Beste sites om SXP te kopen

Swipe verwachting

Swipe (SXP) koers

Rank: #178

$2,26 (-1,46%)

 

Swipe Kopen / Swipe Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Swipe prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $2,20 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $2,32. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,46%. Swipe kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  SXP nieuws en geven wij tips voor het Swipe kopen. Ook vind je hier de laatste Swipe koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Swipe (SXP) koers

Rank: #178

$2,26 (-1,46%)

 

Swipe Kopen / Swipe Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Swipe Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,66% -1,50% -2,23% +5,00% +105,99%
USD +0,72% -1,46% -1,84% +4,35% +102,26%
ETH +0,17% -1,52% -8,60% -26,15% -79,87%

Swipe verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Swipe kopen? Go to Bitvavo?

Swipe koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2019 $1,16 $2,03 $0,17 $0 $1,9 mln 0 129%
2020 $1,15 $4,93 $0,10 $0 $4,7 mln 0 262%
Swipe prijs $2,26 Marktkapitaal dominantie 0,02%
Markt cap rang 178 All time high $5,79
Circulerend aanbod 192.168.789 All time low $0,16
Totaal aanbod 285.368.789 Prijs tegenover all time high daling van 60,89%
Maximaal aanbod 285.368.789    
Marktkapitaal $435.110.212    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Swipe koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Swipe 2021? Wat is de Swipe verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Swipe koers

De koers Swipe heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Swipe (SXP) inmiddels op positie 178 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Swipe beschikt over een marktwaarde van ruim $435.110.212. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 178 is het nog relatief klein. De marketcap van Swipe in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,02%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 285.368.789

Er zijn op het moment van schrijven 192.168.789 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele SXP koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Swipe kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Swipe prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Swipe nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Swipe . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (SXP) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Swipe wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Swipe prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Swipe koers zien. Volg het Swipe nieuws vandaag, het crypto nieuws Swipe is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Swipe

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Swipe wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Swipe’s op te slaan, welke Swipe wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Swipe hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Swipe software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Swipe wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Swipe?

De hoogste prijs ooit gemeten van Swipe bedraagt $5,79.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Swipe?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Swipe kopen?

Swipe kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Litebit, FTX Exchange,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik Swipe verkopen?

Swipe verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Litebit, FTX Exchange, Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.