Bored Ape Yacht Club

De Bored Apes collectie is een combinatie van 10.000 digitale NFT’s van apen zijnde als avatars. Elk van de 10.000 apen zijn uniek, met elke aap anders gekleed, met verschillende uitdrukkingen en accessoires. De Bored Apes worden verkocht op de website Bored Ape Yacht Club en zijn gemaakt door Yuga Labs.

Bored Ape Yahct Club

Bored Ape kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$3.758.202,80

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$412.616,47

Gem. Volume (24 uur)

$645.963,40

Totale volume (24 uur)

$2.583.853,50

Aantal wallets gekocht

9931

Aantal unieke tokens verkocht

8622

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de Bored Ape Yacht Club collectie

Bored Ape #5530
Bored Ape #5530
Bored Ape #2087
Bored Ape #2087
Bored Ape #955
Bored Ape #955
Bored Ape #8304
Bored Ape #8304

Avatar-creativiteit op zijn best

De Bored Ape Yacht Club is een bekende serie van NFT-profielafbeeldingen gemaakt in 2017 op het Ethereum blockchain netwerk. Een NFT, of non-fungible token, fungeert als eigendomsbewijs voor een digitaal actief, waarmee kopers kunnen verifiëren dat zij de enige echte vorm van die afbeelding bezitten. In dit scenario bezitten kopers een afbeelding van een verveeld uitziende Ape met willekeurig gegenereerde eigenschappen en accessoires. 

De Bored Apes worden meestal verkocht voor tienduizenden dollars, en sommige zijn zelfs eigendom van professionele atleten en andere beroemdheden. De Bored Apes is veruit één van de bekendste en gewilde NFT-collecties onder NFT-verzamelaars. Deze 10.000 uniek NFT’s van Apes kunnen enkel gekocht worden op de website Bored Ape Yacht Club en door één van deze Bored Apes te kopen krijgt de koper toegang tot de club. Volgens Dappradar, een gedecentraliseerde apps tracker, debuteerde de collectie op 30 april en is er sindsdien voor meer dan $600 miljoen aan Bored Apes NFT’s verkocht. 

Door wie zijn de Bored Apes gemaakt?

De ontwikkelaars van de Bored Apes en het bedrijf Yuga Labs hebben ervoor gekozen hun echte namen te verbergen achter pseudoniemen zijnde Gordon Goner, Gargamel, No Sass, en Emperor Tomato Ketchup. Een verzameling van 101 Bored Ape NFT’s werd opgepikt door veilinghuis Sotheby’s en verkocht voor een verbluffende 24,4 miljoen dollar kort nadat ze waren geslagen.

Waar kan ik een Bored Ape Yacht Club NFT kopen?

Een Bored Ape Yacht Club NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een Bored Ape NFT kopen?

Je kunt een Bored Ape NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Ape met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik een Bored Ape NFT verkopen?

Een Bored Ape NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!