GalacticApes

Galactic Apes verwachting

Galactic Apes is een blockchain gebaseerde NFT-verzameling van digitale kunstwerken in de vorm van Apes. De Galactic Apes collectie bestaat uit een set van 9.999 Apes. Wess Mosely en Michael Zen creëerde de Galactische Apes collectie.

Duurste prijs

$69.551,91

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$326,53

Gem. Volume (24 uur)

$273,90

Totale Volume (24 uur)

$1.369,48

Aantal wallets gekocht

7844

Aantal unieke tokens verkocht

8517

Bitvavo is wat ons betreft de beste exchange.

Opensean nft marktplaats

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

FTX nft

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

logo Coinbase

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

NFT’s uit de Galactic Apes collectie

GalactiApe #3527

Galactic Ape #3527

GalacticApe #1488

Galactic Ape #1488

GalacticApe #9971

Galactic Ape #9971

Galactic Ape #5315

De missie van de Galactic Apes NFT’s

Volgens de Galactic Apes, zul je je team voorbereiden, je schip bouwen, en het universum terugwinnen voor de glorie van de Apes. Tijdens de missie zullen alleen de verdienstelijkste en opmerkelijke Apes hun bondgenoten redden van door oorlog verscheurde planeten alsook nieuwe werelden koloniseren en schatten plunderen uit rijke afzettingen in de diepste uithoeken van de ruimte. Als NFT-houder moet je eerst missies voltooien in het gamificatiemechanisme van de Galactic Apes.

Voor je aan missies kan beginnen moet je een team vormen. Bovendien kun je meerdere teams tegelijkertijd aan verschillende missies laten werken. Afhankelijk van de samenstelling van je team, zul je tijdens de missies belangrijke voordelen hebben vergeleken met andere teams. Je team leidt je op een missie door het Galactic Apes universum. Het begin van een reis zal de deur openen naar allerlei NFT’s en de uitbreiding van de Galactic Apes in de Metaverse. Andere NFT’s en beloningen zullen worden verkregen na het voltooien van je missies met je team. De nieuwe collecties, nieuwe artiesten en je team zullen allemaal van cruciaal belang zijn.

Waarom nu investeren in een Galactic Ape?

De gemeenschap veegde de 9.999 Galactic Apes weg in slechts 7 minuten nadat ze waren vrijgegeven. In slechts 48 uur bracht de collectie in totaal $5400 ETH aan wat neerkomt op $ 16 miljoen. Bij het vrijgeven van de Galactic Apes was de prijs slechts 0,8 ETH per Ape, maar de prijs is sindsdien gestegen tot 16,99 ETH per Ape, of ongeveer 50.000. Een investeren in een Galactic Ape is dus zeker een goed idee.

Waar kan ik een Galactic Apes NFT kopen?

Een Galactic Apes NFT kun je kopen bij het NFT platform van Coinbase. Coinbase is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Je kunt een Galactic Ape NFT kopen op het handelsplatform van Coinbase. Je koopt een Galactic Ape met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Een Galactic Ape NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Coinbase NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.