Toon popup

Beste sites om Swipe te kopen

Swipe Verwachting

Benieuwd naar de actuele Swipe prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Swipe nieuws en geven wij tips voor het Swipe kopen. Ook vind je hier de laatste Swipe koers verwachting van onze experts.

Swipe

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Swipe Kopen

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Wanneer je aan de slag gaat met cryptocurrencies komen er veel verschillende munten op je af. Het is daarom niet altijd eenvoudig om de juiste keuze te maken. Zo heb je bijvoorbeeld ook Swipe. Dit is een eWallet, waar je de cryptomunten in op kunt slaan. Deze wallet heeft echter ook een eigen munt uitgebracht, welke bekend staat als SXP. Dit platform zou naar eigen zeggen onder andere Visa kunnen vervangen, waardoor er met slechts een betaalpas en de cryptocurrency betaald kan gaan worden in winkels. Onderstaande informatie bekijkt daarom de voor- en nadelen, de verwachtingen en de ontwikkelingen.

Swipe kopen

Wil je Swipe kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Swipe te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Swipe en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Swipe kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Swipe vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Swipe.

Wat is Swipe?

Swipe is een wallet waarin de cryptomunten eenvoudig opgeslagen kunnen worden en waarmee direct betalingen uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Ethereum netwerk. De stabiliteit waarmee dit netwerk is opgebouwd geeft de ontwikkelaars de mogelijkheid om zich te richten op de doelstellingen van het platform. Zo moeten de betalingen direct worden uitgevoerd, zowel via het internet als in de winkel. Zo kan dit platform uiteindelijk ook de bekende betaalmethoden uit de weg gaan en heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen met welke valuta je betaalt.

Swipe heeft daarbij een eigen netwerk opgebouwd, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende lagen. Hierdoor kan zowel het online als offline gedeelte soepel verlopen. Wanneer je betalingen uitvoert in een fysieke winkel wordt de cryptocurrency direct omgezet naar de valuta die van toepassing is. Hiervoor hoeven geen extra stappen uitgevoerd te worden. Online kun je handelen, verschillende producten en diensten aanschaffen en heb je alles op een plek geregeld. Daarbij wordt te allen tijde gebruik gemaakt van smart contracts. De voorwaarden die hierin staan, zijn bindend voor alle partijen.

Swipe is daarbij ontwikkeld op het gebied van schaalbaarheid. Iedereen zou gebruik moeten kunnen maken van de cryptocurrency en het netwerk waarop deze gebouwd is. Daarbij wordt ingespeeld op de snelheid en de staking. De ontwikkelaars kennen beloningen toe voor iedereen die meehelpt met de staking, waardoor je ook gebruik kunt maken van kortingen. Hiermee wordt uiteindelijk het netwerk verder ontwikkeld. Daarbij zijn er lage transactiekosten van toepassing, waardoor het veel goedkoper wordt om de betalingen uit te kunnen voeren.

De voor- en nadelen van Swipe

Als je gaat kijken naar de voordelen van Swipe, kom je er al snel achter dat dit een cryptocurrency en een netwerk is waar iedereen gebruik van zou kunnen maken. Normaal gesproken betaal je veel extra kosten wanneer je gebruik maakt van een creditcard. Met deze cryptocurrency worden deze hoge kosten uit de weg geholpen. Daarbij wordt iedere betaling direct omgezet naar de valuta die in het land van toepassing is. Je hoeft hierdoor geen extra stappen meer door te lopen en je niet druk te maken om de wisselkoersen van dat moment. Jouw betalingen gaan eenvoudiger en sneller en je kunt zorgeloos genieten van de producten en diensten die je aangeschaft hebt met behulp van de cryptomunten.

Daarbij is Swipe een netwerk waarop gebruikers veel kunnen beslissen. Er is geen controle van derde partijen en dankzij de Proof-of-Stake methode kan het netwerk voortdurend verder ontwikkelen en verbeteren. Dit zorgt er ook voor dat gebruikers uiteindelijk cryptocurrency in handen hebben waar tevreden over gepraat kan worden. Voor iedere verandering, validatie of andere actie op het netwerk kunnen beloningen ontvangen worden. De beloningen variëren, waardoor je ook kortingen kunt krijgen bij aankopen en de transactiekosten. Dit is aantrekkelijk en kan ook eenvoudig toegepast worden door nieuwe gebruikers.

Een van de grootste nadelen van Swipe is het feit dat de cryptocurrency sterk in waarde gedaald is. Sinds de start van de coronacrisis heeft de munt een flinke daling gehad en is hier nog niet helemaal van opgeknapt. Op dit moment is er wel een flinke stijging te zien, maar het blijft gissen hoe dit in de toekomst zal zijn. Wel zijn de mensen verzekerd van hoge winsten als de munten aan het begin van de ontwikkelingen zijn aangeschaft. Op 13 augustus is er namelijk een flinke piek geweest, welke voor een waarde van 4 euro per munt heeft gezorgd. De veranderlijkheid kan daarom ook weer voordelen opleveren.

Swipe ontwikkelingen

Net als andere cryptocurrencies is Swipe voortdurend in beweging. Vanaf het moment dat de munt geïntroduceerd is, zijn er al verschillende ontwikkelingen geweest om het netwerk te verbeteren. De gebruikers kunnen daarbij mee bepalen en helpen. Proof-of-Stake zorgt ervoor dat gebruikers namelijk munten vast kunnen houden en tegelijkertijd voor veranderingen in de blockchain kunnen zorgen. De vergoedingen die de gebruikers hiervoor krijgen, kunnen weer ingezet worden voor nieuwe ontwikkelingen. Dit maakt het voor het bedrijf dat achter het netwerk zit ook eenvoudiger om te bekijken wat er nog gedaan moet worden.

Daarbij zijn er verschillende geruchten omtrent de munt. Swipe zou namelijk een samenwerking aangaan met Binance kaart. Hierdoor is er een betaalpas in combinatie met een cryptomunt, waardoor betalingen in fysieke winkels uitgevoerd kunnen worden. Of dit gerucht waar is, moet nog blijken. Na de bekendmaking is de tekst namelijk weer van de website afgehaald. Dit kan te maken hebben met de crisis waarin de munt op dat moment verkeerde. Wanneer de samenwerking wel aangegaan wordt, kan dit voor flinke koersverschillen gaan zorgen. Ook kunnen zo meer mensen geïnteresseerd raken in de cryptocurrency.

Swipe koersverwachtingen

Op het gebied van de koers zijn verschillende voorspellingen gedaan door experts. Doordat de cryptowereld voortdurend in beweging is, zal dit ook invloed hebben op de koers. Een precieze voorspelling is er daarom niet te maken, maar je kunt wel aan de hand van de historie en de ontwikkelingen gaan kijken. Zo moet Swipe duidelijk weer omhoogklimmen, waardoor er op dit moment nog geen hoge winsten behaald kunnen worden. Wanneer de samenwerkingen plaats gaan vinden, zal dit wel weer gebeuren. Meer mensen raken dan immers geïnteresseerd in de munt en gaan deze inslaan.

Wat de koers precies gaat doen is nog afwachten. Doordat Swipe veel potentie heeft, kan er in de toekomst wel veel verwacht worden en zijn verschillende experts overtuigd van de betere tijden voor de cryptocurrency.

Swipe koers

De Swipe koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Swipe terug te vinden in de top 125 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Swipe over een marktwaarde van ruim 300 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 85,736,975 Swipe coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Swipe in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Swipe vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Swipe prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Swipe koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Swipe prijsgrafiek waarop de historie van de koers Swipe te zien is.

De marketcap van Swipe in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal SXP dat zal worden vrijgegeven is 200 miljoen.

Laatste Swipe nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Swipe. Zodat je een beter idee hebt van de SXP  verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Swipe prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Swipe koers zien.

Volg het Swipe nieuws vandaag, het crypto nieuws Swipe is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

ACryptoS offers the best yields for @SwipeWallet and @VenusProtocol users 🚀

Here are some of the current APYs 👇

$SXP: 55% 🔥
$XVS: 38% 🔥
$ACS - SXP: 205% 🔥
#XVS - #BNB: 122% 🔥
#SXP - #BNB: 136% 🔥

Deposit today:
https://app.acryptos.com/swipe/

@JLSwipe @BinanceChain

The first fully on-chain #SwipeSwap #Ignition IWO / #IDO sale will be for a new project that is aiming to change #NFT management and it’s running exclusively on #BSC & #ETH

🚀 Launch Info: May 12th
💳 Listing Date: TBA

$SXP is the payment token🔥

Top social activity on #BSC last 7 days

$SXP kick-off to new ATH above $5.8 with the biggest burn 🔥 in history.
@JLSwipe He just burned over 17% of the SXP supply.
In addition #Swipechain testnet will launch on July 6th

$CAKE $BNB $SXP $BAKE $XVS $BURGER $NRV $RAMP $GRT $JGN

Load More...

Swipe koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Swipe 2021? De Swipe verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Swipe in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Swipe kopen met iDeal & Swipe koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Swipe

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Swipe Kopen?
Swipe kopen met iDeal
Swipe verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?