Kingdom Trust, een gereguleerde bewaarder die meer dan $ 13 biljoen aan activa beheert, heeft een pensioenrekening gelanceerd die zowel Bitcoin als oudere activa ondersteunt.

Kingdom Trust, een in South Dakota gevestigde financiële bewaarder die meer dan $ 13 biljoen aan activa beheert, heeft een pensioenrekening gelanceerd die erfenis, alternatieve en crypto-activa ondersteunt. De lancering van het account ‘Choice’ volgt op de acquisitie van Choice Holdings – een op activa gericht pensioenaccount dat is ontwikkeld door de veteranen van CoinShare.

Kingdom Trust ondersteunt al meer dan 100.000 pensioenrekeningen en bewaart meer dan 20.000 activa, waaronder Bitcoin (BTC). Om aanmeldingen te stimuleren, geeft Kingdom Trust $ 62,50 aan BTC aan de eerste 1.000 Choice-accounthouders.

 

Custodian lanceert cryptovriendelijk pensioenaccount

In gesprek met Cointelegraph schat CoinShares-oprichter en Kingdom Trust-CEO, Ryan Radloff, dat er 7,1 miljoen Bitcoin-houders in de Verenigde Staten zijn.

“Volgens onze schattingen zijn er 7,1 miljoen Amerikanen die Bitcoin bezitten, een pensioenrekening hebben, maar momenteel niet de mogelijkheid hebben om Bitcoin op hun pensioenrekening te houden met hun andere activa”, aldus Radloff.

“Wat we doen, is dat we nu de mogelijkheid openen om niet alleen Bitcoin te verhandelen, maar u kunt ook digitale activa of oudere activa zoals uw aandelen en obligaties doen vanaf één [pensioen] -account,” voegde hij eraan toe.

 

Bitcoin kan worden bewaard op pensioenrekeningen

Radloff verklaarde dat het Choice-product werd ingegeven door de wens om mensen de mogelijkheid te geven hun pensioenrekeningen te investeren in alternatieve en crypto-activa, zodat mensen uit ‘de valstrik van de Fed’ kunnen komen.

“Toen de (Internal Revenue Service) IRS besloot Bitcoin te belasten, kon Bitcoin daardoor worden aangehouden door IRS en andere gekwalificeerde bewaarnemers die worden gereguleerd door de IRS en hun staatsafdelingen. […] Het zorgde er direct voor dat [Bitcoin] werd bewaard door gekwalificeerde bewaarders en op pensioenrekeningen, ”zei hij.

“Het grootste deel van de Bitcoin-gemeenschap weet niet eens dat ze Bitcoin nog op hun pensioenaccount kunnen houden.”

“Op dit moment zitten de meeste pensioenrekeningen van deze Amerikanen bij een bank die hen vertelt dat Bitcoin te riskant is en hen tegelijkertijd dwingt om alleen aandelen of onderlinge fondsen te bezitten,” vervolgde Radloff.

‘Daar ben ik gek van. Dus we willen daar iets aan doen, waarbij je de keuze hebt om voor het eerst Bitcoin of aandelen en obligaties van één rekening te bezitten, zodat we niet alleen door deze banken worden opgelegd om bij de Fed-rat val te blijven”.