Galactic Apes

Galactic Apes is een blockchain gebaseerde NFT-verzameling van digitale kunstwerken in de vorm van Apes. De Galactic Apes collectie bestaat uit een set van 9.999 Apes. Wess Mosely en Michael Zen creëerde de Galactische Apes collectie.

GalacticApes

Galactic Ape kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$69.551,91

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$326,53

Gem. Volume (24 uur)

$273,90

Totale Volume (24 uur)

$1.369,48

Aantal wallets gekocht

7844

Aantal unieke tokens verkocht

8517

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de Galactic Apes collectie

GalacticApe #8158
Galactic Ape #8158
GalacticApe #4866
Galactic Ape #4866
GalacticApe #2200
Galactic Ape #2200
GalacticApe #8416
Galactic Ape #8416

De missie van de Galactic Apes NFT’s

Volgens de Galactic Apes, zul je je team voorbereiden, je schip bouwen, en het universum terugwinnen voor de glorie van de Apes. Tijdens de missie zullen alleen de verdienstelijkste en opmerkelijke Apes hun bondgenoten redden van door oorlog verscheurde planeten alsook nieuwe werelden koloniseren en schatten plunderen uit rijke afzettingen in de diepste uithoeken van de ruimte. Als NFT-houder moet je eerst missies voltooien in het gamificatiemechanisme van de Galactic Apes.

Voor je aan missies kan beginnen moet je een team vormen. Bovendien kun je meerdere teams tegelijkertijd aan verschillende missies laten werken. Afhankelijk van de samenstelling van je team, zul je tijdens de missies belangrijke voordelen hebben vergeleken met andere teams. Je team leidt je op een missie door het Galactic Apes universum. Het begin van een reis zal de deur openen naar allerlei NFT’s en de uitbreiding van de Galactic Apes in de Metaverse. Andere NFT’s en beloningen zullen worden verkregen na het voltooien van je missies met je team. De nieuwe collecties, nieuwe artiesten en je team zullen allemaal van cruciaal belang zijn.

Waarom nu investeren in een Galactic Ape?

De gemeenschap veegde de 9.999 Galactic Apes weg in slechts 7 minuten nadat ze waren vrijgegeven. In slechts 48 uur bracht de collectie in totaal $5400 ETH aan wat neerkomt op $ 16 miljoen. Bij het vrijgeven van de Galactic Apes was de prijs slechts 0,8 ETH per Ape, maar de prijs is sindsdien gestegen tot 16,99 ETH per Ape, of ongeveer 50.000. Een investeren in een Galactic Ape is dus zeker een goed idee.

Waar kan ik een Galactic Apes NFT kopen?

Een Galactic Apes NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een Galactic Ape NFT kopen?

Je kunt een Galactic Ape NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Galactic Ape met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik Galactic Ape NFT verkopen?

Een Galactic Ape NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!