Mutant Ape Yacht Club

Mutant Ape Yacht Club is momenteel gerangschikt als één van de top en best verkopende NFT-projecten van 2021. Deze NFT-collectie bevat 20.000 gemuteerde apen en zijn voortgekomen uit het Bored Apes NFT project van Yuga Labs.

Mutant Ape Yacht Club

Mutant Ape

kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$2.782.076,20

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$84.419,73

Gem. Volume (24 uur)

$88.309,81

Totale volume (24 uur)

$2.472.674,80

Aantal wallets gekocht

16119

Aantal unieke tokens verkocht

11897

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de Mutant Ape Yacht Club collectie

Mutant Ape #24124
Mutant Ape #24124
Mutant Ape #7560
Mutant Ape #7560
Mutant Ape #2819
Mutant Ape #2819
Mutant Ape #1361
Mutant Ape #1361

Wat is de Mutant Ape Yacht Club?

Deze NFT-collectie bestaat uit 20.000 gemuteerde apen die je kunt maken door je bestaande Bored Ape NFT bloot te stellen aan een flesje MUTANT SERUM. Mutant Apes kunnen ook worden gecreëerd door middel van een muntproces tijdens de openbare verkoop. Elk van de Mutant Ape is uniek en heeft een aantal kenmerken die de Ape onderscheidt van de anderen Apes. 

Mutant Ape Yacht Club is de laatste stap en markeert het einde van BAYC’s Roadmap 1.0. Na de oprichting, is het hoofddoel van BAYC om member-only voordelen toe te voegen, in de eerste plaats aan Bored Apes, en vervolgens aan Mutant Apes. Nadat de BAYC-houders foto’s hadden gemaakt van alle Bored Apes, werden na een uur 10.000 Mutant Serums willekeurig gedropt. Vervolgens konden alle houders van Bored Apes mutanten creëren door hun Bored Apes simpelweg bloot te stellen aan het Serum of de gaskosten te betalen.

Het magische serum van de Mutant Ape Yacht Club

De flesjes serum worden verdeeld in drie niveaus, namelijk M1, M2 en M3 (Mega Mutant). Alle Mutant Apes die met M1 of M2 Serum worden gecreëerd, behouden alle kenmerken van de oorspronkelijke vorm. Een Ape kan slecht een type Serum één keer consumeren omdat het serum verbrand wordt nadat het gebruikt is. Bijgevolg kan één Ape drie verschillende mutanten produceren na inname van de drie verschillende flesjes, te weten M1, M2 en M3. BAYC-houders konden hun serum echter pas gebruiken nadat de openbare verkoop is afgerond.

BAYC maakte tijdens de openbare veiling gebruik van een Nederlandse veiling om te voorkomen dat een klein aantal verzamelaars bots zou gebruiken of buitensporige prijzen zouden betalen. Er waren 10.000 Mutant Apes beschikbaar tijdens deze veiling. Ondanks geen voorafgaande aankondiging verkocht de Mutant Ape Yacht Club-collectie 90 miljoen dollar in minder dan een uur.

Waar kan ik een Mutant Ape Yacht Club NFT kopen?

Een Mutant Ape Yacht Club NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een Mutant Ape NFT kopen?

Je kunt een Mutant Ape NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Mutant Ape met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik een Mutant Ape NFT verkopen?

Een Mutant Ape NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!