hoogte hiervan is per transactie verschillend. De gemiddelde bitcoinmeester kosten per trade komt uit op een percentage van om en nabij 2%. Afhankelijk van het handelsvolume waarmee jij handelt kun je kortingen krijgen op de trades die jij uitvoert.

Is Bitcoinmeester betrouwbaar?

Bitcoin Meester heeft de veiligheid van de gebruikers van het platform hoog in het vaandel staan. Bij het aanmaken van een account wordt er dan ook vrijwel direct verzocht een 2FA in te stellen. Dit wordt gedaan om een account beter te beveiligen tegen hackers en dus Bitcoinmeester betrouwbaar te maken. Wanneer iemand bijvoorbeeld achter je wachtwoord komt, op wat van manier dan ook. Dan kan diegene als nog niet je account binnendringen vanwege de verificatie code die nog moet worden ingevoerd.

 

Bitcoin Meester review

Bitcoin Meester is binnen Nederland één van de meest toegankelijke crypto exchanges die er is. Dit vanwege de vele betaalmethoden die de exchange biedt. Ook de gebruiksvriendelijkheid, de veiligheid en de service die het platform biedt is een belangrijke bron van populariteit voor deze exchange.

Het enige nadeel dat wij kunnen noemen is dat het platform relatief hoge fees rekent voor het handelen. Zeker in vergelijking met een andere Nederlandse exchanges zoals Bitvavo, waar de kosten per transactie slechts 0,25% bedraagt.

Voordelen

Nadelen

Bicoinmeester ervaring

Bekijk onderstaande video voor een review en de ervaringen met Bitcoinmeester.

Contactgegevens

Bitcoin Meester beschikt over een klantenservice die op verschillende manieren te bereiken is. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om tijdens kantooruren telefonisch contact te hebben met één van de medewerkers. Maar ook via Social media kanalen en zelfs Whatsapp contact is mogelijk.

Meer informatie is te vinden op contact pagina. Deze vind je hier:

https://www.bitcoinmeester.nl/contact

Heb jij interesse in het verhandelen van crypto valuta, maar weet je niet welke crypto exchange het beste aansluit bij jouw persoonlijke behoeften? Bekijk dan ook eens onze uitgebreide Bitvavo of Binance review!

Veelgestelde vragen over Bitcoin Meester

De gemiddelde kosten per trade zijn ongeveer 2% bij Bitcoin Meester.

Ja, Bitcoin Meester is met een gerust hart veilig en betrouwbaar te noemen en kent vele tevreden klaten.

Ja. Het is gemakkelijk om je crypto’s in te wisselen voor euro’s en vervolgens kun je geld opnemen naar je bankrekening.

Er bestaat een Bitcoinmeester app voor zowel Android als iOS apparaten, welke je kunt downloaden uit de Google Play en App store. Let er echter goed op dat je de officiële geverifieerde wallet en exchange app downloadt! 

Op Bitcoin Meester zijn er ruim 100+ verschillende crypto valuta te kopen en te verkopen.

Ja, het is mogelijk IDEAL als betaalmethode te gebruiken bij Bitcoin Meester.

Ja, bellen is mogelijk. Ook kun je direct contact opnemen met de klantenservice van Bitcoinmeester via e-mail, sociale media en zelfs whatsapp messenger. Bitcoinmeester kun je bellen via het telefoonnummer: 085 007 6000.

Nee, dat is wettelijk niet toegestaan. Je mag niet meer dan 1 Bitcoinmeester account hebben.

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.