Doodles

Doodles NFT’s zijn zeer bekent in de NFT-community, ze bestaan uit meer dan honderd verschillende opwindende verschillende kenmerken, zoals gezichten, haar, hoeden, lichamen en achtergronden. Doodles is een kunstproject dat in een regenboog van kleuren en maten kwam en 265 kenmerken creëerde. De Doodles NFT’s zijn getekend door Scott Martin, ook bekend als Burnt Toast, een Canadese illustrator, ontwerper, animator.

Doodles

Doodle kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$1.443.602,00

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$84.540,25

Gem. Volume (24 uur)

$53.092,84

Totale volume (24 uur)

$955.671,06

Aantal wallets gekocht

10491

Aantal unieke tokens verkocht

7833

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de Doodles collectie

Doodle #9243
Doodle #9243
Doodle #3701
Doodle #3701
Doodle #2912
Doodle #2912
Doodle #4882
Doodle #4882

Waarom investeren in een Doodle?

Deze Doodles behaalde maar liefst een verkoopvolume van ongeveer $50 miljoen op OpenSea binnen de eerste week na de eerste publieke verkoop op 17 oktober 2021. Op de Ethereum blockchain is elke Doodle een one-of-a-kind, niet-fungible token (NFT). Met een Doodle NFT kun je de Doodles Community Treasury helpen coördineren en stemmen voor Doodle vriendelijke ervaringen, activaties en campagnes. De NFT’s worden ook verdeeld onder 4000 unieke eigenaars, wat resulteert in een eerlijke verdeling van de totale marktkapitalisatie. De muntprijs voor een Doodle NFT was 0,123 ETH op het moment van de eerste openbare verkoop, maar de vloer is gestegen als gevolg van invloedrijke artiesten, beroemdheden en investeerders die actief deelnemen aan de aankoop. Het is nu gerangschikt als nummer 74 in de ETH-categorie en nummer 138 in de Algemene BDG dApp Tracker rubriek.

Door wie worden de Doodles gemaakt?

De oprichters van Doodle NFTs hebben veel ervaring in de NFT-wereld en hebben gewerkt aan spraakmakende projecten. Evan Keast, alias Tulip in de NFT-gemeenschap, die heeft gewerkt met NFT-marktleider Dapper Labs en CryptoKitties, maakt deel uit van het team van Doodles. Scott Martin, ook bekend als Burnt Toast, is een Canadese illustrator, ontwerper, animator. Onder Burnt’s vorige klanten zijn WhatsApp, Google, Snapchat, en anderen. Jordan Castro, alias Poopy Cats, is bekend van het leiden van het Dapper Labs CryptoKitties team.

Waar kan ik een Doodles NFT kopen?

Een Doodles NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een Doodle NFT kopen?

Je kunt een Doodle NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Doodle met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik een Doodle NFT verkopen?

Een Doodle NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!