Ervaringen & uitleg voor

Plus500 Bitcoin

76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

Plus500 is een officiële broker om te traden. Plus500 is namelijk de eerste ‘makelaar’ welke het mogelijk maakt met CFD’s te handelen in cryptovaluta. Zo ondersteunt de broker inmiddels diverse cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin en enkele anderen. 

Voorbeeld prijzen hieronder

CFD Plus500 dienstverlener

Plus500 is een platform welke online handelsdiensten biedt aan particuliere klanten, om te traden in CFDs. Het bedrijf werd in 2008 opgericht. Je kunt hier onder andere handelen in cryptovaluta door te handelen in CFDs. Plus500 is een betrouwbare broker voor het verhandelen van crypto’s. Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority. Dat maakt deze broker betrouwbaar.

Belangrijk om te weten voor je start

76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909). 

Maar wat is een broker? Bij brokers kun je je coins kopen en verkopen. Het is iemand die bemiddelt bij de verkoop, de aankoop of het uitlenen van coins. Brokers treden op als een adviseur, bemiddelaar of dienstverlener. Bij de meeste banken zul je wel eerst geld moeten storten op een handelsrekening. Er is hier een verkoper van coins en dat is de broker zelf. Klanten handelen niet met elkaar, maar kopen het direct bij de broker. Zij vinden dit namelijk een snelle en gemakkelijker manier om hun coins te verkopen.

Gratis Account Ja, alleen voor de demo. Registreer nu
iDeal mogelijk? Ja
Is het een gewone exchange? Nee, een CFD broker
Hoeveel cryptocurrencies? 7+
Handelen met hefboomeffect? Ja (let op: meer risico)

Plus500 betrouwbaarheid en voordelen

Belangrijk: 76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

 

  • Aanbod Crypto 40% 40%
  • Betalingsopties 100% 100%
  • Helpdesk 90% 90%
  • Algemene beoordeling 80% 80%

Voordelen Plus500 Bitcoin

Voordelen op een rij

Betrouwbaar

Plus500 CFD Bitcoin broker is erg betrouwbaar.

Risico

Plus500 is een CFD broker, het is geen typische bitcoin en crypto exchange. Je handelt met een veel groter risico.

Klantenservice

De klantenservice van Plus500 reageert snel.

Plus500 webtrader

Plus500 biedt twee verschillende soorten accounts aan waarmee leden meteen kunnen beginnen wanneer ze het openen.  Dit zijn het demoaccount en het live account. Bij het inloggen kun je elke keer aangeven welke van de accounts je wilt openen. Het openen van een account bij de Plus500 webtrader is niet moeilijk. Je moet eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Zodra de aanmelding complet is krijg je op je scherm een melding met een bedrag, Met dit bedrag kun je oefenen om een beeld te krijgen hoe het platform werkt, want dat is je demo account. Dit is het unieke van Plus500 webtrader, want andere platforms geven deze optie niet. Je kunt op deze manier precies zien wat je kunt doen op het platform en hoe alles precies werkt bij Plus500. Dit is niet alleen voor beginners aan te raden maar ook voor zij die al ervaren zijn. Ga je aan de slag met je echte account, dan moet je een kopie en bewijs van adres opsturen. Op deze manier kunnen de uitbetalingen verricht worden. Dit is niet het geval bij Plus500 alleen. Er is geen enkele broker die uitbetalingen mag doen naar particulieren, wanneer de vereiste documenten nog niet verstrekt zijn.

Plus500 login en account registratie

Bij het aanmaken van je echte account wordt er gecontroleerd met het telefoonnummer van de gebruiker of alles in orde is. Als dit alles is bevestigd dan moet de gebruiker haar persoonlijke gegevens zoals naam, achternaam, geboortedatum en adres invoeren. Vervolgens moeten de gebruikersovereenkomst van de Plus500 worden geaccepteerd en verzonden.  Ook de inkomen en arbeidssituatie van de gebruiker worden gevraagd. Deze gegevens worden gebruikt om een idee te krijgen wat voor doelgroep Plus500 zich aantrekt en wat je positie op de markt is. Plus500 is beschikbaar in 32 talen. Plus500 heeft mobiele applicaties die direct gebruikt kunnen worden voor iOS en Android. Het ideale aan deze broker is dat je meteen met een demoaccount kunt beginnen. Het demoaccount is namelijk ook beschikbaar voor de mobiele gebruikers. De Plus500 login en account registratie is een eenvoudig en vrij snel proces.

Plus500 accepteert ook verschillende creditcards zoals de MasterCard, VISA en Maestro.PayPal kan ook gebruikt worden voor het opnemen en storten van geld. Ook kunnen traders hun creditcards gebruiken, waarbij PayPal verwerking door derden uitvoert. De support van Plus500 is prima in orde. Bij vragen kun je contact opnemen via een live chat of de online hulp. Een andere mogelijkheid is het versturen van een mail. Het mooie van allemaal is dat gebruikers niet worden benaderd door accountmanagers om het systeem uit te leggen. Het support is dus klantvriendelijk en optimaal.

Is plus500 betrouwbaar?

Via het gebruikersvriendelijke platform van Plus500 kun je makkelijk handelen in alle soorten CFD’s die worden aangeboden. Je kunt probleemloos handelen in aandelen, grondstoffen, crypto’s en meer. Er is een overzichtelijk menu waarbij je gemakkelijk een keuze kunt maken. Plus500 biedt een goede klantenservice, waarbij je zowel per e-mail als via live chat contact opnemen. Plus500 is een internationale broker die zaken doet met meer dan 50 landen. Bij Plus500 worden er geen aparte kosten in rekening gebracht voor de handel. Het is niet mogelijk om geld te verliezen dan wat je op dat moment in je account hebt staan. Hierdoor loop je dus geen risico dat je een enorme schuld opbouwt. Je kunt bij Plus500 op verschillende manieren geld storten op je account. Je kunt online geld overmaken van je betaalrekening. Daarnaast kun je gebruik maken van elektronische portemonnees. Tot slot is het mogelijk om een storting te doen met een creditcard of debetcard. Het is wel belangrijk dat de naam van een creditcard overeenkomt met de naam in het account. Het is om die reden niet mogelijk om gebruik te maken van een creditcard die op naam van een bedrijf staat. Ook zijn de rekeningen van klanten gescheiden van de rekeningen van Plus500. De vraag of Plus500 betrouwbaar is, kan wat ons betreft met een JA beantwoord worden.

Is het mogelijk eerst gebruik te maken van een demo account?

Ja, Plus500 biedt de mogelijkheid om alvorens je begint met het verhandelen van echt geld eerst te oefenen met een demo account.

Is het mogelijk met IDEAL te betalen?

Ja, bij Plus500 is het mogelijk betalingen met IDEAL te voldoen.

Waarmee kun je handelen op Plus500?

Op Plus500 wordt er CFD’s verhandeld. Het is dus geen typische Bitcoin en crypto exchange.

Is een account aanmaken gratis?

Ja, dit geldt alleen voor het Demo account.