Toon popup

ERVARINGEN & UITLEG VOOR

Celsius Network

Celsius network gelooft in een economie waar aan financiële vrijheid geen prijskaartje hangt. Waar het belang van de mensen voorop staat. Waar ethisch gedrag de basis is, en waar iedereen en dan bedoelen we ook iedereen de kans heeft om financieel te slagen

Celsius Network

Celsius Network

Momenteel is Celsius Network een van de meest populaire uitleenplatforms voor cryptovaluta.

www.celsius.network.com

Met een beetje menselijkheid en eerlijkheid, en de kracht van een digitale valuta die even sterk als toegankelijk is, luiden we vandaag de nieuwe economie in. Celsius is er trots op een platform te bieden met samengestelde diensten die door grote banken zijn verlaten, zaken als eerlijke rente, geen kosten en bliksemsnelle transacties. Ons doel is om de financiële sector te ontwrichten, één gelukkige gebruiker tegelijk en financiële vrijheid te introduceren via crypto.

Renterekeningen voor cryptovaluta en uitleenprogramma’s zijn momenteel allemaal razernij in de blockchain-ruimte. Deze bedrijven vervangen hebzuchtige tussenpersonen en maken rentedragende cryptovaluta accounts en goedkope leningen mogelijk die cryptovaluta als onderpand gebruiken.

Hierdoor kunnen ze hogere rentetarieven op spaarrekeningen en leenrentes bieden die over het algemeen lager zijn dan traditionele alternatieven. Platforms zoals Celsius zijn aanzienlijk gegroeid omdat ze gebruikers in staat stellen een aanzienlijk passief inkomen te verdienen met je crypto bezit, vooral in vergelijking met op fiat gebaseerde rentetarieven op spaarrekeningen.

Bij Celsius werken mensen die zich volledig inzetten om goed te doen. Hier is een bericht dat rechtstreeks van het bedrijf komt: “Wij geloven in de kracht van ontwrichting. Een gemeenschapsgericht systeem kan in het belang van iedereen werken, en dat is wat we hier willen bouwen. Dat hebben we geleerd van onze adviseur en de oorspronkelijke uitvinder van Blockchain, Dr. W. Scott Stornetta. Met onze diverse vaardigheden en innovatieve geest kunnen we de vergelijking veranderen en de macht terugbrengen naar de mensen! We hopen dat je met ons meedoet.”

Celsius platform

Volgens openbare gegevens die beschikbaar zijn via de Celsius-app, heeft het cryptobedrijf tot nu toe ook meer dan 17 miljoen dollar aan rentebeloningen betaald aan zijn gemeenschap van HODLers. Celsius heeft meer dan 12 miljoen dollar aan BTC-rente betaald, meer dan alle andere crypto-uitleenplatforms in de branche samen. Meer dan 3 miljoen dollar van de gedistribueerde rente zat in de native CEL-token van het bedrijf, die ook aanzienlijk is gegroeid, een nieuw record ooit, en nu deel uitmaakt van de CMC top 100-lijst.

De missie van Celsius Network is om financiële diensten eerlijk, transparant en lonend te maken. Klanten kunnen 26 van hun digitale activa bewaren met behulp van de Celsius-app en hun munten gebruiken als onderpand om USD of stablecoins te lenen tegen de laagste tarieven in de branche. Celsians verdienen ook wekelijkse samengestelde rentebeloningen op hun activa tegen enkele van de hoogste tarieven die op de markt beschikbaar zijn. Celsius schrijft zijn exponentiële groei toe aan zijn gemeenschapsgerichte bedrijfsmodel en zijn toewijding om 80% van zijn inkomsten terug te geven aan zijn klanten. Meer dan wie dan ook in het hele crypto-universum.

“Financiële gelijkheid en economische kansen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. We ervaren een katalysator die een fundamentele verandering vereist in de manier waarop we rijkdom verdienen en verdelen, niet alleen in de VS maar over de hele wereld”, zegt Alex Mashinsky, CEO van Celsius-netwerk. “Iedereen die wordt afgewezen of een gebrek aan sociale en financiële mobiliteit ervaart vanwege ras, geslacht, kredietscore of werkstatus, kan de Celsius-app downloaden en direct beginnen met 100 keer meer verdienen dan ze dachten dat mogelijk was.

Celsianen verdienen tot 11,9% jaarlijks op hun crypto-activa zonder kosten, kredietcontroles of andere wegversperringen te betalen die door traditionele banken zijn uitgevonden om ons te vertragen. Sinds de eerste dag is het onze missie geweest om financiële vrijheid in handen te geven van 7 miljard mensen en 1 miljard dollar in de detailhandel deposito’s zijn nog maar het begin voor ons. We kijken uit naar de dag dat miljarden mensen de verouderde traditionele banken achter zich laten en ervoor kiezen om bij Celsius te betalen. We hebben bewezen dat we de macht terug naar de mensen kunnen brengen. “

Over Celsius Network

Celsius Network speelt in op de financiële behoeften van de hedendaagse consument over de hele wereld door middel van hoge rente-inkomsten en goedkope leningen die toegankelijk zijn via een mobiele app. Gebouwd op de overtuiging dat financiële diensten alleen zouden moeten doen wat in het beste belang is van de deposantengemeenschap, is Celsius een op Blockchain gebaseerd community platform waar lidmaatschap toegang biedt tot beheerde financiële diensten die altijd in het beste belang van hun deposanten handelen wat niet beschikbaar is via traditionele financiële instellingen.

Is Celsius Network veilig te gebruiken?

Ja, Celsius Network is veilig voor je om te gebruiken. Het bedrijf werd in 2017 opgericht door Alex Mashinsky (CEO) en Daniel Leon (Founding President en COO). Mashinsky is opmerkelijk vanwege zijn werk door mobiele telefonie en gratis Wi-Fi naar de metro’s van New York City te brengen, Wi-Fi op Amerikaanse vluchten mogelijk te maken en Voice over IP (VoIP) te creëren. En Leon heeft een succesvolle carrière achter de rug als sociaal ondernemer en heeft als leider gediend bij verschillende organisaties, waaronder Atlis Labs, Beyon3D en GroundLink.

Tot op heden ondersteunt Celsius Network meer dan 101.000 gebruikers wereldwijd met meer dan 730 miljoen dollar aan activa. Bovendien heeft het platform bijna 5,5 miljard dollar aan leningen mogelijk gemaakt (ongeveer 8,2 miljard dollar aan de huidige BTC-prijzen). Het bedrijf heeft 12 miljoen dollar aan rentebetalingen gedaan.

Houd er echter rekening mee dat Celsius Network een bewaarportefeuilleplatform is. Het bedrijf houdt dus de controle over de sleutels voor elk van je cryptovaluta wallets. Hoewel dit feit voor de meeste mensen geen deal-breaker zou moeten zijn, is het essentieel om te weten.

Kun je geld verdienen met Celsius Network?

Celsius Network geeft je de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen met je cryptovaluta bezit, maar er zijn een aantal dingen waarvan je op de hoogte moet zijn.

De belangrijkste manier om geld te verdienen met Celsius Network is door rentebetalingen over je bezit te ontvangen. Om deel te nemen, stort je gewoon cryptovaluta in een Celsius-portemonnee. Zodra je dat hebt gedaan, ontvang je elke maandag rentebetalingen in je portemonnee. Je kunt kiezen of je deze betalingen in dezelfde soort of in CEL (de native token van Celsius) ontvangt.

Celsius Network rentetarieven

Celsius Network biedt concurrerende APR’s voor verschillende cryptovaluta. Naast de traditionele crypto-rente, biedt Celsius Network ook de mogelijkheid om rente op goud te verdienen. In plaats van echt goud gebruikt Celsius echter XAUt en ERC-20-token met gouden achterkant.

De jaarlijkse rentetarieven variëren wekelijks en van munt tot munt. Ze lijken echter over het algemeen in het bereik van 3,00% tot 11,00% te liggen. Als je ervoor kiest om je rentebetalingen in CEL te ontvangen, krijg je bovendien een hoger rendement. Opgemerkt moet worden dat “Earn in CEL” momenteel niet beschikbaar is voor Amerikaanse gebruikers.

Een belangrijke waarschuwing: momenteel biedt Celsius Network geen enkele verzekering voor je aanbetalingen. Dus als het bedrijf bijvoorbeeld het slachtoffer wordt van een hack, bestaat de kans dat je, je geld verliest.

Conclusie Celsius Network

Voor liefhebbers van cryptovaluta die geen tijd hebben om te handelen, opent dit zeker een kans op passief inkomen. De belangrijkste voordelen zijn: geen stortings- of opnamekosten, hoge rentetarieven, of je nu leent of verdient, wekelijkse uitbetalingen, geen vergrendeling van je geld en een groot aantal ondersteunde cryptovaluta en de mogelijkheid om op allemaal rentetarieven te verdienen.

Bovendien hebben ze de Celpay-app, gericht op massale acceptatie van cryptovaluta, no-nonsense geld lenen en zonder tussenkomst van banken. Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee dat je, je geld stort in een digitale portemonnee van derden. Je hebt toegang tot je munten zolang het systeem werkt, en je moet rekening houden met het risico dat dit met zich meebrengt.

Zoals bij alles wat met cryptovaluta te maken heeft, moet je grondig onderzoek doen voordat je een investering doet. Weeg zorgvuldig de voor- en nadelen af ​​en stop nooit meer geld dan je, je kunt veroorloven te verliezen.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

Review 0
Dit zeggen gebruikers... Laat een beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een beoordeling achter

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Nee
Exchange Ja
Wallet Ja
Stablecoins Ja
Cryptocurrency 100+
Helpdesk taal 5+ talen
Vestigingsland Malta
Fees 0.1%
Kopen met creditcard Mogelijk
Bankoverschrijving Mogelijk
Uitbetalen naar bank Mogelijk
Meer informatie www.celsius.network.com

Waarom Celsius Network?

N

Grootste exchange

Celsius Network is een grote cryptocurrency exchange wereldwijd.

N

Innovatief

Er komen komen continue nieuwe producten van het bedrijf.

N

Staken

Het platform biedt de opties om je coins te staken.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform dankzij de duidelijke interface.

Veel gestelde vragen