Finst exchange review

REVIEW EN ERVARINGEN

Finst.com is een cryptocurrency exchange die zich richt op het bieden van een eenvoudig te gebruiken platform met lage kosten en uitstekende beveiligingsmaatregelen. Op deze pagina lichten wij de Finst exchange verder toe.

Finst

Ultra-lage tarieven, een platform met veel functies en maximale veiligheid. Alles in één.

https://finst.com/

Finst.com is een cryptocurrency exchange die zich richt op het bieden van een eenvoudig te gebruiken platform met lage kosten en uitstekende beveiligingsmaatregelen. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer. In deze recensie zullen we de verschillende functies van Finst.com in detail bespreken en onze conclusie geven over de geschiktheid van het platform voor zowel beginnende als ervaren handelaren.

Onboarding

  1. Registratie: Om te beginnen moeten gebruikers zich registreren op Finst.com, wat snel en gemakkelijk is. Gebruikers moeten een e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer opgeven en zich verifiëren om toegang te krijgen tot het platform.
  2. Storting: Nadat gebruikers zich hebben geregistreerd, moeten ze geld storten op hun account om te beginnen met handelen. Finst.com biedt verschillende betaalmethoden, zoals bankoverschrijving, creditcard of betaalpas, om geld op de rekening te storten.
  3. Handel: Na het storten van geld op de rekening kunnen gebruikers beginnen met het kopen, verkopen en verhandelen van verschillende cryptocurrencies. Finst.com biedt verschillende handelsopties, zoals limietorders en marktorders, waarmee gebruikers kunnen handelen tegen de huidige marktprijs of hun eigen prijs kunnen instellen.
  4. Portefeuille: Finst.com biedt een ingebouwde portefeuille waarin gebruikers hun cryptocurrencies kunnen opslaan. Het is belangrijk op te merken dat het grootste deel van de cryptocurrencies in cold storage worden opgeslagen, wat extra beveiliging biedt.
  5. Handelsplatform: Finst.com biedt een intuïtief en gebruiksvriendelijk handelsplatform, dat gemakkelijk te navigeren is, zelfs voor beginners in de cryptocurrency-handel. Het platform biedt ook verschillende grafieken en tools om handelaren te helpen bij het analyseren van de markt.

Lage kosten

Een ander belangrijk voordeel van Finst.com zijn de lage kosten. Het platform brengt slechts een kleine vergoeding in rekening voor transacties en stortingen, en deze vergoedingen zijn aanzienlijk lager dan die van andere cryptocurrency exchanges. Dit betekent dat handelaren op de lange termijn aanzienlijk geld kunnen besparen op handelskosten.

Veiligheid

Finst.com heeft ook uitstekende beveiligingsmaatregelen. Het platform maakt gebruik van twee-factorauthenticatie om de veiligheid van gebruikersaccounts te waarborgen. Bovendien worden de meeste cryptocurrency holdings opgeslagen in cold storage, wat extra beveiliging biedt tegen mogelijke hacks of diefstallen. Het platform heeft ook een team van experts op het gebied van beveiliging om ervoor te zorgen dat het platform te allen tijde veilig blijft.

Klantenservice

De klantenservice van Finst.com is ook een pluspunt. Het is zeer responsief en deskundig, en de klantenservice is overdag beschikbaar om gebruikers te helpen met eventuele problemen die zich kunnen voordoen. 

Conclusie

Over het algemeen biedt Finst.com een gebruiksvriendelijk platform met lage handelskosten, uitstekende klantenservice en solide veiligheidsmaatregelen. Er worden in rap tempo nieuwe functionaliteiten toegevoegd en het is zeker een waardige optie voor iedereen die geïnteresseerd is in cryptocurrency trading. 

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Ja
Exchange Ja
Wallet Ja
Stablecoins Ja
Cryptocurrency 43
Helpdesk taal 5+ talen
Bellen helpdesk? Nee
Vestigingsland Nederland
Fees 0.15%
Kopen met creditcard Nee
Bankoverschrijving Mogelijk
Uitbetalen naar bank Mogelijk
Meer informatie www.finst.com

Waarom Finst?

Over Finst

Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer. 

Finst is actief in 5 landen, en biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, zoals IDeal.

N

Lage kosten

Het platform brengt slechts een kleine vergoeding in rekening voor transacties en stortingen

N

Veiligheid

Gebruik van cold storage en tweefactorauthenticatie

N

Gebruikersgemak

​Finst.com biedt een intuïtief en gebruiksvriendelijk handelsplatform, dat gemakkelijk te navigeren is, zelfs voor beginners in de crypto-handel

N

Betaal gemak

Finst.com biedt verschillende betaalmethoden, zoals bankoverschrijving, creditcard of betaalpas, om geld op de rekening te storten.

Veel gestelde vragen

Is de Finst Exchange veilig in het gebruik?

Het platform maakt gebruik van twee-factorauthenticatie om de veiligheid van gebruikersaccounts te waarborgen. Bovendien worden de meeste cryptocurrency holdings opgeslagen in cold storage, wat extra beveiliging biedt tegen mogelijke hacks of diefstallen. 

Is Finst geschikt voor beginners?

Ja, Finst heeft een platform met een hoog gebruikersgemak wat het makkelijk maakt voor iedereen.

Is het mogelijk de Finst klantenservice te bellen?

Nee, het is niet mogelijk Finst te bellen. Wel kun je contact opnemen via hun supportcentre.

Is de Finst exchange betrouwbaar?

Finst werkt constant aan het beveiligen van handelsrekeningen en probeert ten alle tijden gebruikers ervan te beschermen voor eventuele hackers. De Finst exchange is dus ontzettend veilig en daarom wat ons betreft dus ook een zeer betrouwbare exchange. 

Waarom is Finst zo populair?

Finst heeft zijn populariteit voornamelijk te danken aan het feit, dat ze een uitermate veilig handelsplatform zijn en in Nederland zijn geregistreerd. Hierdoor zijn ze geregistreerd bij het Geregistreerd bij de Nederlandsche Bank (DNB).

Zijn de kosten hoog op Finst?

Het platform brengt slechts een kleine vergoeding in rekening voor transacties en stortingen, en deze vergoedingen zijn aanzienlijk lager dan die van andere cryptocurrency exchanges.

Heeft Finst een wallet?

Finst.com biedt een ingebouwde portefeuille waarin gebruikers hun cryptocurrencies kunnen opslaan.

Kun je op de Finst exchange een iDeal betaling doen?

Finst.com biedt verschillende betaalmethoden, zoals bankoverschriving, creditcard of betaalpas, om geld op de rekening te storten. Dus ook iDeal.

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
Bybit