Mutant Ape Yacht

Mutant Ape Yacht Club verwachting

Mutant Ape Yacht Club is momenteel gerangschikt als één van de top en best verkopende NFT-projecten van 2021. Deze NFT-collectie bevat 20.000 gemuteerde apen en zijn voortgekomen uit het Bored Apes NFT project van Yuga Labs.

Duurste prijs

$2.782.076,20

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$84.419,73

Gem. Volume (24 uur)

$88.309,81

Totale volume (24 uur)

$2.472.674,80

Aantal wallets gekocht

16119

Aantal unieke tokens verkocht

11897

Bitvavo is wat ons betreft de beste exchange.

Opensean nft marktplaats

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

FTX nft

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

logo Coinbase

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

NFT’s uit de Mutant Ape Yacht Club collectie

Mutant Ape Yacht #4849

Mutant Ape #4849

Mutant Ape #1796

Mutant Ape Yacht Club #77

Mutant Ape #77

Mutant Ape #16188

Wat is de Mutant Ape Yacht Club?

Deze NFT-collectie bestaat uit 20.000 gemuteerde apen die je kunt maken door je bestaande Bored Ape NFT bloot te stellen aan een flesje MUTANT SERUM. Mutant Apes kunnen ook worden gecreëerd door middel van een muntproces tijdens de openbare verkoop. Elk van de Mutant Ape is uniek en heeft een aantal kenmerken die de Ape onderscheidt van de anderen Apes. 

Mutant Ape Yacht Club is de laatste stap en markeert het einde van BAYC’s Roadmap 1.0. Na de oprichting, is het hoofddoel van BAYC om member-only voordelen toe te voegen, in de eerste plaats aan Bored Apes, en vervolgens aan Mutant Apes. Nadat de BAYC-houders foto’s hadden gemaakt van alle Bored Apes, werden na een uur 10.000 Mutant Serums willekeurig gedropt. Vervolgens konden alle houders van Bored Apes mutanten creëren door hun Bored Apes simpelweg bloot te stellen aan het Serum of de gaskosten te betalen.

Het magische serum van de Mutant Ape Yacht Club

De flesjes serum worden verdeeld in drie niveaus, namelijk M1, M2 en M3 (Mega Mutant). Alle Mutant Apes die met M1 of M2 Serum worden gecreëerd, behouden alle kenmerken van de oorspronkelijke vorm. Een Ape kan slecht een type Serum één keer consumeren omdat het serum verbrand wordt nadat het gebruikt is. Bijgevolg kan één Ape drie verschillende mutanten produceren na inname van de drie verschillende flesjes, te weten M1, M2 en M3. BAYC-houders konden hun serum echter pas gebruiken nadat de openbare verkoop is afgerond.

BAYC maakte tijdens de openbare veiling gebruik van een Nederlandse veiling om te voorkomen dat een klein aantal verzamelaars bots zou gebruiken of buitensporige prijzen zouden betalen. Er waren 10.000 Mutant Apes beschikbaar tijdens deze veiling. Ondanks geen voorafgaande aankondiging verkocht de Mutant Ape Yacht Club-collectie 90 miljoen dollar in minder dan een uur.

Waar kan ik een Mutant Ape Yacht Club NFT kopen?

Een Mutant Ape Yacht Club NFT kun je kopen bij het NFT platform van Coinbase. Coinbase is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Je kunt een Mutant Ape NFT kopen op het handelsplatform van Coinbase NFT. Je koopt een Mutant Ape met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Een Mutant Ape NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Coinbase NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.