Beste sites om GALA te kopen

Gala verwachting

Gala (GALA) koers

Rank: #74

$0,19 (-0,62%)

 

Gala Kopen / Gala Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele Gala prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,18 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,19. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,62%. Gala kopen kan bij Binance en FTX Exchange Op deze pagina delen wij het laatste  GALA nieuws en geven wij tips voor het Gala kopen. Ook vind je hier de laatste Gala koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Gala (GALA) koers

Rank: #74

$0,19 (-0,62%)

 

Gala Kopen / Gala Verkopen?

Binance

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Huobi logo

Huobi

Internationale cryptocurrency broker

Naar Huobi

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Gala Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,69% -0,72% -27,32% -59,51% +14.561,61%
USD +0,65% -0,62% -28,34% -60,09% +13.408,41%
ETH +0,37% -2,38% -12,97% -38,67% +6.723,22%

Gala verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Gala kopen? Ga naar Binance

Gala koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,00 $0,01 $0,00 $0 $44.300 0 160%
Gala prijs $0,19 Marktkapitaal dominantie 0,08%
Markt cap rang 74 All time high $0,82
Circulerend aanbod 7.542.496.572 All time low $0,00
Totaal aanbod 36.705.736.806 Prijs tegenover all time high daling van 77,46%
Maximaal aanbod 50.000.000.000    
Marktkapitaal $1.410.383.042    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Gala koers verwachting 2022 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Gala 2022? Wat is de Gala verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Gala koers

De koers Gala heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Gala (GALA) inmiddels op positie 74 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Gala beschikt over een marktwaarde van ruim $1.410.383.042. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 74 is het nog relatief klein. De marketcap van Gala in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,08%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 50.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 7.542.496.572 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,FTX Exchange,Kucoin en Huobi. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele GALA koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Gala kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Gala prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Gala nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Gala . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (GALA) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Gala wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Gala prijsverwachting van 2022, 2023 en verder. Hieronder kan je de actuele Gala koers zien. Volg het Gala nieuws vandaag, het crypto nieuws Gala is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Gala

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Gala wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Gala’s op te slaan, welke Gala wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Gala hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Gala software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Gala wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Gala?

De hoogste prijs ooit gemeten van Gala bedraagt $0,82.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Gala?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Gala kopen?

Gala kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,FTX Exchange, Kucoin, Huobi,Coinbase en enkele anderen.

Waar kan ik Gala verkopen?

Gala verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance, FTX Exchange,Kucoin, Huobi, Coinbase en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.