The Doge Pound

The Doge Pound is een collectie van 10.000 unieke digitale kunstwerken die bestaat uit NFT’s van honden in hippe kostuums. Een complex algoritme combineerde met verschillende kleding, monden, achtergronden, vacht, oorbellen, hoeden en ogen. De makers achter de productie van The Doge Pound zijn Crypto Babe, John Lemon, Jimmy Chew, en White Fang.

The Doge Pound

Doge Pound kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$86.939,88

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$3.220,01

Gem. Volume (24 uur)

$8.217,29

Totale volume (24 uur)

$106.824,77

Aantal wallets gekocht

8611

Aantal unieke tokens verkocht

7604

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit The Doge Pound collectie

DOGGY #3417
DOGGY #3417
DOGGY #7679
DOGGY #7679
DOGGY #767
DOGGY #767
DOGGY #6099
DOGGY #6099

Waarom investeren in een Doggy NFT?

De unieke kunstwerken van The Doge Pound maken het tot een van de best verkopende NFT-collecties op OpenSea. Net als andere NFT collectibles, is elk Doggy uniek en schattig. Bovendien heeft elk Doggy van de 10.000 beschikbare Doggies een andere startwaarde die door verschillende factoren wordt bepaald. 

Een enkele Doge Pound token gaat voor ongeveer 0,069 ETH van OpenSea . Je kunt ook US-dollars gebruiken om deze NFT’s te kopen bij OpenSea.IO. Als gevolg van de recente ontwikkelingen door de makers van The Doge Pound, krijgen alle token-eigenaren een 3D-model van hun Doggy of zijn accessoires. 

Ook NFT Airdrops zullen worden geïntroduceerd voor The Doge Pound houders. Als u houder bent van The Doge Pound NFT, ontvangt u 1 PMON op de Binance Smart Chain. De Doge Pound komt ook in aanmerking voor handel op Opensea.IO in ruil voor Ethereum.

De schattige Doge Pound Puppies

Een collectie van 10.000 plus kunstwerken van Doge Pound Puppies zijn alleen beschikbaar voor The Doge Pound Houders. Elke Doggy houder zal in staat zijn om een Puppy te minten met een verhouding van 1:1. Daarom kun je zoveel Puppies minten als je Doggies hebt, Doggy houders kunnen deze Puppies gratis minten. Zij zullen echter wel de gaskosten moeten betalen. Het minten zal beschikbaar zijn op de website van The Doge Pound. Het enige wat u hoeft te doen is uw portemonnee te verbinden met The Doge Pound website en uw puppy te minten.

Waar kan ik een The Doge Pound NFT kopen?

Een The Doge Pound NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een Doge Pound NFT kopen?

Je kunt een Doge Pound NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Doge Pound met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik Doge Pound NFT verkopen?

Een Doge Pound NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!