Bored Ape

Bored Ape Yacht Club verwachting

De Bored Apes collectie is een combinatie van 10.000 digitale NFT’s van apen zijnde als avatars. Elk van de 10.000 apen zijn uniek, met elke aap anders gekleed, met verschillende uitdrukkingen en accessoires. De Bored Apes worden verkocht op de website Bored Ape Yacht Club en zijn gemaakt door Yuga Labs.

Unieke tokens verkocht

8622

Handelsvolume (24 uur) $2.583.853,50
Gem. Volume (24 uur) $645.963,40
Unieke wallets gekocht 9931

Duurste Bored Ape ooit

$3.758.202,80

Laagste prijs (7 dgn)

$412.616,47

Bitvavo is wat ons betreft de beste exchange.

Opensean nft marktplaats

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

logo FTX

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Coinbase-Pro-Beeldmerk

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

NFT’s uit de Bored Ape Yacht Club collectie

Bored Apes #126

Bored Ape #126

Bored Apes #9996

Bored Ape #9996

Bored Apes #8720

Bored Ape #8720

Bored Apes #3650

Bored Ape #3650

Avatar-creativiteit op zijn best

De Bored Ape Yacht Club is een bekende serie van NFT-profielafbeeldingen gemaakt in 2017 op het Ethereum blockchain netwerk. Een NFT, of non-fungible token, fungeert als eigendomsbewijs voor een digitaal actief, waarmee kopers kunnen verifiëren dat zij de enige echte vorm van die afbeelding bezitten. In dit scenario bezitten kopers een afbeelding van een verveeld uitziende Ape met willekeurig gegenereerde eigenschappen en accessoires. 

De Bored Apes worden meestal verkocht voor tienduizenden dollars, en sommige zijn zelfs eigendom van professionele atleten en andere beroemdheden. De Bored Apes is veruit één van de bekendste en gewilde NFT-collecties onder NFT-verzamelaars. Deze 10.000 uniek NFT’s van Apes kunnen enkel gekocht worden op de website Bored Ape Yacht Club en door één van deze Bored Apes te kopen krijgt de koper toegang tot de club. Volgens Dappradar, een gedecentraliseerde apps tracker, debuteerde de collectie op 30 april en is er sindsdien voor meer dan $600 miljoen aan Bored Apes NFT’s verkocht. 

Door wie zijn de Bored Apes gemaakt?

Sinds het bestaan van de Bored Apes, zijn de prijzen enorm gestegen. Enkele tijd na de lancering, werden ze verkocht voor gemiddeld $200. Binnen enkele maanden zijn de prijzen van deze NFT’s gestegen, en is de goedkoopste in 2021 al meer dan 30 ETH waard. De duurdere Apes zijn voor miljoenen verkocht, deze hadden dan ook erg zeldzame eigenschappen. Er zit dus een enorme kloof tussen de goedkoopste en duurste Ape NFT’s.

Hoe koop ik een Bored Ape Yacht Club NFT?

De ontwikkelaars van de Bored Apes en het bedrijf Yuga Labs hebben ervoor gekozen hun echte namen te verbergen achter pseudoniemen zijnde Gordon Goner, Gargamel, No Sass, en Emperor Tomato Ketchup. Een verzameling van 101 Bored Ape NFT’s werd opgepikt door veilinghuis Sotheby’s en verkocht voor een verbluffende 24,4 miljoen dollar kort nadat ze waren geslagen.

Waar kan ik een Bored Ape Yacht Club NFT kopen?

Een Bored Ape Yacht Club NFT kun je kopen bij het NFT platform van Bitavo. Bitvavo is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Je kunt een Bored Ape NFT kopen op het handelsplatform van Bitvavo NFT. Je koopt een Ape met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Een Bored Ape NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Bitvavo NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.